Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Butt plug - Full Load - Sisemise kuuliga anaalpistik

butt plug Full Load on üks kõige mahukamaid ja paremaid anaalküüniseid, mis meil on valikus. Kuid mis teeb selle nii eriliseks, lisaks võimalusele seda 24/7 kasutada, on väike saladus (me nimetame seda Fuck Energy), mis on butt plug sees. Kui butt plug energia vabaneb ja ujutab teie anaalikanali stimulatsiooniga üle, siis karjute ekstaasist.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    butt plug Full Load on üks kõige mahukamaid ja paremaid anaalküüniseid, mis meil on valikus. Kuid mis teeb selle nii eriliseks, lisaks võimalusele seda 24/7 kasutada, on väike saladus (me nimetame seda Fuck Energy), mis on butt plug sees. Kui butt plug energia vabaneb ja ujutab teie anaalikanali stimulatsiooniga üle, hakkate ekstaasist virisema. Butt plug eriline kuju stimuleerib spetsiaalselt teie eesnäärme, samal ajal kui butt plug sees olev varjatud kuul saadab sügavaid, vibreerivaid stiimuleid sügavale teie anaalkanalisse.

     

    Kujutage ette, kuidas see end teie sees tunneb:

    Tunne, mis intensiivistub ja süveneb iga sammuga, iga liigutusega. Full Load butt plug abil saab see kujutlusvõime teoks. See butt plug ei ole mitte ainult üks meie kõige mahukamaid mudeleid, vaid ka anatoomiliselt täiusliku kujuga, et pakkuda teile võrratut tunnet.

     

    Miks KÕIK räägivad sellest butt plug: See on saladus!

     

    See, mis teeb Full Load nii ainulaadseks, on hästi hoitud saladus sees. Peidetud roostevabast terasest pall, mis vabastab iga liigutusega kineetilist energiat ja tekitab ekstaatilisi vibratsioone, mis tungivad sügavale teie sisemusse.

     

    Ekstaasi ööpäevaringselt - 24/7

     

    Tänu oma anatoomiliselt kujundatud alusele ja võimalusele kasutada seda ööpäevaringselt, võib Full Load butt plug olla teiega igal ajal kaasas ja pakkuda teile võrratut naudingut igal päeva- või ööajal. Sukelduge uude sensuaalse stimulatsiooni maailma koos butt plug Full Load . Iga samm, iga pööre ja iga puusa liigutus paneb liikuma sees oleva varjatud roostevabast terasest palli. See kineetiline energia tekitab ekstaatilisi vibratsioone, mis tungivad sügavale anaalkanalisse. Kogege, kuidas iga kehaliigutus muutub intensiivse naudingu laineks, mis tabab konkreetselt G-punkti või meestel eesnäärme. Full Load muudab igapäevased liigutused absoluutse ekstaasi hetkedeks. Armastuspalle on naiste seas juba ammu peetud siseringi tipiks: need suurendavad orgasmi võimet ja orgasmi kogetakse ka palju intensiivsemalt. Kuid meie toode meestele ületab seda efekti kaugelt! Anaalpistik Full Load ujutab teie naudingutepunkti nii paljude stiimulitega, et selle kasutamine viib juba lühikese aja pärast tugevate orgasmideni - ja seda isegi ilma käedeta, ilma et teineteist puudutaksite.

     

    Reaktsioonid on uskumatud: see on tõesti Full Load hype'i taga!

     

    Disain, mis veenab! Ergonoomilise kujuga ja eriti mahukas butt plug nagu Full Load kohandub ideaalselt inimkeha anatoomiaga. See ei taga mitte ainult kõrgetasemelist mugavust, vaid võimaldab ka erogeensete tsoonide, näiteks naiste puhul G-punkti ja meeste puhul eesnäärme täpset stimuleerimist. Butt plug Full Load eriline maht suurendab täiskõhutunnet ja survet, mis intensiivistab stimulatsiooni veelgi. Liikumiste ajal, näiteks kõndides või istudes, võib pistik kergesti liikuda pärakus või tupe, tekitades täiendavat stimulatsiooni. Anatoomilise kujuga butt plug nagu Full Load on ka see eelis, et see istub kindlalt ja ei libise nii kergesti, mis võimaldab pikemat kasutamist ja seega kauakestvat stimulatsiooni. Oluline roll on ka materjalil, mida me kasutasime selle butt plug puhul: paindlik, kuid kindel materjal, nagu vedel silikoon, sobib hästi, kuid samas avaldab vajalikku survet, et soovitud piirkondi optimaalselt stimuleerida.

     

    Sensatsiooniline butt plug, mis on meie klientide südamed tormiliselt vallutanud: FULL LOAD!

     

    Viies suuruses, alates kompaktsest suurusest S (läbimõõt 5,4 cm, pikkus 10,7 cm) kuni imposantse suurusega XXL (läbimõõt 9,4 cm, pikkus 16,4 cm), leiate garanteeritult teile sobiva butt plug. Anaalpistiku individuaalselt kohandatud keskmine osa (riba) tagab optimaalse ohutuse ja maksimaalse mugavuse.

     

    • Suurus S: läbimõõt 5,4 cm, pikkus 10,7 cm, keskosa (kael) 1 cm ø ja umbes 3,6 cm pikk.
    • Suurus M: läbimõõt 6,4 cm, pikkus 12,3 cm, keskmine osa (kael) 1,4 cm ø ja umbes 3,7 cm pikk
    • Suurus L: läbimõõt 7,4 cm, pikkus 13,8 cm, keskosa (kaelus) 1,6 cm ø ja ca. 3,8 cm pikk
    • Suurus XL: läbimõõt 8,4 cm, pikkus 15 cm, keskosa (kaelus) 1,7 cm ø ja ca. 3,9 cm pikk
    • Suurus XXL: läbimõõt 9,4 cm, pikkus 16,4 cm, keskosa (kaelus) 2 cm ø ja ca. 4 cm pikk

     

    Kas olete valmis oma elu kõige intensiivsemaks orgasmiks? Siis avastage butt plug Full Load!

     

    Tänu oma spetsiaalsele jalale imeb butt plug Full Load end teie tagumiku vahele. Nii saad seda diskreetselt kasutada kogu päeva ja saada anaalstimulatsiooni igal võimalusel. Anaalpistiku anatoomiline jalg tagab ohutuse ja mugava tunde ka siis, kui oled liikvel või magad.

     

    Saate kombineerida butt plug Full Load ka meie anaalvaljaotusega (toode nr 9400 või toode nr 3489). Nende rihmadega saate anaalpistikut ideaalselt kinnitada ning kanda seda mugavalt ja diskreetselt oma teksade, kontoririietuse või spordipükste all, ilma et keegi aimaks teie seksikat saladust.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • butt plug - Full Load - Anaalpistik koos sisemise stimulatsioonipalliga
    • Anaalpistiku rakmed ei kuulu komplekti. Vaata ka "Soovitatavad tarvikud".
    • Anaalipistik sarjast Extremeo.
    • Extremeo Butt Plugid on ekspertide poolt välja töötatud anaalipistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, ftalaadivaba.
    • Sobib algajatele ja professionaalidele.
    • Saab kasutada anaalselt ja vaginaalselt.
    • Puhastusnipid butt plug Täielik koormus: Enne eduka Extremeo seeria anaalpistiku Full Load kasutamist tuleks seda põhjalikult puhastada meie VERYCLEAN spreiga. Loomulikult on puhastamine eriti oluline ka pärast kasutamist. Enne anaalpistiku kasutamist võite kasutada ka anaaldushti, et loputada oma soolestikku.
    • Milline libestusaine on soovitatav butt plug Full Load jaoks? butt plug pärakusse sisestamiseks soovitame veepõhist libestusainet, näiteks Aquameo või Alpha Male Aqua. Palun ärge kasutage silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need kahjustavad anaalpistiku kvaliteetset materjali! Meie Extremeo Spray lõdvestab sulgurlihaseid ja lihtsustab butt plug Full Load sisestamist.
    • Meoteam on THE veebipood ülimaks anaalseks naudinguks! Meie valik anaalpistikuid, dildosid ja anaalvibraatoreid on loodud teie kõige metsikumate fantaasiate täitmiseks. Meil on kõike, mida teie süda (ja pärak) ihaldab, alates klassikalistest disainidest kuni uuenduslike loominguteni. Meie erikujulised eesnäärme vibraatorid ja eesnäärmestimulaatorid katapulteerivad teid naudingute uutesse kõrgustesse. Need keerukad seksimänguasjad meestele masseerivad eesnäärme - mehe P-punkti. Nii pakuvad nad uskumatult intensiivseid orgasme. Julgete ja uudishimulike jaoks on meil ka muljetavaldav valik anaaldildosid ja anaaldilatatsiooni tooteid. Olenemata sellest, kas olete anaalstimulatsiooni algaja või kogenud tundja. Siit leiad endale sobiva seksimänguasja. Meie eksperdid püüavad pidevalt leida kõige uuemaid ja põnevamaid tooteid. Seetõttu lisanduvad meie valikusse regulaarselt uuenduslikud uued tooted. Külastage meid lihtsalt tihti ja avastage oma järgmine lemmik seksimänguasju! Muide, meie pood on saadaval järgmistes keeltes: Bulgaaria, hiina, tšehhi , taani, hollandi, inglise, eesti, soome, prantsuse, saksa, kreeka, ungari, itaalia, jaapani, läti, leedu, norra, poola, portugali, rumeenia, vene, slovaki, sloveeni, hispaania, rootsi ja türgi keeles. Selleks, et külastada kauplust vastavas keeles, klõpsake palun keelel.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Ganas de mas...

    Cogí el pequeño asustado por las opiniones que leía sobre el grande... Está genial, super cómodo para sacarlo de paseo, sin riesgo de que se escape. Pero el cuerpo me pide más.,,, Compraré también el grande!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Wow!

    It is incredible! It feels fantastic, comfortable and is just the right size. Not too small and not too big that it interferes with movement/daily activities. If this thing had a vibrating function it would make me come spontaneously.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    PERFECT

    I am an anal sex virgin, but not an anal toy virgin. I've had some small plugs, dildos and beads infrequently, but my wife and I are looking for MMF fun. I wanted a plug that was the right size to fit comfortably in my ass and had enough of a flange/base that I wouldn't have to worry about losing it. I intended to wear a plug for a considerable amount of time during my daily activities. Found this plug while looking for a gift for my wife. Could not wait to try it out.

    Perfect size plug (L) to get in that ass. My first time was a bit of a challenge but within no time I had the base pressing against my anus. Within an hour my asshole was so stretched open I had to hold the plug in with my ass cheeks. Two hours after that my wife is pounding my rear with her pegging panties loaded with the 7inch dildo - her present turned out to be a gift to me!

    48 hours after my first use I had to try them again. I used a water based gel lubricant liberally applied to the plug and a finger's worth up my ass. My waiting rear swallowed it with no problem.

    Great fun, good size and the inner ball makes for a fun tease. Very happy with my purchase.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Richtig guter Plug

    Ich muß schon sagen, das ist ein richtig geiler Plug...! Ungeübte sollten vorsichtig sein mit der Größe, der Plug ist richtig groß... Das Material ist sehr samtig, weich, gut einzuführen und total geruchsneutral, auch wenn man es einen ganzen Tag verwendet hat. Jeden Cent wert!!

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Geiles Teil.

    Die Verarbeitung ist makellos der Full Load Anal Plug ist geschmeidig weich und passt sich der Körperform an und sitzt perfekt. Der Tragekomfort ist so gut das der Plug über Stunden keine Probleme macht.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Größe L

    Hab mich erst mal erschrocken als ich ihn ausgepackt habe,musste erst mal ein paar Tage warten um mich a den Plug zu gewöhnen aber heute war es so weit. Der Anfang war schwierig aber wenn er erstmal drin ist gibt es kein Halt mehr. Ich war im siebten Himmel

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Butt plug - Full Load - Sisemise kuuliga anaalpistik

    Butt plug - Full Load - Sisemise kuuliga anaalpistik

    butt plug Full Load on üks kõige mahukamaid ja paremaid anaalküüniseid, mis meil on valikus. Kuid mis teeb selle nii eriliseks, lisaks võimalusele seda 24/7 kasutada, on väike saladus (me nimetame seda Fuck Energy), mis on butt plug sees. Kui butt plug energia vabaneb ja ujutab teie anaalikanali stimulatsiooniga üle, siis karjute ekstaasist.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: