Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Nexus Revo Air - pöörlev eesnäärme vibraator koos õhurõhu stimuleerimisega

Kogege Nexus Revo Airiga meeste orgasmi tipptaset! Uuenduslik eesnäärmevibraator on tehnoloogia ime ja hellitab teid kahe võimsa mootori ja õhurõhu stimuleerimisega. See masseerib täpselt eesnäärme ja pärasoole unustamatute eesnäärme orgasmide saavutamiseks.

Rohkem infot

2972/00

189,90 €

pluss saatmiskulud

Tarneaeg umbes 3 päeva

    Rohkem infot

    Eesnäärme orgasm on meeste orgasmi tipp ja Nexus Revo Airiga kogete seda ikka ja jälle! Nexus Revo Air eesnäärme vibraator ei ole tavaline eesnäärme stimulaator, vaid tõeline tehnoloogia ime! Tänu oma uuenduslikule disainile, kahele võimsale mootorile ja õhurõhu stimuleerimisele on see võimeline masseerima nii eesnäärme kui ka pärakut - päraku ja munandite vahelist erogeenset tsooni.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Uuenduslik eesnäärme vibraator
    • Õhurõhustimulatsiooniga
    • Pöörlev võll
    • 2 võimsat mootorit
    • 8 erinevat vibratsioonitaset
    • Kaugjuhtimispuldiga
    • Laetav USB kaudu
    • Kehasõbralik silikoon

     

    Eesnäärme orgasmi on midagi sellist nagu meeste naudingute Püha Graal. Neid põhjustab eesnäärme stimuleerimine, mida sageli nimetatakse "meeste G-punktiks". Selle orgasmi puhul ulatub naudingutunne kaugemale tavalisest naudingust, mida enamik mehi teab. See kiirgab üle kogu kõhu ja võib isegi kogu keha haarata. Mõned mehed teatavad isegi, et eesnäärme orgasm võib olla intensiivsem kui tavaline orgasm.

     

    Siinkohal tuleb appi Nexus Revo Air eesnäärme vibraator. See eesnäärme vibraator ei ole tavaline seksimänguasja, vaid tõeline tehnoloogia ime! Oma uuendusliku disaini ja kahe võimsa mootoriga suudab see masseerida nii eesnäärme kui ka pärakut - päraku ja munandite vahelist erogeenset tsooni.

     

    Ja kui sellest veel ei piisaks, võimaldab võlli pöörlev liikumine eesnäärme pidevat ja täpset massaaži. Lisaks pakub õhurõhu stimulatsioon täiendavat kihelustunnet, mis viib teid kujuteldamatu naudingu kõrgusele. Kaheksa erineva vibratsioonitasemega saate reguleerida intensiivsust vastavalt oma maitsele.

     

    Kuid asi läheb veelgi paremaks: eesnäärme stimulaatori korrapärane kasutamine võib olla kasulik ka tervisele. Eesnäärme massaaž aitab väidetavalt vähendada eesnäärmepõletiku, erektsioonihäire ja muude eesnäärmeprobleemide riski.

     

    Kokkuvõttes võib eesnäärme stimuleerimine Nexus Revo Air eesnäärmestimulaatoriga tekitada sügava ja intensiivse naudingutunde, mis läheb kaugemale sellest, mida on võimalik saavutada traditsiooniliste seksuaaltegevustega. Sellise eesnäärme vibraatoriga nagu Nexus Revo Air on lihtne uurida seda varjatud rõõmupunkti ja kogeda eesnäärme orgasmi intensiivseid naudinguid.

     

    Lühidalt öeldes avastate eesnäärme vibraatoriga, nagu Nexus Revo Air, täiesti uue naudingu mõõtme ja kogete nii intensiivseid orgasmi, et see jätab teid sõnatuks. Proovige seda - teie "mehe G-punkt" ootab vaid avastamist!

     

    Kuidas kasutada Nexus Revo Air eesnäärmestimulaatorit?

     

    Sisestage Nexus Revo Air anaalselt koos vähese libestusainega ja tundke imelist venitust pärakus ja stimulatsiooni eesnäärmes. Nexus Revo Air hoiab end õiges asendis ja avaldab massaažiefekti vaagna liigutuste ja päraku sulgurlihase kokkutõmbumise kaudu. Kas koos partneriga või üksi - proovige seda ja kogege, kui intensiivne võib olla eesnäärme orgasm.

     

    Nexus Revo Air Nexuselt üksikasjalikult:

     

    Revo Air on uuenduslik eesnäärme vibraator, millel on õhurõhutehnoloogia! Samal ajal, kui naudite meeldivat vibratsiooni ja sees olevat pöörlevat võlli, aktiveerite pulseerivad õhurõhulained, mis stimuleerivad tundlikku pärasoole. See kombinatsioon tagab intensiivse orgasmi, sest perineum sisaldab palju närvilõpmeid ja see unustatakse meeste stimuleerimisel sageli ära. Revo Air muudab seda ja viib eesnäärme orgasmi järgmisele tasemele. Stimulaator on valmistatud kehasõbralikust silikoonist ning tundub pehme ja mugav. Seda saab kasutada ka vannis või duši all, sest Revo Air on veekindel. Revo Airi on lihtne juhtida kaugjuhtimispuldi abil, mille ulatus on kuni 8 meetrit. Prostatastimulaator ja kaugjuhtimispult on laetav kaasasoleva USB-kaabli kaudu.

     

    Prostatastimulaatorit tuleks kasutada ainult veepõhiste libestusainetega, nagu Aquameo, kuna silikoonipõhised libestusained ründavad materjali. Pärast kasutamist tuleb eesnäärme stimulaatorit puhastada vähese vee ja seebiga. Desinfitseerimiseks võib kasutada ka meie VERYCLEAN sprei.

     

    Lisateave:

     

    • Nexus Revo Air
    • Pöörlev eesnäärme vibraator õhurõhu stimuleerimisega
    • Pikkus: 13,8 cm
    • Sisestatav pikkus: 10 cm
    • Maksimaalne läbimõõt: 3,4 cm
    • Välisläbimõõt: 13,0 cm
    • Veekindel
    • Materjal: ABS, silikoon
    • Stimulatsiooni sihtmärk: pärak, eesnääre, kondüloom
    • Vibratsiooni intensiivsus: Muutuv vibratsioon
    • Juhtimine: Juhtmevaba kaugjuhtimispult
    • Vibratsioon ja pulseerimine
    • Tööaeg: 60 min
    • Laetav kaasasoleva USB-kaabli kaudu
    • Laadimisaeg: 120 min

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Kirjutage oma ülevaade

      Nexus Revo Air - pöörlev eesnäärme vibraator koos õhurõhu stimuleerimisega

      Nexus Revo Air - pöörlev eesnäärme vibraator koos õhurõhu stimuleerimisega

      Kogege Nexus Revo Airiga meeste orgasmi tipptaset! Uuenduslik eesnäärmevibraator on tehnoloogia ime ja hellitab teid kahe võimsa mootori ja õhurõhu stimuleerimisega. See masseerib täpselt eesnäärme ja pärasoole unustamatute eesnäärme orgasmide saavutamiseks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: