Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

Chiven2 - Masturbator blowjob

Chiven2 blowjob masturbaator meestele suudab teha kõike, millest sa masturbaatoris unistad! MEO ® masturbaator Chiven2 on seksimänguasja, mis vibreerib, imeb, imeb ja isegi soojendab - kuni kirgliku orgasmini.

Rohkem infot

2479/00

saadaval

    Rohkem infot

    Chiven2 masturbaator meestele suudab teha kõike, millest sa masturbaatoris unistad! MEO ® masturbaator Chiven2 on seksimänguasja, mis vibreerib, imeb, imeb ja isegi soojendab - kuni priske orgasmini.

     

    Väga eriline kogemus meestele: Chiven2 masturbaator pakub tõelisi orgasmi plahvatusi ja laseb sul nautida sooloseksi täiesti uuel moel.

     

    Kuidas kasutada Chiven2 blowjob masturbaatorit meestele?

     

    Sisestage lihtsalt oma peenis Chiven2 masturbaatori avasse ja nautige fantastilist tunnet. Kui lülitate selle sisse, käivitub ainulaadne tehnoloogia, mis teeb selle masturbaatori nii erakordseks! Väike veepõhine libestusaine, nagu Aquameo, parandab teie kogemust veelgi.

     

    Chiven2 masturbaatori pehme silikoonist sisemus ümbritseb peenist ja masseerib seda erinevate vibratsioonirežiimide ja intensiivsuse tasemetega. Lisaks on Chiven2 masturbaatoril soojendusfunktsioon (kuni umbes 40 kraadi), mis tõeliselt soojendab sind.

     

    Chiven2 masturbaatori sensatsiooniline tehnoloogia on ainulaadne saavutus, mis hellitab peenist imeliselt, ilma seda ülestimuleerimata. Erinevad vibratsioonimustrid masseerivad sind vastavalt soovile pehmest kõvaks. Sa koged absoluutselt täiuslikku orgasmi, kui lülitad sisse ka HEAT-funktsiooni. Sest MEO® masturbaator Chiven2 on kuum osa sõna otseses mõttes!

     

    Millised on Chiven2 blowjob masturbaatori eelised meestele?

     

    Eelised, mis veenavad sind masturbaatori ostmisel: Chiven2 masturbaator pakub oraalset stimulatsiooni ja on isesoojendav. See masturbaator on elegantses karbis ja seda saab hõlpsasti kõikjale kaasa võtta. Chiven2 masturbaatorit on mugav käes hoida ja sellel on libisemiskindel pind. See on sosinatult vaikne ja veekindel. Soojendusfunktsioon saavutab maksimaalselt 40 kraadi ja seda saab eraldi sisse ja välja lülitada. Chiven2 masturbaatoril on 6 intensiivset vibratsiooni ja peal olevad nupud muudavad erinevate seadete vahel vahetamise lihtsaks.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Chiven2 meeste masturbaator
    • Soojendusfunktsioon tagab parema vereringe, mis omakorda pakub intensiivsemat tunnet.
    • Laetav USB-kaabli kaudu
    • Lihtne kasutada
    • Paljud funktsioonid (6 vibratsioonitaset, soojus jne).
    • Loputage seksimänguasja hoolikalt väikese seebi ja veega pärast kasutamist. Puhastamiseks võib kasutada ka MEO® mänguasja puhastusvahendit VERYCLEAN.
    • Palun kasutage ainult vees lahustuvaid libestusaineid
    • Meie nõuanne: kasutage masturbaatorit koos meie anaalhelmedega (kliki siia)!

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Chiven2

    The Chiven2 comes with 6 different kinds of vibrations, a heat setting and its waterproof. A big plus is that the sound is less than 60dB, so just having the TV on will drown it out. The heat setting can be adjusted to match the temperature of the human body.

    The inside uses soft medical silicone, to recreate the touch of real human skin. The vibration mode creates a vacuum so that the elastic silicone sticks to your beef thermometer. As with all toys, a lubricant is prefered.

    This is IPX6 waterproof, so it can be washed or even submerged in water. Though it is not recommended to be submerged for a long time. This makes it a perfect bath accessory if you are into that sort of thing.

    The outside of the Chiven2 is made from a material, with grippy matte design. The inside uses soft medical silica gel, which makes it easy to clean and stops bacteria growing. The Large capacity battery will give you an hours use from a two-hour charge.

    Overall, The CHIVEN2 Vibrating Masturbator is a good option for a sex toy. It’s light and portable, so great to bring with you as you travel.

      Kirjutage oma ülevaade

      Chiven2 - Masturbator blowjob

      Chiven2 - Masturbator blowjob

      Chiven2 blowjob masturbaator meestele suudab teha kõike, millest sa masturbaatoris unistad! MEO ® masturbaator Chiven2 on seksimänguasja, mis vibreerib, imeb, imeb ja isegi soojendab - kuni kirgliku orgasmini.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: