Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Realistlik dildo Jules 31 cm koos Vac-U-Lockiga

Kas eelistate oma dildosid pigem väga suuri kui suuri? Suurepärane, sest siis on meie realistlik Jules dildo täpselt see dildo, mida oled alati otsinud. 31 cm pikk, 7,6 cm läbimõõduga, paksud pallid, ilusad veenid võllile ja punnis pallid. Valmistatud materjalist, mida sa armastad.

Rohkem infot

3128/00

Saadaval lähiajal

Rohkem infot

Kas eelistate oma dildosid pigem väga suuri kui suuri? Suurepärane, sest siis on meie realistlik dildo Jules täpselt see dildo, mida oled alati otsinud. 31 cm pikk, 7,6 cm läbimõõduga, paksud pallid, ilusad veenid võllile ja punnis pallid. Valmistatud materjalist, mida sa armastad.

 

Lisaks äärmiselt elutruule tekstuurile on see väga ilus dildo reprodutseerib iga viimastki detaili tõelisest peenisest, nähtavate veenide ja inimnahaga sarnase värvusega. Tundmine on uimastav ja vaevalt tunned erinevust tõelise peenise ja selle Realistic Dildo vahel. See on imeliselt elastne, kuid omab siiski õiget stabiilsust ja kõvadust intensiivseks anaalseksiks või vaginaalseks tungimiseks. Tänu suurepärasele materjalile sobib dildo kõikide libestite jaoks! Veelgi enam, tänu Vac-U-Lockile (varjatud ava dildo põhjas) ühildub see meie keppimisseadmetega ja kõigi meie "Fuck & Play" sarja tarvikutega. Kliki siia ja imesta mitmekülgsetest tarvikutest, mida saad kasutada, et anda sellele iludusele veelgi rohkem keppimisvõimsust.

 

Mis teeb selle dildo nii eriliseks?

 

See dildo ühildub Doc Johnsoni Vac-U-Lock™ süsteemiga ja seda saab kasutada koos rihmaga, meie "Fuck & Play" sarja tarvikutega või meie keppimismasinaga. Dildo on paindlik, kuid samas piisavalt tugev, et jõuda igasse kohta sügaval sinu sees! See teeb tõesti kõike ja sobib igaks seksivariandiks. Väike Extremeo sprei teeb selle anaalseks kasutamise lihtsamaks! See suurepärane seksimänguasju on valmistatud vinüülist ja sobib seetõttu kõikide MEO® libestitega.

 

Mida tähendab Vac U Lock™?

 

Seda on väga lihtne seletada, sest see on tegelikult nagu kodus - pistik sisestatakse pistikupessa! Kus "pistik" on tarviku adapteripistik ja "pistikupesa" on dildo allosas olev profileeritud ava. Vac-U-Lock™ süsteem tähistab vahetatavat süsteemi, milles erinevaid dildosid saab lihtsalt ja kiiresti kombineerida Vac-U-Lock™ tarvikuga. Seda süsteemi kasutatakse paljude dildode, seksimänguasjade ja tarvikutega, nt ka keppimismasinatega, aga ka muude praktiliste tarvikutega (rihmad, rakmed, dildode käepidemed, ühenduspistikud, iminapad, vibratsioonimootorid jne). Ja miks? Sest erinevate mänguasjade ja tarvikute kombineerimine on väga praktiline ja kuluefektiivne ning see säästab palju raha.

 

Materjal ja hooldus:

 

See dildo on valmistatud esmaklassilisest vinüülist. Materjal on ütlemata paindlik ja libe. Samal ajal on meie kasutatav vinüül väga stabiilne, nii et teie dildo kestab kaua. Dildot saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjalikuks puhastamiseks soovitame siiski regulaarselt kasutada meie sprei VERYCLEAN.

 

Rohkem üksikasju:

 

  • Realistlik dildo Vac-U-Lock™-iga
  • Mõõdud: 31 cm pikkus, 26,5 cm sisestatav pikkus, 7,6 cm läbimõõt
  • Materjal: vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
  • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK või MANCUNT.
  • Puhastamine: Soe vesi ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN
  • Meie EXTREMEO sprei lõdvestab teie sulgurlihaseid ja muudab sisestamise lihtsamaks.
  • Vac-U-Lock™-seeria sisaldab laia valikut ühilduvaid dildosid või anaalpistikuid ja sobivaid tarvikuid.
  • Ühildub Vac-U-Lock™, Fuck & Play firmade MEO®, Hunglock, Hung System ja HiSmith ning paljude teiste kaubamärkidega.
  • Vac U Lock™ on Doc Johnsoni kaubamärk.



Fuck & Play Accessories by MEO

Fuck & Play Tarvikud

See võib teid samuti huvitada:

KLIENTIDE HINNANGUD

Klientide kommentaare veel ei ole

Kirjutage oma ülevaade

Realistlik dildo Jules 31 cm koos Vac-U-Lockiga

Realistlik dildo Jules 31 cm koos Vac-U-Lockiga

Kas eelistate oma dildosid pigem väga suuri kui suuri? Suurepärane, sest siis on meie realistlik Jules dildo täpselt see dildo, mida oled alati otsinud. 31 cm pikk, 7,6 cm läbimõõduga, paksud pallid, ilusad veenid võllile ja punnis pallid. Valmistatud materjalist, mida sa armastad.

Kirjutage oma ülevaade

Ka teised kliendid ostsid:

30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: