Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsutamine tooted

Uudiskiri

BDSM slapper "TwilightTamer" - Meelelahutusmängu tipphetk.

Koos MEO BDSM-loopimisega "TwilightTamer" sarjast "TwilightTamer" Mauvais Garçon avastate uue mõõtme Impact Play. See põnev BDSM aksessuaar on ideaalne kõigile, kes armastavad võimu ja alistumise vahelist mängu.

Rohkem infot

3568/00

saadaval

    Rohkem infot

    Koos MEO BDSM-lõikuriga "TwilightTamer" sarjast Mauvais Garçon avastate uue mõõtme Impact Play. See põnev BDSM aksessuaar on ideaalne kõigile, kes armastavad võimu ja alistumise vahelist mängu. 47 sentimeetri pikkuse ja 8,5 sentimeetri laiusega "TwilightTamer" on muljetavaldav, mis võlub teid juba ainuüksi oma välimusega. Selle kerge kaal (umbes 140 grammi) teeb BDSM-šlapperist kergesti käsitsetava vahendi, mis sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

    Šlapperi lai lame pind on ideaalne mitmesuguste tundmuste tekitamiseks - alates õrnast silitamisest kuni intensiivsemate löökideni. 4 cm laiune käepide istub mugavalt ja kindlalt käes ning võimaldab täpseid ja kontrollitud liigutusi. Kvaliteetsest nahast valmistatud "TwilightTamer" lubab mitte ainult ahvatlevat esteetikat, vaid ka vastupidavust ja tugevust.

    BDSM-piits "TwilightTamer" on rohkem kui lihtsalt BDSM-piits - see sümboliseerib BDSM-mängule omast keerukust ja intensiivsust. Olenemata sellest, kas oled algaja või edasijõudnu, viib see BDSM-laksuja sinu kogemuse uuele tasemele. Kogege põnevat maailma Impact Play koos aksessuaariga, mis ei jäta kvaliteedi, funktsionaalsuse ja disaini osas midagi soovida. "TwilightTamer" on valmis katapulteerima teid ja teie mängu kujuteldamatutesse sfääridesse.

    Sileda naha hooldusjuhised:

    BDSM slapper "TwilightTamer" ilu ja pikaealisuse säilitamiseks on oluline siledast nahast õige hooldus. Puhastage nahk hoolikalt pärast iga kasutamist niiske lapiga, et eemaldada higi ja muu mustus. Põhjalikumaks hoolduseks kasutage aeg-ajalt kvaliteetset nahahoolduskreemi, et materjali toita ja hoida see elastseks. Olge ettevaatlik, et nahk ei puutuks asjatult päikese kätte ning hoidke seda kuivas ja jahedas kohas, et kaitsta seda kahjustuste eest. Kui järgite neid lihtsaid samme, siis on BDSM-lõikur "TwilightTamer" truu kaaslane põnevatel hetkedel veel aastaid.

    Lisateave:

    • BDSM slapper "TwilightTamer"
    • Impact Play Lisatarvik alates Mauvais Garçon Seeriast MEO
    • Mõõdud: Laius 8,5 cm, käepideme laius 4 cm
    • Kogukaal umbes 140 grammi
    • Materjal: nahk
    • Kvaliteet ja kogemus, mis avaldavad muljet: MEO ei ole lihtsalt nimi, vaid kvaliteedi ja uuenduslikkuse sünonüüm kvaliteetsete BDSM aksessuaaride valdkonnas. MEO on juba aastaid seisnud esmaklassiliste toodete eest, mis on valmistatud parimatest materjalidest ja valmistatud ülima hoole ja täpsusega. Tootesarjas olevad tooted Mauvais Garçon valikus on suurepärane näide käsitööoskusest ja asjatundlikkusest, mida MEO paneb igasse oma tootesse. Oma tugeva konstruktsiooni ja elegantse disainiga kehastavad need BDSM-piitsad seda kirge ja kogemust, millega MEO arendab tooteid nõudlikele nautlejatele. Kliendid üle kogu maailma hindavad vastupidavaid ja usaldusväärseid tooteid, mis mitte ainult ei vasta nende ootustele, vaid regulaarselt ületavad neid. See toode on rohkem kui lihtsalt BDSM aksessuaar - see väljendab MEO pühendumist, kvaliteeti ja innovatsiooni igas detailis.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Hindamine 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Kirjutage oma ülevaade

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Meelelahutusmängu tipphetk.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Meelelahutusmängu tipphetk.

        Koos MEO BDSM-loopimisega "TwilightTamer" sarjast "TwilightTamer" Mauvais Garçon avastate uue mõõtme Impact Play. See põnev BDSM aksessuaar on ideaalne kõigile, kes armastavad võimu ja alistumise vahelist mängu.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        10 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: