Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

fisting Sextoys - Dildo FISTEAM x MEO - REALFIST

Muljetavaldav 38 cm pikk! See peenike käsi (maksimaalne läbimõõt umbes 7,5 cm) ulatub kõige sügavamale. Dildoga REALFISTtäiesti realistliku koopiaga väljasirutatud mehe käest, saate tunda iga detaili, iga sõrme!

Rohkem infot

3192/00

saadaval

    Rohkem infot

    Muljetavaldav 38 cm pikk! See peenike käsi (maksimaalne läbimõõt umbes 7,5 cm) ulatub kõige sügavamale. Dildoga REALFIST, mis on välja sirutatud mehe käe täiesti realistlik koopia, saate tunda iga detaili, iga sõrme!

     

    Tõeline must-have teie anaalseksimänguasjakollektsiooni! Dildo istub ideaalselt käes, sile materjal teeb sisestamise väga lihtsaks ja mees või naine saab ise otsustada, kui sügavale see suur dildo võib tungida.

     

    Mis on FISTEAM x MEO dildos nii erilist?

     

    Me kõik oleme nõus, kõige ilusam on muidugi värvus PUNANE - värvi fisting Kogukond! FISTEAM x MEO sarja punased dildod ja pepupistikud on toodetud eksklusiivselt MEO jaoks piiratud koguses. Nad ei veena mitte ainult oma kõrge kvaliteedi ja suurepärase materjaliga, vaid ka oma suuruse ja atraktiivse disainiga. Veelgi enam, need professionaalidele mõeldud anaalseksimänguasjad jõuavad sinus sügavustesse, mida keegi ei pidanud võimalikuks.

     

    Kuidas kasutada FISTEAM x MEO dildot?

     

    Tänu oma pikkusele ja ümbermõõdule võib väga suure dildo sisestamine alguses olla keeruline. Võta aega, mine aeglaselt ja vali asend, mis võimaldab sul dildot sisestada. Palun kasutage rohkelt libestusainet, näiteks meie MANCUNT hübriidlibestit. See muudab väga suure dildo kasutamise intensiivseks naudinguks. Soovitame ka meie EXTREMEO sprei. See sprei on ideaalne valik nii algajale kui ka kogenud "perse mängijale". Sprei toimib ilma tunnetuse kadumiseta, kuid vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust.

     

    Materjal ja hooldus:

     

    FISTEAM x MEO anaalseksimänguasjad on valmistatud eriti nahasõbralikust ja kergesti hooldatavast vinüülist, mida saab kasutada kõikide libestitega. Materjal on väga paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav vinüül väga vastupidav, nii et teie seksimänguasju kestab kaua. Dildot saab puhastada maheda seebi ja veega ning meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Väga suur dildo piiratud sarjast FISTEAM x MEO
    • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK või MANCUNT. Meie EXTREMEO sprei lõdvestab teie sulgurlihaseid ja muudab sisestamise lihtsamaks.
    • Puhastamine: Soe vesi, mahe seep ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN
    • Sisestatav pikkus: 35 cm
    • Sisestatav läbimõõt: 7,5 cm
    • Kaal: 902 grammi
    • Kogulaius: 8 cm
    • Kogusügavus: 7 cm
    • Kogupikkus: 38 cm

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Geile Herausforderung

    Mit Übung und etwas Geduld klappt alles... Flutscht dann fast von ganz allein ins Anal-Vergnügen

      Hindamine 

      Qualità e forma

      Il materiale e la forma agevolano l'inserimento dando splendide sensazioni

        Hindamine 

        super für Fisting alleine

        Gut verarbeitet diese geile Hand, geht super rein, aber man muss schon gut geweitet sein. Vor allem wenn er ganz in mir drinnen ist und den inneren Muskelring durchdringt. Für mich wäre ca.10 mm mehr Durchmesser ideal da er jetzt leicht reingeht als am Anfang.

          Hindamine 

          Very intense

          not for beginners, it's size and shape hits the p spot perfectly. one must be thorough when cleaning, but overall its become my new favorite

            Hindamine 

            Ich liebe diesen Fistingdildo.

            Nichts für ungeübte und Anfänger. Nach dem ich viele Dildos probiert habe, wurde ich hier bei MEO fündig. Wenn ein Dildo paßt, paßt auch eine Hand hinein. Und ich wurde nicht enttäuscht. Mit viel Übung, etwas Geduld und jede Menge Gleitgel war es endlich soweit. Der Umfang der Hand ist schon ordentlich. Beim reingerutschen merkt man die Größe besonders intensiv. Ein unbeschreibliches Erlebnis und Gefühl. Meine Herrin war beeindruckt von der Leistung. Nur haben wir gemeinsam viel Spaß. Unbedingt für jeden devoten, passiven Mann zu empfehlen,

            • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            fisting Sextoys - Dildo FISTEAM x MEO - REALFIST

            fisting Sextoys - Dildo FISTEAM x MEO - REALFIST

            Muljetavaldav 38 cm pikk! See peenike käsi (maksimaalne läbimõõt umbes 7,5 cm) ulatub kõige sügavamale. Dildoga REALFISTtäiesti realistliku koopiaga väljasirutatud mehe käest, saate tunda iga detaili, iga sõrme!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: