Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Suure läbimõõduga XL dildo - THINK BIG

Kas sulle meeldib sõita suure XL-dildoga? Siis peaksite ostma THINK BIG XL dildo! Mitte ainult hind, vaid eelkõige selle suur läbimõõt inspireerib teid! Äärmiselt paks anaaldildo, mis sobib ainult professionaalidele.

Rohkem infot

39,90 €


-65%

13,97 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas sulle meeldib sõita suure XL-dildoga? Siis peaksite ostma THINK BIG XL dildot! Mitte ainult hind, vaid eelkõige selle suur läbimõõt inspireerib teid! Äärmiselt paks anaaldildo, mis sobib ainult professionaalidele.

     

    Suurus on sulle tõesti oluline? Siis leiad siit täpselt õige dildo. Eriti paksud XL-dildod THINK BIG - kuni 7 sentimeetri läbimõõduga. Telli dildot oma soovitud suuruses kohe veebist.

     

    Kas sul on igav mis tahes dildo, mis on õhem kui su küünarvarre? Siis on MEO® dildode veebipood sinu jaoks õige koht.

     

    Kas vaginaalselt või anaalselt - märkimisväärse kuni 7 cm läbimõõduga suur XL-dildo THINK BIG pakub sulle väga erilist stimulatsiooni. Sind ootavad ees selle paindlik struktuur, tugev imemisalus ja rasvane peenike.

     

    THINK BIG - suur XL dildo anaalproffidele!

     

    Paindlik XL-dildo pakub sulle võrratut täitumise tunnet maksimaalselt. Tänu tugevale imemisalusele saad seda anaalmeeleolu nautida isegi käed-vabaduses ja paljudes erinevates asendites, sest XL-dildot saab hõlpsasti kinnitada peaaegu igale siledale pinnale. Nii saad nautida kiimas sooloseksi või kasutada seda koos rihmaga pegging seksiks. Kõik, mida nüüd vajate, on suur annus MANCUNT libestusainet. Mida sa veel ootad? Mõtle suurelt!

     

    Sinu uus suur XL dildo - Kuidas kasutada suurt XL-dildot:

     

    Suure dildo pikkus ja ümbermõõt võib olla väga hirmutav inimesele, kellel on vähe kogemusi XL-dildoga. Kuid selline paks dildo võib end ka väga mugavalt tunda ja rahuldada sind nagu ükski teine dildo.

     

    Lugege MEO ® dildojuhendit, et valmistuda oma suureks anaalseikluseks! Räägime, mida peaksite XL-dildo kasutamisel arvestama ja milline dildo on teie jaoks parim.

     

    Kuidas kasutada nii suurt XL-dildot?

     

    Saate valmistada end hingematvateks hetkedeks oma suure XL-dildoga ette vaid paari sammuga:

     

    1.) Puhastage XL-dildo:

     

    Isegi kui teie XL dildo on täiesti uus või olete seda pärast viimast korda puhastanud, peaksite seda põhjalikult kuuma veega pesema või puhastama seda hügieeniliselt meie pihustiga VERYCLEAN, sest see suur XL dildo tungib teie kõige sügavamatesse sisemistesse tsoonidesse. Põhjalik puhastamine tagab teie ohutuse, hügieeni ja tervise, et kogemus oleks teie jaoks võimalikult positiivne.

     

    2.) Kasutage rohkelt libestit ja Extremeo sprei:

     

    Selle XL-dildo suurus ja selle paks glans dikteerivad, millist määrdeainet peaksite kasutama. Valige MEO ® libestusaine, mis on paks, kuid sile, sest see muudab sisestamise lihtsamaks ja tundub seksi ajal suurepärane. Eriti hea valik on kvaliteetne veepõhine libestusaine nagu Aquameo. Kui plaanite kasutada tõeliselt suurt XL-dildot, soovitame meie paksu MANCUNT anaalseksilubi. See on vees lahustuv, valge ja kreemjas ning tundub nagu ükski teine libestusaine. MANCUNT ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb maha sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT näeb välja peaaegu nagu sperma ja muudab XL-dildo kasutamise valutuks naudinguks.

     

    Meie EXTREMEO sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka suurte dildode kogenud kasutajale. EXTREMEO on spetsiaalne toode anaalseksiks ja anaalvenituseks. Tänu spetsiaalsele toimeainete kombinatsioonile tagab see sprei, et isegi väga suuri dildosid ja anaalipistikuid saab hõlpsamini sisestada. EXTREMEO eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. See on anaalsprei, mis hooldab nahka ja lõdvestab päraku lühikese aja jooksul. Sprei toimib ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut anaalseksi!

     

    3.) Ja siit lähebki!

     

    Pikkuse ja ümbermõõdu tõttu võib suurte dildode sisestamine olla alguses keeruline. Võtke aega, minge aeglaselt ja valige asend, mis võimaldab teil oma keha välja sirutada. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi pakub teie kehale stabiilset ja mugavat tuge ka pingelises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab arvukaid teisi asendeid seksi ja sooloseksi ajal. Loomulikult võid ka kükitada üle dildo, et suure dildo tungimissügavust paremini kontrollida. Soovitame kindlasti "soojendada" end väiksema dildoga ja seejärel liikuda ülespoole suure XL-dildoga.

     

    4.) Andke oma ihale järele ilma piiranguteta!

     

    Pärast seda, kui olete sisestanud XL-dildo paksu pea, suurima läbimõõduga peenise, peaks teie keha olema piisavalt lõdvestunud, et saaksite nüüd rahulikult nautida dildo tekitatud tundmusi ja samal ajal masturbeerida. Paljud meie kliendid naudivad suure dildo pöörlemist oma kehas, et jõuda kõigi sisemiste erogeensete tsoonideni, teised aga eelistavad tõukavaid liigutusi. Eksperimenteerige, et näha, mis teile meeldib, kuid palun ärge unustage, et dildot aeglaselt liigutada, et vältida vigastusi!

     

    Kas suurte XL-dildode kasutamisel on mingeid riske?

     

    Ei ja jah. Kui sisestate suure XL-dildo ettevaatlikult, ei tohiks probleeme tekkida, kuid kui sisestate XL-dildo kiirustades, ilma kogemusteta, ilma eelmänguta või soojendamata, võib tekkida sisekudede rebenemine ja valu. Kui võtate aeglaselt, soojendate end kõigepealt meie dildo poe väiksema dildoga, kasutate rohkelt määrdeainet ja kuulate oma keha, peaksite saama nautida XL-dildo iga tolli. Kui tunned ebamugavustunnet või isegi valu, lõpeta XL-dildo kasutamine, sest sinu pärak ei ole veel nii suure dildo jaoks valmis.

     

    MEO ® XL dildo materjal ja hooldus:

     

    See suur XL dildo on valmistatud kvaliteetsest silikoonist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav silikoon väga stabiilne, nii et teie XL dildo kestab kaua. Ülisuurt dildot saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjaliku hügieeni tagamiseks soovitame regulaarselt kasutada ka meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Suurused:

     

    • SMALL: Sisestatav pikkus ca 13 cm, 4 cm varre läbimõõt
    • MEDIUM: Sisestatav pikkus u. 16 cm, 5 cm varre läbimõõt
    • LARGE: Sisestatav pikkus ca 20 cm, 6 cm varre läbimõõt
    • X-LARGE: Sisestatav pikkus umbes 23 cm, võlli läbimõõt 7 cm

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

     

    • Väga suur dildo | Eriti suur dildo
    • Seda suurt XL-dildot saavad nautida nii naised kui ka mehed. See tekitab täitumise tunde, stimuleerides päraku siseseinu. Lisaks pakub suur dildo anaalvenitust, mis on BDSM-is levinud fantaasia.
    • Maksimaalse naudingu saamiseks soovitame meie seksipoest pärit MANCUNT libestit.
    • Tänu praktilisele imemisalusele kinnitub dildo usaldusväärselt kõikidele siledatele pindadele. Dildot sobib kasutada ka rihmavaljastuses.
    • Materjal: 100 % silikoon
    • sametiselt pehme pind
    • paindlik ja samas meeldivalt tugev
    • paks glans
    • 100% ftalaadivaba
    • lõhnatu

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    XLARGE IS JUST FANTASTIC !

    FLEXIBLE ! really silky love it ! Perfect for fistplayer who want smooth toys

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Großer schöner Dildo so wie er sein soll

    Nach genügend Vordehnung und ausreichender Verwendung von Gleitmittel konnte der Think Big Dildo gut eingeführt werden. Der Sitz des Dildos ist gut und er bleibt da, wo er soll und man spürt ihn sehr gut. Ich habe nachgemessen und die angegebenen Abmessungen stimmen. Vor dem Erwerb sollte man sich der Größe bewusst werden und evtl. eine Größe kleiner wählen.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Suure läbimõõduga XL dildo - THINK BIG

    Suure läbimõõduga XL dildo - THINK BIG

    Kas sulle meeldib sõita suure XL-dildoga? Siis peaksite ostma THINK BIG XL dildo! Mitte ainult hind, vaid eelkõige selle suur läbimõõt inspireerib teid! Äärmiselt paks anaaldildo, mis sobib ainult professionaalidele.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: