Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Asslock

Uudiskiri

Slingshot Asslock

Topelt stimulatsioon, topelt nauding: Avasta Slingshot Asslockmis muudab teie seksuaalelu! The Slingshot Asslock on läbimurdeline seksimänguasju, mis on spetsiaalselt loodud stimuleerima teid KÕIKIDES teie kõige tundlikumates piirkondades korraga.

Rohkem infot

3384/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Topelt stimulatsioon, topelt nauding: Avasta Slingshot Asslockmis muudab teie seksuaalelu! The Slingshot Asslock on läbimurdeline seksimänguasju, mis on spetsiaalselt loodud stimuleerima teid KÕIKIDES teie kõige tundlikumates kohtades korraga.

     

    The Slingshot Asslock erutab mehi kogu maailmas!

     

    Miks rahulduda vaid ühe tüübi stimulatsiooniga, kui saad seda kõike korraga? The Slingshot Asslock on läbimurdeline seksimänguasju, mis on spetsiaalselt loodud stimuleerima teid kõigis teie kõige tundlikumates kohtades... korraga! Tänu ainulaadsele kahesugusele funktsioonile on Slingshot Asslock pakub intensiivset eesnäärme, peenise ja munandite stimuleerimist, tagades teile unustamatud orgasmid. Tänu 27 vibratsioonirežiimile ja 3 kiiruse seadistusele, mida saab mugavalt juhtida kaugjuhtimispuldi abil, saate oma naudingut kohandada vastavalt oma soovile. Ja mis kõige parem? Slingshot Asslock on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, on laetav ja isegi veekindel, nii et saate oma naudingud viia ka vannis või saunas. Avastage juba täna, kuidas see võib Slingshot Asslock Revolutsiooniliselt muuta teie armuelu!

     

    Slingshot Asslock saab teie partneri poolt kaugjuhtida, pakkudes põnevat ja põneva viisi seksimänguasja kasutamiseks avalikus kohas ja kontrolli loovutamiseks. See pakub üllatusmomente ja põnevat ootust, kuna teie partneril on täielik kontroll vibratsioonide intensiivsuse ja mustri üle - kuni jõuate orgasmini!

     

    Slingshot Asslock pakub mitmeid märkimisväärseid eeliseid, mis annavad meestele ainulaadse anaal- ja peenise stimuleerimise kogemuse:

     

    Kahesugune funktsioon: The Slingshot Asslock on mõeldud nii eesnäärme kui ka peenise ja munandite stimuleerimiseks. See kaksikfunktsioon pakub intensiivset ja laiaulatuslikku stimulatsiooni, mis viib meeste intensiivse ja keerulise orgasmi saavutamiseni.

     

    Kaugjuhtimispult: Tänu kaugjuhtimispuldile saab Slingshot Asslock väga lihtne ja mugav kasutada. See avab laiad võimalused soolosessioonideks, kuid võib pakkuda üllatavaid hetki ka partneri mängimise ajal.

     

    Kvaliteetsed materjalid: KvaliteetneSlingshot Asslock on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja ABS-plastikust. Need materjalid ei ole mitte ainult kehale ohutud, vaid tunduvad ka nahal meeldivalt ja neid on lihtne puhastada.

     

    Laetav ja veekindel: The Slingshot Asslock on laetav, mis muudab selle kasutamise lihtsaks ja mugavaks. Samuti on see veekindel, nii et seda saab kasutada vannis või duši all ilma probleemideta.

     

    Mitu vibratsioonirežiimi: 27 vibratsioonirežiimi ja 3 kiirustasemega saate kohandada naudingut vastavalt oma eelistustele. Erinevad valikud tagavad, et see ei muutu kunagi igavaks ja pakuvad erinevaid elamusi.

     

    Kuidas Slingshot Asslocki puhastada?

     

    Puhastage Slingshot Asslock lihtsalt vee ja pehme seebiga. Desinfitseerivaks puhastamiseks kasuta lihtsalt meie VERYCLEAN spreid.

     

    Mida pean silmas pidama, kui kasutan Slingshot Asslock arvesse võtta?

     

    Palun kasutage Slingshot Asslock ainult veepõhiseid määrdeaineid, nagu Aquameo või AnalPush mEO-st. Silikoonipõhised määrdeained võivad rünnata kvaliteetset pinda.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Slingshot Asslock
    • Mõõdud: Läbimõõt 3,3 cm
    • 27 erinevat vibratsioonirežiimi
    • 3 kiiruse taset
    • IPX6 veekindel
    • Materjal: silikoon, ABS
    • Laetav
    • Patareid:
    • Laadimisaeg 120 minutit
    • Tööaeg 70 minutit

    Lae alla

    Rõngad

    Kuidas panna riistrõngas ja kuidas valida peenise rõnga õige suurus

    Lae alla (1.21M)

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Semplicemente fantastico!

    Intensità perfetta, controllo a distanza, puro piacere. Straconsigliato!

      Hindamine 

      C'est une expérience à ne pas manquer !

      Ce Asslock a propulsé mes moments de plaisir à des sommets inédits. La fonction de télécommande rend incroyablement facile la navigation entre les différents modes de vibration, chacun plus excitant que le précédent. La conception est ingénieuse, se verrouillant parfaitement en place pour une utilisation sûre et confortable. Les vibrations elles-mêmes sont puissantes et silencieuses, offrant une stimulation interne intense sans distraction. C'est comme un secret intime que toi seul connaîtras. Ce jouet ne se limite pas au plaisir, il s'agit également de l'excitation que tu ressens à chaque fois que tu changes les réglages. Pouvoir jouer sans les mains ou donner le contrôle à un partenaire ajoute une dimension supplémentaire de plaisir. Le nettoyer est simple et la qualité est excellente. Il est devenu une partie essentielle de ma collection. Si tu envisages d'en acheter un, n'hésite pas.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Wow, just wow!

      This Vibrating Ass Lock has taken my playtime to new heights. The remote control feature makes it incredibly easy to switch between the various vibration modes, each one more exciting than the last. The design is ingenious, locking in place perfectly for secure and comfortable use. The vibrations themselves are powerful yet quiet, providing intense internal stimulation without any distraction. It’s like an intimate secret that only you are privy to. This toy isn't just about pleasure, it’s also about the thrilling anticipation you feel every time you change the settings. Being able to play hands-free or give control to a partner adds an extra layer of fun. Cleaning it is simple and the quality is top-notch. It’s become a vital part of my collection. If you’re considering getting one, don’t hesitate. It’s an experience you don’t want to miss!"

        Hindamine 

        Asslock

        Ich bin total begeistert von diesem Asslock! Es ist sehr gut verarbeitet und bietet so viele verschiedene Funktionen. Es sorgt immer für erstaunliche Höhepunkte!

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Slingshot Asslock

        Slingshot Asslock

        Topelt stimulatsioon, topelt nauding: Avasta Slingshot Asslockmis muudab teie seksuaalelu! The Slingshot Asslock on läbimurdeline seksimänguasju, mis on spetsiaalselt loodud stimuleerima teid KÕIKIDES teie kõige tundlikumates piirkondades korraga.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        22 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: