Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Sport Fucker Thunder Plug Asslock

Avastage ohjeldamatu naudingu maailm ja kogege ülimat naudingut koos Sport Fucker Thunder Plug Asslocksaadaval põnevas mustas või võrgutavas punases värvitoonis. See uimastav seksimänguasju meestele ühendab endas peenisrõnga, ball stretcher ja anaalpistiku, et luua unustamatu kogemus.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage ohjeldamatu naudingu maailm ja kogege ülimat naudingut koos Sport Fucker Thunder Plug Asslocksaadaval põnevas mustas või võrgutavas punases värvitoonis. See uimastav seksimänguasju meestele ühendab endas peenisrõnga, ball stretcher ja anaalpistiku, et luua unustamatu kogemus. See ei täida mitte ainult teie kõige metsikumaid fantaasiaid, vaid pakub ka võrratut stimulatsiooni igal sammul, mis paneb teid ekstaasi.

     

    Veniv peenise- ja munandirõngas ümbritseb teie peenist, eraldab selle teie munadest ja esitleb mõlemat muljetavaldavalt. Samal ajal kohandub ergonoomilise kujuga anaalpistik õrnalt teie sisekõveratele ja hellitab teid oma meeldiva suurusega, mis on umbes 5,5 cm pikk ja 4 cm läbimõõduga. Kuid see pole veel kõik! Anaalpistiku sees on raske pöörlev pall, mis tekitab iga liigutusega intensiivset eesnäärme stimuleerimist klassikaliseks. Tunne, kuidas naudingu lained voolavad läbi sinu keha ja su iha suureneb mõõtmatult.

     

    Sport Fucker Thunder Plug Asslock valmistatud pehme silikoon ei ole mitte ainult äärmiselt mugav kanda, vaid võimaldab ka nautida pikemat kandmisaega ja kirglikke hetki täis intensiivset eesnäärme massaaži. Ja lisaboonusena märkate, kuidas teie erekteerunud peenis hakkab tänu kõige erekteeritumate osade järeleandmatule stimulatsioonile kiimast tilkuma.

     

    Kas oled valmis unustamatuks naudingu seikluseks? Laske Sport Fucker Thunder Plug Asslock saada oma pidevaks kaaslaseks ja kogeda seksuaalkogemust, mis ületab kõik teie ootused. Hellita ennast parima, mida anaalstimulatsiooni maailmal on pakkuda, ja lase sellel revolutsioonilisel seksimänguasjal viia sind ekstaasi kujuteldamatutesse kõrgustesse.

     

    Mis on vedel silikoon?

     

    Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas tõeline siseringiide. See on absoluutselt nahasõbralik, seega on seda ohutu ja meeldiv kasutada - ilma kompromissideta. Samuti on see uskumatult vastupidav, nii et see peab vastu ka kõige metsikumatele seiklustele ja püsib endiselt tippvormis. Ja paindlikkus? Ületamatu! Liquid Silicone kohandub igale mõeldavale kujule ja pakub siiski vajalikku tugevust. Ja mis kõige parem: see tundub hämmastavalt loomulik. Lühidalt: Liquid Silicone on seksimänguasjade materjalide seas universaal, mis ei jäta ohutuse ja naudingu osas midagi soovida!

     

    Vedelast silikoonist valmistatud seksimänguasjade puhastamine ja hooldamine?

     

    Seksimänguasju tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Lihtsalt peske seda sooja vee ja maheda seebiga. Ärge muretsege, materjal on veekindel ja seda saab hõlpsasti maha loputada. Kui soovid, võid kasutada isegi spetsiaalset seksimänguasjade puhastusvahendit, nagu meie VERYCLEAN-sprei. Pärast puhastamist peaksite laskma seksimänguasjal täielikult kuivada. Kõige parem on lasta sellel õhu käes kuivada, mitte otse päikese või küttekeha peal. Kui see on täielikult kuivanud, hoidke seda puhtas ja kuivas kohas, eemal teistest seksimänguasjadest. Parim on panna see spetsiaalsesse seksimänguasjade hoiukotti, et kaitsta seda tolmu ja mustuse eest. Ja veel üks nõuanne: kasuta alati õiget libestusainet. Silikoonipõhine seksimänguasju töötab väga hästi veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Siiski tuleks vältida silikoonipõhiseid libestusaineid, kuna need võivad materjali rünnata. Kui järgid neid lihtsaid hooldusvihjeid, naudid oma seksimänguasja pikka aega!

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Sport Fucker Thunder Plug Asslock
    • Munakujuline anaalpistik koos peenise ja munandirõngaga.
    • Anaalpistiku sees on pöörlev pall.
    • Anaalpistiku pikkus umbes 5,5 cm, läbimõõt 4 cm
    • Ühendusriba pikkus ca. 17 cm
    • Materjal: Pehme silikoon + metallkuul
    • Sport Fucker ja MEO on tuntud kaubamärgid, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsetele seksimänguasjadele ja BDSM-toodetele. Ulatuslik valik pakub uuenduslikke ja põnevaid lahendusi kõigile neile, kes soovivad viia oma seksuaalkogemused uuele tasemele. Sport Fucker ja MEO seisavad kvaliteedi, funktsionaalsuse ja maksimaalse naudingu eest. Tooted on hoolikalt välja töötatud ja valmistatud rangete kvaliteedistandardite järgi, et tagada turvaline ja põnev seksuaalkogemus. Ka see toode on muljetavaldav näide esmaklassilisest kvaliteedist ja ainulaadsest disainist, mille eest Sport Fucker ja MEO on tuntud.

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Asslock

    Da ich mit Sextoys eher wenig Erfahrung habe, war ich anfangs etwas skeptisch, aber gleich nach der ersten Benutzung war ich voll überzeugt. Meine Erektion wurde härter und länger. Und auch der Orgasmus hat sich viel intensiver angefühlt. Außerdem ist das Material sehr angenehm auf der Haut und die Verarbeitung des Asslocks ist auch super. Absolut empfehlenswert!

      Kirjutage oma ülevaade

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Sport Fucker Thunder Plug Asslock

      Avastage ohjeldamatu naudingu maailm ja kogege ülimat naudingut koos Sport Fucker Thunder Plug Asslocksaadaval põnevas mustas või võrgutavas punases värvitoonis. See uimastav seksimänguasju meestele ühendab endas peenisrõnga, ball stretcher ja anaalpistiku, et luua unustamatu kogemus.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: