Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Bathmate hüdropumbad

Uudiskiri

Komplekt - HydroXtreme 9 - professionaalne peenisepump BATHMATE poolt

BATHMATE HydroXtreme 9 peenisepump on erakordse jõudlusega professionaalne peenisepump! Selle abil saavutate muljetavaldavad peenise suurendamise tulemused hetkega. Sobib meestele, kelle peenise pikkus püsti olles on 18-23 cm. Täielik komplekt koos paljude tarvikutega!

Rohkem infot

2874/00

329,90 €


-30,00 €

299,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    BATHMATE HydroXtreme 9 peenisepump on erakordse jõudlusega professionaalne peenisepump! Selle abil saate saavutada muljetavaldavaid peenise suurendamise tulemusi hetkega. Sobib meestele, kelle peenise pikkus püsti olles on 18-23 cm. Täielik komplekt koos paljude tarvikutega!

     

    Suurbritannias välja töötatud ja toodetud BATHMATE hüdropump on väga tõhus, patenteeritud peenisepump. HydroExtreme'iga saavutate muljetavaldavaid tulemusi nii peenise pikkuse kui ka läbimõõdu osas.

     

    BATHMATE'i HydroExtreme peenisepumbad töötavad silindris oleva veega. Erinevalt tavapärastest "kuivadest" peenisepumpadest saab nahk paremini venida, kui seda ümbritseb soe vesi. Regulaarsel kasutamisel muutuvad peenise veresooned suuremaks, mis võimaldab paremat verevoolu. See annab fantastilisi tulemusi ja peenis kasvab palju kiiremini.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Kõige võimsam peenisepump, mida saab seaduslikult müüa.
    • Võrratu jõudlus peenise suurendamisel.
    • Suurendage püsivalt oma peenise pikkust ja ümbermõõtu.
    • Seksuaalse vastupidavuse ja erektsiooni kvaliteedi tugev suurenemine.
    • Lihtne kasutada!
    • Töötab koos veega.
    • Sisaldab palju tarvikuid.

     

    See terviklik komplekt pakub teile tõhusat hüdroteraapia peenise treeningut. Pumpsilinder koos pumppalliga treenib ja suurendab peenist jätkusuutlikult ja õrnalt sooja vee abil. Käepärane pumba pall toetab vaakumiefekti. See tõhus, kuid koesõbralik negatiivne surve laiendab peenise võlli ning suurendab peenise pikkust ja ümbermõõtu. Hüdroteraapia peenise treening tagab muljetavaldavalt pika peenise ja oluliselt kõvema erektsiooni. Erektsioonid muutuvad märgatavalt intensiivsemaks ja ka peenise suurus suureneb märkimisväärselt. Mõõteskaala pakub teile optimaalset treeningu kontrolli. Turvaklapiga ja sulguriga ohutuks kasutamiseks. Komplekti kuulub pehmendusega lukustatav kohver peenispumba diskreetseks hoidmiseks, libestusaine, puhastusvahendid ja duširihm hüdropumba käedeta kasutamiseks.

     

    Kuidas HydroExtreme peenisepump töötab?

     

    HydroXtreme on BATHMATE'i kvaliteetne, professionaalne peenisepump. Seda peenisepumpa kasutatakse veega ja vee all. Täitke peenisepump lihtsalt veega. Asetage HydroXtreme peenisepump oma peenise kohale, suruge see vastu kõhtu ja puusasid ning alustage pumpamist. Iga kord, kui pumpate, surutakse läbi ventiili kindlaksmääratud kogus vett. Järk-järgult tekib meeldiv vaakumtunne. HydroXtreme'i abil avastate tõelise jõu peenise laienemise taga.

     

    Lisatud pumba pall on suurim erinevus HydroXtreme'i ja teiste BATHMATE'i peenisepumpade vahel. Te ei pea enam pumpama, kui pump on veega täidetud ja teie peenise külge kinnitatud. Niipea, kui pigistate pumba palli, märkate, et rõhk tõuseb kiiresti.

     

    Mehed üle kogu maailma on vaimustunud! Üle 10 miljoni rahuloleva kliendi ei saa eksida. Kogege ületamatut peenise suuruse kasvu! Meil on teie jaoks ideaalne hüdropump.

     

    Valige meie kolme BATHMATE tootesarja hulgast:

     

    • Bathmate Hydro: õrn, kergesti kasutatav pump, mis sobib ideaalselt algajatele.
    • Bathmate Hydromax: Kõige populaarsem peenisepump maailmas, millega 92% kasutajatest on rahul!
    • Bathmate HydroXtreme: Võrratu peenisepumba jõudlus ja äärmuslikud tulemused.

     

    Soovitatavad tarvikud:

     

    • Hügieenisprei: Palun puhastage pärast kasutamist VERYCLEAN pihustiga.
    • "Extreme Delay Kreem": Masseerige peenist meie kõrge intensiivsusega kontsentraadiga enne ja pärast kasutamist.
    • "Bathmate Shower Strap": Duširihm, mis tagab suurema mugavuse peenisepumba kasutamisel duši all.
    • "Bathmate Trim": Laetav intiimravija isiklikuks hoolitsemiseks. Aitab hoida peenisepumpa absoluutselt tihedana, ilma et intiimkarvad oleksid teel.
    • "Barbarian Power Ring": Penisrõngas, mis parandab peenise suurust ja erektsiooni tugevust ning tagab intensiivsemad orgasmid.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Täielik komplekt koos paljude tarvikutega
    • Professionaalne peenisepump BATHMATE'lt
    • Märkimisväärne suuruse kasv, tavaliselt kuu aja jooksul.
    • Paremad erektsioonid ja seksuaalne elujõud.
    • Rahulolu garanteeritud.
    • Pikaajaline peenise pikkuse ja ümbermõõdu paranemine.
    • Õrn, kuid väga tõhus hüdropumba surve.
    • Materjal: polükarbonaat, TPE, PVC - kõik ftalaadivabad.
    • Palun kasutage ainult koos veepõhiste libestitega nagu Aquameo.
    • Kvaliteedi tagamine: BATHMATE peenisepumbad toodetakse eranditult Suurbritannias. Kõikide komponentide puhul kasutatakse ainult kõrgeima kvaliteediga materjale ja need vastavad täpsetele spetsifikatsioonidele. Penispumbad läbivad spetsiaalses katselaboris kõige rangemad testid ja uuringud. Näiteks simuleeritakse 100 000 kasutustsüklit, mis vastab 3-aastasele normaalsele kasutamisele.
    • Kaitstud ülemaailmsete patentide, disainilahenduste ja kaubamärkidega.
    • MEO ®, kogenud peenisepumpade ja peenise suurendamise toodete veebipood.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Super Pumpe wenn, man gut bestückt ist...

    Da mein Penis in der Länge 21cm misst, benötige ich eine etwas größere Penispumpe, da die meisten Penispumpen komplett nur 20 cm lang sind habe ich mich für diese hier entschieden, was ich überhaupt nicht bereue. Mit meinem Durchmesser von ca 6 cm habe ich auch noch genügend Luft bis zur Wandung, also alles in allem, super Penispumpe für etwas größere Penise. Benutze die Penispumpe fast jeden zweiten Tag und dass nun schon ne ganze Weile, Haltbarkeit ist auch wirklich gut, bisher nix negatives aufgefallen, gut verarbeitet, kann’s bisher nur weiter empfehlen...

      Hindamine 

      HydroXtreme 9

      Hi I have been using Bathmate products for about five yrs , and have had great results... I had results with the others but the HydroXtreme 9 is the best so far I gained half a inch of girth and my erections are harder than they ever been, when i first started using the Hercules i was 5.5 base girth about 6.5 length erect now I'm 6.25-6.75 girth and now I'm 7- 7.25in length erect.

        Hindamine 

        Best purchase.

        Absolutely love this product. Immediate results but you have to keep using to keep them. Best purchase.

          Kirjutage oma ülevaade

          Komplekt - HydroXtreme 9 - professionaalne peenisepump BATHMATE poolt

          Komplekt - HydroXtreme 9 - professionaalne peenisepump BATHMATE poolt

          BATHMATE HydroXtreme 9 peenisepump on erakordse jõudlusega professionaalne peenisepump! Selle abil saavutate muljetavaldavad peenise suurendamise tulemused hetkega. Sobib meestele, kelle peenise pikkus püsti olles on 18-23 cm. Täielik komplekt koos paljude tarvikutega!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: