Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Masturbatooriumid meestele

Uudiskiri

Message In A Bottle" masturbeerija

MEO "Message In A Bottle" - on meestele mõeldud masturbeerija, mis mitte ainult ei eruta, vaid lisab masturbeerimisele ka akustilise kogemuse. Masturbaator, mis on igal ajal kasutusvalmis, ühendab disaini ja funktsiooni, et luua võrratu kogemus.

Rohkem infot

3672/00

169,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    MEO "Message In A Bottle" - on meestele mõeldud masturbeerija, mis mitte ainult ei eruta, vaid lisab masturbeerimisele ka akustilise kogemuse taseme. Masturbaator, mis on igal ajal kasutusvalmis, ühendab disaini ja funktsiooni, et luua võrratu kogemus.

    See tehnoloogiline meistriteos ei asenda teie enda kätt - sest kes suudaks seda teha -, kuid pakub täiesti ainulaadset ja täisautomaatset masturbeerimise kogemust. Varustatud kuue põneva režiimi ja peenist tihedalt ümbritsevate massaažifunktsioonidega, toob iga mehe kirgliku virisemisega tipphetkeni ning üllatab ka seitsme dünaamilise pöörlemis- ja tõukeliigutusega.

    Tipphetk? Seda masturbaatorit saab nautida täiesti ilma käedeta. Tugeva korpusesse, mis paljastab peenise vaateakna kaudu, on masturbaatori avamisel oodatakse kutset, mis ei lase kaua oodata: Pehme, kutsuv pärak juhatab peenise kitsasse anaalkanalisse, mille tekstuur muudab iga sinu märja unistuse tõeks. Vajuta lihtsalt nuppu ja oled keset sensuaalsete liigutuste keeristormi, mida saadavad hääled, mis lähevad su kõrvu koos virisemise ja räpase jutuga - ja tänu kaasasolevatele kõrvaklappidele ei jää sul ükski sõna märkamata.

    Masturbaator on varustatud tugeva iminapaketi kinnitusega nendeks hetkedeks, kui soovid kontrolli loovutada. Kas dušiseinale, töötasapinnale või aknale - "Message In A Bottle" annab sulle seda, mida sa tahad, just sellise nurga all, mis sulle kõige rohkem meeldib.

    Tänu USB-laadimisfunktsioonile ei ole see luksuslik masturbaator mitte ainult mobiilne, vaid ka alati valmis, kui sa oled. Ja kui nauding on läbi, saab läbipaistvast TPE-st valmistatud sisekesta kiireks puhastamiseks hõlpsasti eemaldada.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Masturbator "Message In A Bottle"
    • Režiimid: 6 režiimi
    • Heliefektid: Heli: Kirglik virisemine
    • Liikumisvõimalused: 7 keerutavat ja tõukavat liigutust
    • Käedeta kasutamine: võimalik tänu tugevale iminappide kinnitusele
    • Materjal: Pehme materjal, tundub nagu päris, päraku kujuline
    • Tekstuur: Helme tekstuur seestpoolt intensiivsete tundmuste jaoks
    • Juhtseadmed: Lihtne kasutamine ühe nupuvajutusega
    • Hääled: Kaks erinevat virisevat häält koos räpase jutuga
    • Lisatarvikud: Akustilise elamuse saamiseks on kaasas kõrvaklapid
    • Kinnitus: Vastupidav iminapadjakinnitus mitmekülgseks paigutamiseks
    • Laadimine: USB-port mobiilseks ja pidevaks tööks
    • Puhastamine: Lihtne puhastamine tänu eemaldatavale TPE sisekoorele (elastomeer) ja pestavale plastikust korpusele
    • Mõõtmed: 30,8 cm kogupikkus, 11,4 cm läbitav pikkus, 9,14 cm korpuse laius
    • Kaal: umbes 0,9 kg

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Praktisch und geil

    Praktisch und geil
    Besorgt‘s mir fast zu gut

      Hindamine 

      Awesome product

      Well WoW is all I can say. Talk about feeling like the real thing. It is an awesome product and I cum hard every time I use it. Which btw is often.

        Hindamine 

        Very enjoyable and does the job real nice.

        I didn't really know what to expect with this being my first auto stroker. I've used just your regular masturbators before and they're fine, but nothing the good ol' left and right can't do just fine. Combine that with mutual play with my partner whose toy does all the work for her, I wanted something that did the work for ME!

        And this one does the trick! The sounds it makes when you plug in the headphones are a little silly for me, but I appreciate you can flip between female and male to suit your preference. Also, the lights aren't really necessary either.

          Kirjutage oma ülevaade

          Message In A Bottle" masturbeerija

          Message In A Bottle" masturbeerija

          MEO "Message In A Bottle" - on meestele mõeldud masturbeerija, mis mitte ainult ei eruta, vaid lisab masturbeerimisele ka akustilise kogemuse. Masturbaator, mis on igal ajal kasutusvalmis, ühendab disaini ja funktsiooni, et luua võrratu kogemus.

          Kirjutage oma ülevaade

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: