Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Realistlik dildo iminapaga 24 cm

Alphamale dildo on hiiglane realistlike dildode seas. Oma muljetavaldava 24 cm pikkuse ja petlikult realistliku välimusega viib see teie naudingu täiesti uuele tasemele. See dildo on rohkem kui lihtsalt realistlik dildo - see on intensiivse ja elutruu naudingu ilmutus.

Rohkem infot

3621/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Realistlik dildo iminapaga 24 cm: ainulaadne XL-kogemus!

    Alphamale dildo on hiiglane realistlike dildode seas. Oma muljetavaldava 24 cm pikkuse ja petlikult realistliku välimusega viib see teie naudingu täiesti uuele tasemele. See dildo on rohkem kui lihtsalt realistlik dildo - see on intensiivse ja elutruu naudingu ilmutus. Ideaalne kõigile, kes otsivad suuremat ja realistlikumat elamust, olgu see siis algaja või edasijõudnu. Võimsa iminapaga Alphamale dildo lubab võrratut seiklust.

    Meie eksklusiivse dildosarja osa, mis on saadaval neljas suuruses (19 cm, 22 cm, 24 cm ja 27 cm), meie realistlik dildo ületab kõik ootused realistlikkuse ja sukeldumise osas.

    Kogege erinevust väga hea ja suurepärase dildo vahel:

    See murrangulisest Liquid Silicone valmistatud kahekihiline dildo pakub nii tõelist kogemust, et see tundub peaaegu ebareaalne. Tänu Always Up™-tehnoloogiale on Alphamale dildo alati tegevuseks valmis, samas kui kahekihiline struktuur pakub võrratult realistlikku tunnet.

    Meie realistlik dildo Alphamale seab uued standardid elulisuse osas: alates pungestunud peenest, mida saab iga liigutusega intensiivselt tunda, kuni muljetavaldavalt realistlike veenideni, mis jooksevad mööda kogu võlli - iga detail on täiuslik. Paksud, hoolikalt modelleeritud munandid ei ole mitte ainult täiendav pilkupüüdja, vaid pakuvad ka realistlikku tunnet, mis ümardab selle dildoga saadud üldist kogemust.

    Vastupandamatu Flexiskin™ pind: hingematvalt hea!

    Ainulaadne Flexiskin™ materjal muudab Alphamale dildo eriti elastseks ja siidiseks. See materjal ei ole mitte ainult meeldiva puudutusega, vaid ka hüpoallergeenne ja mittepoorne, mis teeb selle eriti hügieeniliseks ja ohutuks kehale.

    Realistlik kuju ja värvus: Nagu tõeline peenis - ainult parem!

    Meie realistlikku dildot Alphamale iseloomustab tema täiuslikult kumer anatoomiline kuju väga suurte munanditega ja tugev iminapp, mis sobib ka strap-on'ile. Realistlik värvus muudab selle ka visuaalselt üheks kõige realistlikumaks dildoks turul.

    Pikem ja suurema läbimõõduga, mis tagab intensiivsema naudingu: Ideaalne kogenud naistele ja meestele!

    Meie realistlik dildo on muljetavaldava pikkusega ca 24,1 cm ja läbimõõduga ca 4,7 cm ideaalne kõigile, kes otsivad seda väikest lisatasu. Nii anaalseks kui ka vaginaalseks kasutamiseks pakub see dildo rahuldust pakkuvat kogemust. Sisestatav pikkus ca. 17,3 cm tagab sügavad ja intensiivsed hetked. Ideaalne kõigile, kellel on juba kogemusi ja kes otsivad dildot, mis suudab igas mõttes muljet avaldada.

    Võimas jõudlus võimsa iminapaga:

    Dildo üks tipphetki on selle võimas iminapaga, mis avab laiad võimalused. Tänu tugevale ja usaldusväärsele iminapale saab dildot kinnitada peaaegu igale siledale pinnale - käed-vabadeks naudinguteks, kus iganes sa soovid. Olenemata sellest, kas kinnitad selle seina, põranda või mõne muu sileda pinna külge, hoiab iminapp kindlalt ja stabiilselt. Selline paindlikkus teeb Alphamale dildost mitmekülgse seksimänguasja loomingulisteks ja rahuldust pakkuvateks soolosessioonideks või põnevaks täienduseks seksile koos partneriga. Iminapp laiendab teie võimalusi ja viib teie fantaasiad uutesse mõõtmetesse.

    Stabiilsus ja vastupidavus: see dildo pakub teile eluaegset naudingut!

    Flexiskin™ kiht varjab kindlat silikoonsüdamikku, mis annab realistlikule dildole vajaliku stabiilsuse ja elastsuse. See täiuslik materjalikombinatsioon tagab erakordse pikaealisuse.

    Optimaalne hooldus Alphamale dildole: Määrdeaine ja puhastamine

    Määrdeaine soovitused: Et oma Alphamale dildost parimat kasu saada, soovitame kasutada veepõhist libestusainet. Vältige silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad kahjustada dildo kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie parim soovitus on AquaMEO libestusaine - see sobib ideaalselt meie toodetega, et saavutada loomulik tunne.

    Puhastamisnipid: Teie Alphamale dildo puhastamine on lihtne ja oluline pika kasutusea tagamiseks. Lihtsalt puhastage dildo pärast kasutamist sooja vee ja neutraalse seebiga. Põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks soovitame ka meie spetsiaalset puhastusspreid VERYCLEAN. See on materjalile õrnatoimeline ja tagab, et teie Alphamale dildo on alati värske ja valmis järgmiseks seikluseks.

    Kogege, kuidas Alphamale dildo Liquid Silicone kirjutab oma muljetavaldava suurusega ümber realismi mõiste. Umbes 24,1 cm pikkuse ja umbes 4,7 cm läbimõõduga dildo seab uued standardid loomulikkuse ja intensiivsuse osas. Selle ainulaadne tekstuur ja esmaklassiline töötlus tagavad sensuaalse elamuse, mis läheb kaugemale tavalisest naudingust. Spetsiaalselt neile, kes otsivad erakordset, on meie realistlik dildo ideaalne valik kogenud kasutajatele, kes ootavad igas mõttes muljetavaldavat dildot.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Elutruu dildo koos iminapaga ja suurte munanditega
    • Pikkus: 24,1 cm
    • Sisestatav pikkus: 17,3 cm
    • Läbimõõt: 4,7 cm
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Empfehlenswert

    Ich kann diesen realistischen Dildo mit Hoden jedem empfehlen, der nach einem hochwertigen, realitätsnahen und befriedigenden Sexspielzeug sucht. Er ist ideal für alle, die eine realistische Erfahrung genießen wollen, ohne Kompromisse bei der Qualität und dem Vergnügen einzugehen.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Realistlik dildo iminapaga 24 cm

    Realistlik dildo iminapaga 24 cm

    Alphamale dildo on hiiglane realistlike dildode seas. Oma muljetavaldava 24 cm pikkuse ja petlikult realistliku välimusega viib see teie naudingu täiesti uuele tasemele. See dildo on rohkem kui lihtsalt realistlik dildo - see on intensiivse ja elutruu naudingu ilmutus.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: