Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM gaasimaskid

Uudiskiri

BDSM gaasimask S10.2

Sukeldu BDSM-i tumedatesse ja põnevatesse valdkondadesse selle uimastava gaasimaskiga! See kvaliteetne gaasimask on intensiivsete kontrollstsenaariumide armastajatele ülimaks tarvikuks ja pakub sulle võrratu kogemuse domineerimisest ja allutamisest.

Rohkem infot

3363/00

199,90 €


-30,00 €

169,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avasta S10.2 - austusavaldus klassikalisele S10 gaasimaskile BDSM ja kummi fännidele.

    Sukeldu intensiivsete sensuaalsete kogemuste maailma meie S10.2 gaasimaskiga, mis on austusavaldus ikoonilisele S10-le. S10.2, mis on eriti keskendunud BDSM-kogukonna ning kummi- ja fetiširõivaste austajate vajadustele, pakub segu nostalgilisest disainist ja kaasaegsest funktsionaalsusest.

    Toote omadused:

    • Inspireeritud klassikast S10: Kuigi S10.2 on inspireeritud legendaarsest S10-st, soovime selgeks teha, et tegemist on iseseisva arendusega. S10.2 on austusavaldus originaalile, mis on kohandatud tänapäeva BDSM-praktikate ja fetišisündmuste nõudmistele.
    • Mitmekülgne ühilduvus: standardiseeritud M40 gaasimaskide voolikuühendusega varustatud S10.2 avab laiad võimalused. See ühildub paljude tarvikutega, muutes selle mitmekülgseks tarvikuks teie individuaalsete vajaduste jaoks.
    • Kvaliteetne töötlus: Peame suurt rõhku kvaliteedile ja autentsusele. Gaasimask S10.2 on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja avaldab muljet nii visuaalselt kui ka funktsionaalselt.
    • Kandmismugavus ja sobivus: Reguleeritav peapael võimaldab gaasimaski optimaalselt kohandada erinevatele peamõõtudele. Ergonoomiline disain tagab mugava istuvuse ka pikemaajalisel kandmisel.
    • Ürituste jaoks hädavajalik: Kas BDSM-sessioonidel või avalikel fetišeerimisüritustel, S10.2 on visuaalselt tugev ja lisab teie riietusele ainulaadse tooni.


    S10.2 on rohkem kui lihtsalt gaasimask - see on kutse ületada piire ja avastada sensuaalsuse uusi mõõtmeid. Astu maailma, kus kontroll ja alistumine kohtuvad erakordsel viisil.

    Rohkem üksikasju:

    • BDSM gaasimask
    • Standardse M40 gaasimaski voolikuühendusega.
    • Fantastiline välimus
    • Reguleeritava pearihmaga.
    • Ettevaatust! See gaasimask on mõeldud kogenud isikutele, kes tegelevad konsensusliku BDSM tegevusega. Ohutus, suhtlemine ja kõigi osalejate heaolu on alati esikohal.
    • Märkus: Peame väga oluliseks läbipaistvust ja ausust. S10.2 gaasimask on meie enda arendus, mis on inspireeritud S10-st ja mida toodab üks meie partneritest. Me garanteerime oma toodete kvaliteedi ja autentsuse ning seisame täielikult oma tootevaliku eest.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A must-have for any breath control enthusiast

    I recently ordered the BDSM gas mask from the MEO online store and am absolutely delighted with the quality and comfort of this product. As a long time fan and collector of such items, I was looking for something special to add to my collection that was also practical to use. This mask has far exceeded my expectations! The workmanship is top notch - sturdy material that is still comfortable to wear for long sessions. The adjustable straps and padded interior ensure a perfect fit with no pinching or uncomfortable marks. I was particularly impressed by the well thought-out design, which is not only visually appealing, but also doesn't restrict breathing - an important criterion for me. Another highlight was the fast and discreet shipping. I had the package in my hands just a few days after ordering - in Helsinki! I was impressed by how carefully and discreetly the product was packaged, which is very important to me as discretion is a top priority for me. In summary, I can say that this BDSM gas mask is not only a visual eye-catcher, but also leaves nothing to be desired in terms of quality and comfort. I would recommend it to anyone who wants to take their BDSM experience to a new level. A big thank you to the store for this great item and the excellent service. I'm looking forward to my next order!

      Hindamine 

      Hammer Erfahrung

      Mit den Poppers Zubehörteilen ist die Maske eine Hammererfahrung.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM gaasimask S10.2

        BDSM gaasimask S10.2

        Sukeldu BDSM-i tumedatesse ja põnevatesse valdkondadesse selle uimastava gaasimaskiga! See kvaliteetne gaasimask on intensiivsete kontrollstsenaariumide armastajatele ülimaks tarvikuks ja pakub sulle võrratu kogemuse domineerimisest ja allutamisest.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        21 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: