Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Dildo Monster 31,5 cm

Sa armastad seda eriti pikka Monster Cock Dildo, mida sa armastad! Imeline dildo, mida oled alati tahtnud: 31,5 cm pikk, paks, punnis peenise ja tugeva veeniga, mida tunned iga kord, kui sisse ja välja lähed.

Rohkem infot

2802/00

saadaval

    Rohkem infot

    Sa armastad seda eriti pikka Monster Cock Dildo, mida sa armastad! Imeline dildo, mida oled alati tahtnud: 31,5 cm pikk, paks, punnis düütli ja tugeva veeniga, mida tunned iga kord, kui sisse ja välja lähed.

     

    Monster Cock Dildo - kuidas seda kasutada?

     

    Naudi Monster Cock of MEO ® on kõige parem nautida pärast seda, kui olete dildot lühidalt sooja vee all hoidnud ja kogete, kui hingematvalt tundub, kui rasvane dildo jõuab anaalkanalisse.

     

    Dildo koos iminapaga!

     

    Tugev iminapp, mis kleepub enamiku siledate pindade külge, võimaldab teil kasutada dildot ilma käedeta Monster Cock ja lõpetab suurepärase elamuse. Monster dildo on palju enamat kui "lihtsalt pane peale ja naudi", sest see osaleb kõigis sinu asendites ja kohandub tänu fantastilisele materjalile sinu sisemisele anatoomiale.

     

    Monster Cock Dildo - määrdeaine ja puhastamine:

     

    See Monster Cock on valmistatud kehakindlast silikoonist, libedast ja siledast materjalist. See on kvaliteetne, nii et see kestab kaua Monster Cock kestab kaua. Saate puhastada Monster Cock maheda seebi ja veega, kuid enne ja pärast anaalseikluste nautimist tuleks seda hügieeniliselt puhastada ka meie pihustiga VERYCLEAN. Täieliku naudingu saamiseks võite kasutada dildot koos libestusainega, näiteks Monster Cock Dildo koos libestusainega nagu Aquameo või Alphamale. Palun ärge kasutage silikoonipõhiseid määrdeaineid. Need kahjustaksid kvaliteetset materjali.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Monster Cock
    • Dildo koos iminapaga
    • Materjal: kehaohutu silikoon, ftalaadivaba
    • Puhastamine VERYCLEAN pihustiga.
    • Palun kasutage ainult veepõhist libestusvahendit, näiteks Aquameo.
    • Mõõdud: Kogupikkus 31,5 cm, sisestatav pikkus 29 cm, läbimõõt glans 6,8 cm, läbimõõt 7 cm
    • Kuna Monster Cock Kuna dildod on käsitsi valmistatud, võib esineda värvierinevusi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Was für ein geiles Monster

    Um es kurz zu machen ... ich habe es beim ersten Einsatz nach 2Stunden geschafft, dieses Monster zu 2/3 anal einzuführen. Der erste Atemaussetzer kommt, wenn die fette Eichel den analen Schließmuskel überwunden hat. Eine gute Vordehnung und ziemlich viel Gleitgel vorausgesetzt ;-). Man hält diesen riesigen Durchmesser nicht allzu lange aus, aber das Gefühl ist schon unbeschreiblich so dermaßen ausgefüllt zu sein. Auch das Herausgleiten raubt einem nochmals den Atem. Mein Ziel für die Zukunft ist ganz klar ... das Monster von MEO muss komplett eingeführt werden. Und wenn ich dafür einen ganzen Tag brauche ;-)

      Hindamine 

      Amazing size

      With an amazing size and shape, this monster cock is sure to hit all the right spots. With a super-strong suction cup base, just mount this cock to any flat surface and get ready to enjoy incredible hands-free stimulation

        Hindamine 

        Favolove

        Il materiale e buono, la ventosa per ora funziona bene, si pulisce tranquillamente con acqua e sapone

          Kirjutage oma ülevaade

          Dildo Monster 31,5 cm

          Dildo Monster 31,5 cm

          Sa armastad seda eriti pikka Monster Cock Dildo, mida sa armastad! Imeline dildo, mida oled alati tahtnud: 31,5 cm pikk, paks, punnis peenise ja tugeva veeniga, mida tunned iga kord, kui sisse ja välja lähed.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: