Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM elektrostimulatsioon

Uudiskiri

BDSM ratsutuskorv koos elektrostimulatsiooniga - E-Stim Crop by Dr. Sado

Kui otsite intensiivset BDSM-kogemust, siis on meil teile ideaalne lahendus: BDSM ratsapiitsad koos elektristimulatsiooniga Dr. Sado poolt! See uuenduslik tarvik ühendab põneva peksmise elemendi elektrostimulatsiooni põnevaga, mis annab revolutsioonilise BDSM-kogemuse.

Rohkem infot

3488/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui otsite intensiivset BDSM-kogemust, siis on meil teile ideaalne lahendus: BDSM ratsapiitsad koos elektristimulatsiooniga Dr. Sado poolt! See uuenduslik tarvik ühendab põneva peksmise elemendi elektrostimulatsiooni põnevaga, mis annab revolutsioonilise BDSM-kogemuse. Avastage täiesti uus naudingutase ja kogege unustamatuid hetki Dr. Sado elektrostimulatsiooniga ratsapiitsaga.

     

    Kui klassikaline kohtub kõrgtehnoloogiaga: avastage Dr. Sado elektrostimulatsiooniga ratsapiitsat.

    Dr. Sado elektrostimulatsiooniga ratsapiitsas on ühendatud kahe maailma parimad küljed: traditsiooniline ratsapiits koos kaasaegse elektrostimulatsiooniga. Kuid mis teeb selle seksimänguasja nii imeliseks, eriti BDSM-i kontekstis?

     

    Esiteks pakub elektrostimulatsiooniga ratsapiits kahekordset tunnet: kui traditsiooniline ratsapiits võib juba tekitada teravat, kipitavat tunnet, siis elektrostimulatsioon pakub lisaks või vaheldumisi ka kihisevat - vajadusel ka valusat - tunnet. Nende kahe tunde kombinatsioon annab hämmastavalt intensiivse kogemuse.

     

    Teiseks pakub elektrostimulatsiooniga ratsutamisriista üllatusmomendi. Domineeriv partner saab ise otsustada, millal ta elektrostimulatsiooni kasutab. See annab täiendava vaimse tõuke, mis muudab BDSM-seansi veelgi põnevamaks. Elektrostimulatsiooni reguleeritav intensiivsus võimaldab domineerival partneril varieerida elektriimpulsi tugevust, andes talle veel ühe taseme kontrolli orja tunnete üle.

     

    Kolmandaks mängib olulist rolli psühholoogiline aspekt. Elekter on midagi, mida paljud meist peavad ohtlikuks või tabuks. Nende sügavalt juurdunud tabudega mängimine võib BDSM-i kontekstis avaldada täiendavat psühholoogilist mõju, uputades kogu keha ekstaasi ja erutuse merre.

     

    Elektrostimulatsiooniga ratsapiits on äärmiselt mitmekülgne ja kohandub erinevate kogemuste ja eelistustega. Olenemata sellest, kas eelistate õrnu lööke või valusaid lööke, see ratsapiits pakub teile lugematuid võimalusi erinevate stsenaariumide jaoks. Kogege kihisevat eelmängu või intensiivseid seansse - valik on teie!

     

    Kvaliteetse töötluse ja atraktiivse disainiga elektrostimulatsiooniga ratsapiits ei avalda muljet mitte ainult oma funktsionaalsuse, vaid ka kvaliteedi ja esteetilisusega. Vegan PU-nahk libiseb õrnalt üle naha ja pakub meeldivat tunnet, samas kui ratsapiitsara stabiilne haare ja kerge painduvus tagavad kõvad löögid.

     

    Loomulikult on ka ohutus esmatähtis. Palun vältige ratsapiitsaga kokkupuutumist veega ja võtke arvesse, et elektrostimulatsiooni ei tohiks kasutada rinnapiirkonnas ja südamestimulaatoriga inimestele soovitatakse üldiselt mitte kasutada elektrostimulatsiooni.

     

    Lisateave:

     

    • E-Stim ratsapiiritus, ratsapiiritus koos elektrostimulatsiooniga (Zeus by Dr. Sado)
    • Mõõdud: Kogupikkus: 53,8 cm, viljapuu laius: 6,1 cm.
    • Materjal: Vegan PU nahk, ABS plastik, tsinksulam, raud.
    • Värv: Must.
    • Laadimisvõimalus: Laetav kaasasoleva USB-kaabli abil.
    • Avastage uus BDSM kogemus Dr. Sado elektrostimulatsiooniga ratsapiitsaga. Sukeldu maailma, mis on täis naudingut ja valu, mis on ühendatud elektrifitseeriva pingega - unustamatute kliimaksite ja intensiivse naudingu saavutamiseks.
    • Elektroseks on põnev viis viia erootiline kogemus täiesti uuele tasemele. See uuenduslik praktika kasutab elektrilisi impulsse, et tekitada intensiivset kihelust, pulseerimist või isegi elektrilisi "šokke" unikaalse seksuaalse stimulatsiooni jaoks. Olenemata sellest, kas keegi on elektroseksi maailmas uus või juba kogenud, leiab igaüks MEO-st, juhtivast elektroseksi spetsialistist, laia valiku kvaliteetseid seadmeid ja elektroode. Meie asjatundlikkus tagab turvalise ja intensiivse kogemuse. Alates elektrilistest peenisrõngastest kuni elektriliste tagumispistikuteni ja elektriliste nibuklambriteni pakume mitmekesist valikut, mis sobib igale maitsele ja vajadusele. Meie E-Stim juhtplokiga, mida tuntakse ka kui "Tens Unit", on teil täielik kontroll elektriliste impulsside intensiivsuse ja rütmi üle. Valikus on lai valik, alates elektrivaginaalsetest ja anaalsondidest kuni elektriseksi juhtivate elektrisekspadjateni, mis on ideaalsed algajatele. Meie elektriline peenisepuur ühendab ainulaadsel viisil vooruse ja stimulatsiooni, samas kui meie elektrilised nibuklambrid tekitavad võrgutava kipitustunde. Neile, kes otsivad sügavamaid ja intensiivsemaid aistinguid, pakume ka E-Stim dildosid ja E-Stim vibraatoreid. Kui oled valmis uuteks, põnevateks seiklusteks, proovi meie elektroseksi uretraalsondi, et saada eriti intensiivne kogemus. Ja loomingulisteks BDSM-mängudeks pakume meie E-Stim-kindaid ja muid elektrostimulatsioonitarvikuid. Avastage koos MEO-ga elektroseksi põnev maailm ja kogege ainulaadset ja ülevoolavat seksuaalset stimulatsiooni. Julge astuda uude elamusse, mis pakub teile unustamatuid naudingu hetki.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfecta

    Es suave y flexible. Además de tener un largo perfecto para alcanzar todas las partes del cuerpo de tu pareja.

      Hindamine 

      Elektrisierend geil

      Die E-Stim-Gerte von Dr. Sado kombiniert das Beste aus beiden Welten: den scharfen Schlag eines klassischen Instruments und den elektrisierenden Reiz der Elektrostimulation. Was dieses Toy jedoch wirklich außergewöhnlich macht, vor allem im BDSM-Kontext? Lasst es mich euch verraten! Zusätzlich zu dem Schmerz und Vergnügen, den eine herkömmliche Reitgerte oder Peitsche verursacht, bringt die Elektrostimulation ein kribbelndes und intensiveres Gefühl ins Spiel. Diese Kombination schafft ein Feuerwerk an Empfindungen, das euch den Atem rauben wird. Mein Top hat die volle Kontrolle darüber, wann die Elektrostimulation zum Einsatz kommt. Diese Extra-Portion Spannung und Vorfreude macht das Erlebnis noch aufregender. Mit der einstellbaren Intensität kann mein Top die Stärke der elektrischen Impulse variieren und somit meine Empfindungen perfekt steuern. Egal, ob ihr Streicheleinheiten oder harte Schläge bevorzugt – diese Sadomaso-Gerte bietet unbegrenzte Möglichkeiten für verschiedene Szenarien.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM ratsutuskorv koos elektrostimulatsiooniga - E-Stim Crop by Dr. Sado

        BDSM ratsutuskorv koos elektrostimulatsiooniga - E-Stim Crop by Dr. Sado

        Kui otsite intensiivset BDSM-kogemust, siis on meil teile ideaalne lahendus: BDSM ratsapiitsad koos elektristimulatsiooniga Dr. Sado poolt! See uuenduslik tarvik ühendab põneva peksmise elemendi elektrostimulatsiooni põnevaga, mis annab revolutsioonilise BDSM-kogemuse.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: