Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Wall Banger P-Spot - Eesnäärme vibraator

The Wall Banger P-Spot puldiga on loodud selleks, et anda teile hingemattev kogemus täiesti ilma käedeta eesnäärme massaažist! Tugev iminapp hoiab eesnäärme vibraatorit kindlalt ja Wall Banger P-Spot kindlalt ja kindlalt seina külge, et jõuda sügavale teie sees täiuslikesse kohtadesse!

Rohkem infot

3396/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The Wall Banger P-Spot on loodud selleks, et anda teile hingemattev kogemus täiesti käedeta eesnäärme massaažist! Tugev iminapp hoiab eesnäärme vibraatorit kindlalt ja Wall Banger P-Spot kindlalt ja kindlalt seina külge, et jõuda sügavale sinu sees täiuslikesse kohtadesse! Kaugjuhtimispuldi abil saate nautida eesnäärme massaaži õrnast kuni äärmiselt võimsani ühe nupuvajutusega.

     

    Eesnäärme, mida sageli nimetatakse "mehe G-punktiks", on naudingu keskus. Eesnäärme stimuleerimisega saab saavutada väga sügavaid ja intensiivseid orgasme, nn eesnäärme orgasmi. Need orgasmid võivad olla nii intensiivsed, et kaasavad kogu keha ja erinevad väga palju tavapärastest orgasmidest. Koos Wall Banger P-Spot saate saavutada sellise eesnäärme orgasmi täiesti käed-jalad, mis on uskumatu kogemus.

     

    Mis teeb Wall Banger P-Spot nii eriliseks?

     

    The Wall Banger P-Spot on ideaalse kujuga, nii et seda saab hõlpsasti ja õrnalt sisestada, et jõuda P-punkti või G-punkti ja seda stimuleerida. Selle eriline stimulatsioonistruktuur tagab intensiivsed massaažihetked. Lisaks sellele panevad 10 erinevat vibratsioonirežiimi teie naudingu närvid kihisevatesse vibratsioonidesse. Juhtmeta kaugjuhtimispuldi abil saate mugavalt reguleerida intensiivsust õrnast kuni tugevani ühe nupuvajutusega. MEO nõuanne: Jäta puldi juhtimine oma partnerile, et ta saaks sind mänguliselt üllatada põnevate stimulatsioonidega. Võite kasutada Wall Banger P-Spot koos selle tugeva iminapaga käed-vabadeks soolomängudeks või eemaldage lihtsalt iminapakett, et mängida ainult vibraatoriga. Vibraator on kaetud väga nahasõbraliku pehme puutetundliku tekstuuriga ja tal on lai alus, mis takistab turvaliselt selle täielikku sisse libisemist. Nii et saate kasutada Wall Banger P-Spot sisestatud anaalselt veidi kauem - näiteks seksi ajal. Hingematvateks, unustamatuteks kliimaksideks!

     

    Kuidas kasutada Wall Banger P-Spot?

     

    Veebileht Wall Banger P-Spot sisestatakse anaalselt (või vaginaalselt). Veepõhine libestusaine, näiteks meie Aquameo, tagab sujuva ja nõtke naudingu. Seejärel lülitate teie (või teie partner) vibratsiooni mugavalt nupuvajutusega sisse juhtmevaba puldiga. Soolo naudinguks võite panna Wall Banger P-Spot koos selle imemisalusega siledal pinnal, näiteks duši all oleval plaaditud seinal, ja kasutada seda ilma käedeta.

    Kasutusjuhend:

     

    Vajutage sisse lülitamiseks 3 sekundit vibraatori või kaugjuhtimispuldi toitenuppu. Vajutage toitenuppu, et läbida 7 vibratsioonitaset ja 3 kiirust. Vibraatori väljalülitamiseks vajutage ja hoidke toitenuppu 3 sekundit all. Juhtmevaba kaugjuhtimispult klapib magnetiliselt vibraatori põhja külge.

     

    Kuidas on Wall Banger P-Spot puhastatakse?

     

    Puhastage Wall Banger P-Spot vee ja pehme seebiga. Desinfitseerivaks puhastamiseks kasutage lihtsalt meie VERYCLEAN pihustit.

     

    Mida ma pean Wall Banger P-Spot tähelepanu pöörata?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid Wall Banger P-Spot kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nagu Aquameo või AnalPush mEO-st. Silikoonipõhised määrdeained võivad rünnata kvaliteetset pinda.

     

    Lisateave:

     

    • Prostatiavibraator koos iminapaga
    • Multifunktsionaalne ja mitme kiirusega vibratsioon
    • Magnetiline kaugjuhtimispult
    • Materjal: silikoon, PU, ABS
    • Laetav USB kaudu
    • Pritsmekindel
    • Mõõdud: Pikkus 14,2 cm, sissetõmmatav pikkus 11,5 cm: läbimõõt 3,8 cm, pikkus 14,2 cm.
    • Laadimisaeg 60 minutit
    • Tööaeg 60 minutit
    • Esmase aku tüüp: laetav liitium-ioonaku (kaasas)
    • Teise patarei tüüp: (1) "CR1620" patarei (kaasas)
    • Tarnekomplekt: 1 Wall Banger P-Spot, 1 iminapp, 1 kaugjuhtimispult (koos 1 CR1620 patareiga), 1 USB-laadimiskaabel.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Muy bueno

    Estaba reacio a probar este tipo de cosas pero me ha encantado, te llegas a correr sin tocarte siquiera!!! :D

      Hindamine 

      Assolutamente spettacolare!

      Assolutamente spettacolare! Questo Wall Banger P-Spot con telecomando ha portato il mio piacere a un livello completamente nuovo. Facile da usare e sorprendentemente potente. Un acquisto che rifarei mille volte!

        Hindamine 

        Hat alle meine Erwartungen übertroffen!

        Ich bin absolut begeistert vom Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator! Er ist so konzipiert, dass er mir ein absolut geiles Erlebnis einer vollständig händefreien Prostatamassage bietet. Dank des kraftvollen Saugnapfes hält der Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator sicher und fest an der Wand und erreicht perfekt die tiefen Stellen in mir! Mit der Fernbedienung kann ich ganz einfach von einer sanften bis zu einer extrem starken Prostatamassage wählen - und das alles mit nur einem Knopfdruck. Das Erlebnis ist einfach unbeschreiblich und ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der nach einer neuen und aufregenden Methode zur Prostatamassage sucht.

          Hindamine 

          5 Sterne voll verdient

          Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

            Kirjutage oma ülevaade

            Wall Banger P-Spot - Eesnäärme vibraator

            Wall Banger P-Spot - Eesnäärme vibraator

            The Wall Banger P-Spot puldiga on loodud selleks, et anda teile hingemattev kogemus täiesti ilma käedeta eesnäärme massaažist! Tugev iminapp hoiab eesnäärme vibraatorit kindlalt ja Wall Banger P-Spot kindlalt ja kindlalt seina külge, et jõuda sügavale teie sees täiuslikesse kohtadesse!

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: