Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM gaasimaskid

Uudiskiri

Quick Power - Topeltinhalaator poppersi jaoks

Magnetiline, müstiline, maagiline: sinu võti intensiivsesse popper nautimisse! Avastage nüüd meie Quick Power Tugeva magnetilise sulguriga topeltinhalaatorit, mis võimaldab teil nautida erinevaid popperid korraga.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Magnetiline, müstiline, maagiline: sinu võti intensiivsesse popper nautimisse! Avastage nüüd meie Quick Power Topeltinhalaator, millel on tugev magnetiline sulgur, mis võimaldab teil nautida erinevaid popperid samal ajal.

    Miks meie uus inhalaator kõiki teisi ületab!

    Möödas on päevad, mil pidite popperipudelit nina all hoidma! Meie Quick Power Poppersi inhalaator mitte ainult ei tee revolutsiooni selle kasutamise viisis, vaid suurendab ka efekti mitmekordselt.

    "Hämmastav! Uskumatu! Nii äärmiselt tõhus ja täiesti praktiline!" Seda kuuleme ikka ja jälle õnnelikelt kasutajatelt ja meie Quick Power Topeltinhalaatori poppide jaoks. Kas olete valmis uueks, põnevaks kogemuseks? Meie topeltinhalaator kahe eraldi inhalatsioonikambriga võimaldab teil inhaleerida kahte erinevat tüüpi popperit korraga mõlema ninasõõrme kaudu. Täitke kambreid oma valitud popperiga, et saada ainulaadselt intensiivne kogemus vaid ühe hingetõmbega! See on ideaalne veelgi kiirema efekti saavutamiseks ja annab sulle võimaluse proovida ja luua omaenda kombinatsioone.

    Kogege kohest ekstaasi turu kiireima inhalaatoriga!

    Kujutage ette: Te seksite ja ei taha, et teid häiriksid keerulised ja meeleolu tapvad mehhanismid. Tänu amulettdisainile ja praktilisele magnetkinnitusele on topeltinhalaatorit äärmiselt kiire, lihtne ja tagasihoidlik kasutada - ideaalne liikvelolekuks. Avamine ja sulgemine on välkkiire - nii kiire, et seda vaevalt märkate. Suur eelis võrreldes tavaliste üksikinhalaatorite keeratavate korkidega.

    Proovige erinevaid kombinatsioone ja kogege seksi uut mõõdet topeltpopper-inhalaatoriga Quick Power!

    Paljude jaoks on popperite - selle inhalaatoriga nauditavate maitsete - kasutamine põnev kaaslane seksile. Popperid tekitavad teatavasti eufooriatunnet, stimuleerivad meeli ja mõnikord isegi lõdvestavad lihaseid, mis võib olla eriti kasulik anaalseksi ajal.

    Topeltpopper-inhalaatorit Quick Power saab hõlpsasti kasutada igal pool ja igal ajal:

    • Avage seade korki keerates.
    • Inhalaatori avamiseks pöörake kaks silindrilist inhalatsioonipulka välja.
    • Täitke inhalatsioonipulgad kumbki ühe popper-absorbendiga (vt lisatarvikuid).
    • Täitke mõlemad absorberid popperitega, kuni need on täielikult küllastunud.
    • Pange inhalatsioonipulgad tagasi inhalaatorisse.
    • Nüüd võite kasutada Quick Power Võite nüüd topeltinhalaatorit kohe kasutada või sulgeda selle täielikult kuni järgmise kasutamiseni.


    Oleme varustanud meie Poppersi inhalaatori nahkrihmaga, et te saaksite seda näiteks ripatsina kaelas kanda. Inhalaatori täitmiseks vajate meie absorbeerijat, mida pakume praktilises 100 tk pakendis.

    Täpsemalt:

    • Magnetkinnitusega, lekkekindel poppers inhalaator
    • Ei mingit ebameeldivat lõhna, kui inhalaatorit ei kasutata!
    • Materjal: roostevaba teras, nahk
    • Nahast rihmaga
    • Mõõtmed: 5 cm x 3,8 cm x 1,6 cm.
    • Palun tellige popper-absorber (art. nr. 1597/00) eraldi.
    • Pärast kasutamist eemaldage absorber ja kasutage Quick Power Puhastage topeltinhalaator poppersi jaoks koos INSTACLEAN.
    • Nahast kraega: pikkus ca 100 cm (saab individuaalselt lühendada)
    • Värvid: must, punane, sinine
    • Tähelepanu: Palun käsitsege poppereid vastutustundlikult! Ärge hingake otse pudelist sisse, vältige kokkupuudet naha ja silmadega. Ei sobi tarbimiseks. Kasutage poppereid ainult hästi ventileeritud ruumides. Mitte kasutada, kui teil on südame- või vererõhuprobleemid või raseduse ajal.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Gut

    Gut

      Hindamine 

      Links Jungle Juice und Rechts Rush

      Ging ordentlich ab Jungs! Das Ding lädt echt zum Ausprobieren ein!!!! Liebe es!!!!!!!!!!!!!!!

        Hindamine 

        Funktioniert super

        Hätte ich nicht erwartet funktioniert aber super. Praktisch ist der Magnetverschluss. Riecht nicht, tropft nicht. Einfach super

          Kirjutage oma ülevaade

          Quick Power - Topeltinhalaator poppersi jaoks

          Quick Power - Topeltinhalaator poppersi jaoks

          Magnetiline, müstiline, maagiline: sinu võti intensiivsesse popper nautimisse! Avastage nüüd meie Quick Power Tugeva magnetilise sulguriga topeltinhalaatorit, mis võimaldab teil nautida erinevaid popperid korraga.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          21 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: