Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Diskreetne anaalpistik 12 vibratsioonirežiimi ja kaugjuhtimispuldiga

Siin tuleb tõeline tipphetk anaalvenituse fännidele! Tavaline anaalseks on sinu jaoks liiga igav? Siis on meie anaaldilataator teie uus lemmik. See sobib kõigile nautlejatele, kes hindavad eriti kõrgelt anaalkanali venitamist. Õrnalt, kuid järeleandmatult venitab paindlik anaalpistik pärakut ja tekitab kujuteldamatuid naudingutunnetusi.

Rohkem infot

2598/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Siin tuleb tõeline tipphetk anaalvenituse fännidele! Tavaline anaalseks on sinu jaoks liiga igav? Või peaks see olema kick veidrate mängude jaoks? Siis saab meie anaaldilataatorist kindlasti teie uus lemmik. See sobib kõigile nautlejatele, kes hindavad eriti kõrgelt anaalikanali venitamist. Õrn, kuid järeleandmatu, paindlik anaalpistik venitab pärakut ja tekitab kujuteldamatu naudingu tunde, kui see on täielikult täidetud. See anaalvibraator sobib suurepäraselt ka eelmänguks või ettevalmistuseks suuremate mänguasjade jaoks. Või siis karistuseks sõnakuulmatutele Sub. Teie kujutlusvõimele ei ole piire!

     

    Imeliselt tugev, anatoomiliselt täiusliku disainiga anaaldilataator pesitseb peaaegu nähtamatult teie jalgevahede sisse ja mahub isegi kõige kitsamatesse pükstesse. Seejärel, kui jõuad käepärase, ülivaikselt töötava anaaldilataatori puldi järele, tunned seda, mida keegi ei kuule: intensiivne anaalstimulatsioon koos samaaegse anaalvenitusega.

     

    Kuidas kasutada diskreetset anaaldilataatorit?

     

    Anaaldilataator on valmistatud kvaliteetsest silikoonist ja on seetõttu absoluutselt nahasõbralik. Tänu oma pehmele, ümarale kujule on anaaldilataatorit lihtne sisestada ja saab kohe tööle hakata. Kasutamine on lihtne ja intuitiivne. Anaaldilataator on otstest kokku surutud. Sellest tulenev ots muudab selle sisestamise väga lihtsaks. Alles siis, kui see vabastatakse, avaneb see ja venitab õrnalt, kuid järeleandmatult pärakut. Pärast sisestamist asetub riba stimuleerivalt vastu pärakut. Veepõhine libestusaine nagu Aquameo pakub veelgi rohkem naudingut. Seejärel lülitage vibratsioon mugavalt sisse juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga ühe nupuvajutusega. Ja juba lähebki lõbusaks! Võite Vibrating Expander butt plug ka vaginaalselt sisestada või kasutada seda eelmängu vibraatorina - teie fantaasial ei ole piire.

     

    Tähtsündmused lühidalt:

     

    • Laetav 2-käeline vibro- anaalekspander koos perineumi stimulatsiooniribaga ja juhtmeta kaugjuhtimispuldiga.
    • 2 mootorit: Üks kummaski painduvas käes.
    • 12 vibratsioonirežiimi: Pakub mitmekesist naudingut.
    • Juhtmevaba kaugjuhtimispult: Vibratsioonid õrnast intensiivseteni lihtsalt ühe nupuvajutusega. Vihje: Jätke kaugjuhtimispult oma partnerile üllatushetkedeks ja juhtimismängudeks.
    • Läbimõeldud 2-käeline disain: Paindlikud käed sisestuvad kokku vajutades ja avavad oma täieliku ulatuse anaalkanalis. Käsi saab kasutada ka eraldi - ka vaginaalseks stimulatsiooniks.
    • Seksi ajal kantavad: Megaorgasmi jaoks! Kandub kindlalt pärakus, kuna anaalpistik ei saa tänu laiale ja pikale pärakustimulatsiooniribale sisse libiseda.
    • Siidiselt pehme pind: Väga meeldiva tunde tagamiseks nahal.
    • Mälufunktsioon: jätab pärast väljalülitamist meelde oma lemmikrežiimid.
    • Veekindel: Ideaalne anaalseksiks vannis või duši all.

     

    Mis on diskreetse anaaldilataatori juures nii erilist?

     

    Anaalpistikutel anaalseks venitamiseks on 2 paindlikku kätt, millest igaühes on võimas mootor. Varred surutakse kokku ja sisestatakse pärakusse, kus nad avavad oma täieliku ulatuse, et pakkuda imeliselt täitvat tunnet ja täiuslikku venitustööd anaalkanalis. Tänu vibratsioonile saab teie anaalnärvid panna kihisevatesse vibratsioonidesse. 12 vibratsioonirežiimi pakuvad rohkelt vaheldust. Juhtmeta kaugjuhtimispuldi abil saate režiime ühe nupuvajutusega juhtida õrnast kuni intensiivseteni. Sa võid jätta puldi ka oma partnerile, kes siis üllatab sind vibratsioonidega. Isegi vannis või duši all, sest anaaldilataator on veekindel. Lisaks on anaaldilataator valmistatud peenest silikoonist ja sellel on pikk ja lai pärakut stimuleeriv riba, mis takistab turvaliselt pistiku sisse libisemist. Seega võite seda keerukat vibraatorit anaalselt veidi kauem kanda (nt seksi ajal või avalikus kohas). Unustamatute kliimakside saavutamiseks!

     

    Kuidas puhastada diskreetset anaaldilataatorit?

     

    Puhastage anaaldilataator lihtsalt vee ja maheda seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Anaalvibraator, millel on anaalvenitusfunktsioon anaalseks venitamiseks
    • Mõõdud: Kogupikkus 8,9 cm. Perineumi riba 9,8 cm pikk. Sisestamise pikkus ühe käe kohta 5,2 cm, mõlemad käed 7 cm. Varre Ø 1,0 cm kuni 2,4 cm kumbki, mõlemad varred koos max. 4,5 cm.
    • Materjal: Silikoon, PU, ABS.
    • Komplektis: 1 x laetav anaalvibraator koos juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga. USB laadimiskaabel ja hoiukott kaasas. Palun tellige patarei puldi jaoks eraldi: 1 x AAA.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wonderful product gives me powerful orgasms

    Wonderful product gives me powerful orgasms. By far the best butt plug that I have purchased, stays in place easy and to clean.

      Hindamine 

      ASSOME FEELINGS

      The butt plug is the perfect size, I find it quite easy to insert if you lube your ass not the plug. The vibrations are tremendous and change up to do things, I have never felt before. Very quiet, I have worn it at the bar, but had to leave after 15 minutes as I needed to cum.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
      Hindamine 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied mon épouse avait la télécommande.
      Les vibrations sont vraiment impressionnante
      Je recommande vivement ce plug !!!

        Hindamine 

        molto intenso

        molto intenso, e davvero fantastico se ti piace sentirti ben riempito

          Hindamine 

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

            Hindamine 

            Saugt sich zwischen die Arschbacken

            Saugt sich zwischen die Arschbacken und macht richtig Spass wenn man mit dem Analvibrator vom Partner in der Öffentlichkeit ferngesteuert wird.

              Kirjutage oma ülevaade

              Diskreetne anaalpistik 12 vibratsioonirežiimi ja kaugjuhtimispuldiga

              Diskreetne anaalpistik 12 vibratsioonirežiimi ja kaugjuhtimispuldiga

              Siin tuleb tõeline tipphetk anaalvenituse fännidele! Tavaline anaalseks on sinu jaoks liiga igav? Siis on meie anaaldilataator teie uus lemmik. See sobib kõigile nautlejatele, kes hindavad eriti kõrgelt anaalkanali venitamist. Õrnalt, kuid järeleandmatult venitab paindlik anaalpistik pärakut ja tekitab kujuteldamatuid naudingutunnetusi.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: