Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Suur must dildo

Suur must dildo, millega saab peeglile sõita! Sisseehitatud iminapp pakub sulle fantastilisi võimalusi, sest suur dildo kleepub usaldusväärselt kõikidele siledatele pindadele, nagu peeglid, uksed või plaadid.

Rohkem infot

2548/00

saadaval

    Rohkem infot

    Suur must dildo, millega saab peeglile sõita! Sisseehitatud iminapp pakub sulle fantastilisi võimalusi, sest suur dildo kleepub usaldusväärselt kõikidele siledatele pindadele, nagu peeglid, uksed või plaadid.

     

    Meie must dildo on 26 cm pikk ja 7,6 cm läbimõõduga, mis tagab täitsa naudingu. Paksud pallid tagavad ohutuse dildo anaalsel nautimisel ja tänu tugevale veenile stimuleerib dildo väga intensiivselt kõiki sinu anaalseid kuuma kohti.

     

    Kuidas musta dildot kasutada?

     

    Saate valmistuda hingematvateks hetkedeks musta dildoga vaid paari sammuga:

     

    1.) Puhasta suur must dildo:

     

    Isegi kui teie must dildo on täiesti uus või olete seda pärast viimast korda puhastanud, peaksite seda põhjalikult kuuma veega pesema või puhastama seda hügieeniliselt meie pihustiga VERYCLEAN, sest see dildo tungib teie kõige sügavamatesse sisemistesse tsoonidesse. Põhjaliku puhastamisega tagate oma ohutuse, hügieeni ja tervise, et kogemus oleks teie jaoks võimalikult positiivne.

     

    2.) Kasutage rohkelt libestit ja Extremeo sprei:

     

    Selle dildo suurus dikteerib, millist libestit peaksite kasutama. Valige MEO® libestusaine, mis on paks, kuid sile, sest see muudab sisestamise lihtsamaks ja tundub seksi ajal suurepäraselt. Kui plaanite kasutada suurt dildot, soovitame meie paks MANCUNT anaalseksilubi. See on vees lahustuv, valge ja kreemjas ning tundub nagu ükski teine libestusaine. MANCUNT ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb maha sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT näeb peaaegu välja nagu sperma ja muudab dildode kasutamise meeldivaks naudinguks.

     

    Meie EXTREMEO sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka suurte dildode kogenud kasutajale. EXTREMEO on spetsiaalne toode anaalseksiks ja isegi anaaldilatatsiooniks. Tänu spetsiaalsele toimeainete kombinatsioonile tagab see sprei, et isegi väga suuri dildosid ja anaalipistikuid saab hõlpsamini sisestada. EXTREMEO eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. See on anaalsprei, mis hooldab nahka ja lõdvestab päraku lühikese aja jooksul. Sprei toimib ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut anaalseksi!

     

    3.) Ja siit lähebki!

     

    Pikkuse ja ümbermõõdu tõttu võib suurte dildode sisestamine olla alguses keeruline. Võtke aega, minge aeglaselt ja valige asend, mis võimaldab teil oma keha välja sirutada. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi pakub teie kehale stabiilset ja mugavat tuge ka pingelises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab arvukaid teisi asendeid seksi ja sooloseksi ajal. Loomulikult võid ka kükitada üle dildo, et suure dildo tungimissügavust paremini kontrollida. Soovitame kindlasti "soojendada" end väiksema dildoga ja seejärel liikuda edasi suure dildoga.

     

    4.) Andke oma ihale järele ilma piiranguteta!

     

    Pärast musta dildo pea sisestamist peaks teie keha olema piisavalt lõdvestunud, et saaksite nautida dildo tekitatud tundmusi ja samal ajal masturbeerida. Paljud meie kliendid naudivad suure dildo pöörlemist oma kehas, et jõuda kõigi sisemiste erogeensete tsoonideni, teised aga eelistavad tõukavaid liigutusi. Eksperimenteerige, et näha, mis teile meeldib, kuid palun ärge unustage, et liigutada dildot aeglaselt, et vältida vigastusi!

     

    Kas anaaldildo kasutamisel on mingeid riske?

     

    Ei ja jah. Kui sisestate suure dildo ettevaatlikult, ei tohiks probleeme tekkida, kuid kui sisestate dildot kiirustades, ilma kogemusteta, ilma eelmänguta või soojendamata, võib tekkida sisekudede rebenemine ja valu. Kui võtate aeglaselt, soojendate end kõigepealt meie dildo poest pärit väiksema dildoga, kasutate rohkelt määrdeainet ja kuulate oma keha, peaksite suutma nautida iga tolli dildot. Kui tunned ebamugavustunnet või isegi valu, lõpeta dildo kasutamine, sest sinu pärak ei ole veel nii suure dildo jaoks valmis.

     

    MEO® anaaldildo materjal ja hooldus:

     

    Meie suur must dildo on valmistatud kvaliteetsest vinüülmaterjalist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav vinüül väga stabiilne, nii et teie must dildo kestab kaua. Dildot saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjaliku hügieeni tagamiseks soovitame regulaarselt kasutada ka meie sprei VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Suur must dildo dildo seksiks
    • Valmistatud Euroopas! See anaalseksimänguasja on MEO ™ poolt teie jaoks valmistatud Euroopas
    • Materjal: Vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT või FORMULA X HYBRID.
    • Puhastamine: Soe vesi ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN
    • Ärge kartke suuri seksimänguasju anaalseksi ajal: meie EXTREMEO sprei lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab sissetoomise lihtsamaks

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Saugnapf ist super

    Tolles Format der Dildo, riecht nicht, gutes Material, schöne Äderung und der Saugnapf haftet bombenfest.

      Kirjutage oma ülevaade

      Suur must dildo

      Suur must dildo

      Suur must dildo, millega saab peeglile sõita! Sisseehitatud iminapp pakub sulle fantastilisi võimalusi, sest suur dildo kleepub usaldusväärselt kõikidele siledatele pindadele, nagu peeglid, uksed või plaadid.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: