Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise pistikud

Uudiskiri

Penise pistik - Hard Pleasure

Kas olete valmis laiendama oma läbitungimiskogemust? Siis on BDSM peenise pistik Hard Pleasure vastus teie erootilistele fantaasiatele.

Rohkem infot

9727/00

49,90 €


-65%

17,47 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kas olete valmis laiendama oma läbitungimiskogemust? Siis on Hard Pleasure peenisepistiku vastus teie erootilistele fantaasiatele. See pakub sulle enamat kui lihtsalt intensiivset seksuaalset stimulatsiooni, see saadab sind kaugemale erootilise naudingu piiridest.

     

    Kui vajate seda KÕRVAL, siis olete vaimustuses Hard Pleasure BDSM peenisepistikust ja selle poolt pakutavatest tipphetkedest.

     

    See BDSM peenisepistik ei ole kindlasti algajatele mõeldud. Selle pikkus on 15 cm, sisestatav pikkus 13,5 cm, läbimõõt kõige laiemas kohas peaaegu 16 mm ja kaal 175 grammi. Rõngas otsas tagab, et seda saab kiiresti eemaldada.

     

    Hard Pleasure peenisepistik on seestpoolt õõnes, nii et kehavedelikud saavad hõlpsasti ära voolata. Meditsiinilisest terasest valmistatud peenistopper on valmistatud kestma. Rääkimata muljetavaldavast võlli disainist, mis tagab teile ülima uretria stimuleerimise. Selle paha poisi abil on teie orgasmid intensiivsemad, kui te suudate oma kõige metsikumates unistustes ette kujutada. Proovige seda ja me kihlvedame, et sellest saab teie lemmikmänguasja.

     

    Soovitame meie spetsiaalset VERYDEEP libestit sisestamiseks ja meie VERYCLEAN sprei uretraalse seksimänguasja hügieeniliseks puhastamiseks. Mõlemad tooted on saadaval siin BDSM poes.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Wow

    Too Early for me... Perhaps soon ☺️ it seems so exciting

      Hindamine 

      A wonderfull toy.

      Just the right diameter and length to be comfortable. I combined it with a ring that fits snugly behind my glans and the sensations were unbelievable. I can wear it all day, cum and piss thru it, and it gives great pleasure throughout the day as it reminds you it's there. Great service form time of order to receipt also.

        Hindamine 

        5 stars

        Product arrived quickly & is well made. The rounded ribs make it easy to insert & comfortable to wear, and the ability to allow fluids to flow-through makes it perfect. The ring on the end makes it easy to hook up to an estim power box, using an alligator clip, and it feels great when using itwith electrical current, or without. Yum.

          Kirjutage oma ülevaade

          Penise pistik - Hard Pleasure

          Penise pistik - Hard Pleasure

          Kas olete valmis laiendama oma läbitungimiskogemust? Siis on BDSM peenise pistik Hard Pleasure vastus teie erootilistele fantaasiatele.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: