Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Realistlik dildo iminapaga 27 cm

Alusta anaalset või vaginaalset seiklust omaette klassis koos Alphamale dildoga. Tõelise hiiglasena realistlike dildode seas avaldab see muljet 27 cm pikkuse ja realistliku välimusega, mis ei jäta midagi soovida.

Rohkem infot

3622/00

139,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Realistlik dildo iminapaga 27 cm: XXL elamus omaette klassis!

    Alustage anaalsele või vaginaalsele seiklusele omaette klassis koos Alphamale dildoga. Tõelise hiiglasena realistlike dildode seas avaldab see muljet 27 cm pikkuse ja realistliku välimusega, mis ei jäta midagi soovida. Meie realistlik dildo on palju enamat kui lihtsalt seksimänguasja - see on tõeline meistriteos, mis lubab intensiivset ja realistlikku naudingut. See on ideaalne valik kõigile, kes otsivad suuremat ja realistlikumat elamust, olgu see siis algaja või edasijõudnu.

    Meie eksklusiivse dildosarja osana, mis on saadaval neljas suuruses (19 cm, 22 cm, 24 cm ja 27 cm), ületab meie realistlik dildo kõik ootused realistlikkuse ja süvenemise osas.

    Kogege erinevust väga hea ja suurepärase dildo vahel:

    Valmistatud teedrajavast Liquid Silicone, see kahekihiline dildo pakub kogemust, mis on nii tõeline, et see tundub peaaegu ebareaalne. Tänu Always Up™-tehnoloogiale on Alphamale dildo alati tegevuseks valmis, samas kui kahekihiline struktuur pakub võrratult realistlikku tunnet.

    Meie realistlik dildo Alphamale seab uued standardid elulisuse osas: alates pungestunud peenest, mida saab iga liigutusega intensiivselt tunda, kuni muljetavaldavalt realistlike veenideni, mis jooksevad mööda kogu võlli - iga detail on täiuslik. Paksud, hoolikalt modelleeritud munandid ei ole mitte ainult täiendav pilkupüüdja, vaid pakuvad ka realistlikku tunnet, mis ümardab selle dildoga saadud üldist kogemust.

    Vastupandamatu Flexiskin™ pind: hingematvalt hea!

    Ainulaadne Flexiskin™ materjal muudab Alphamale dildo eriti elastseks ja siidiseks. See materjal ei ole mitte ainult meeldiva puudutusega, vaid ka hüpoallergeenne ja mittepoorne, mis muudab selle eriti hügieeniliseks ja ohutuks kehale.

    Realistlik kuju ja värvus: Nagu tõeline peenis - ainult parem!

    Meie realistlikku dildot Alphamale iseloomustab täiuslikult kumer anatoomiline kuju väga suurte munanditega ja tugev iminapp, mis sobib ka strap-on'ile. Realistlik värvus muudab selle ka üheks kõige realistlikumaks dildoks turul.

    Alphamale XXL: kolossaalne nauding asjatundjatele!

    Valmis ülimaks kogemuseks? Meie Alphamale dildo XXL-formaadis ületab kõik ootused. Monumentaalse pikkusega ca 26,7 cm ja võimsa läbimõõduga ca 5 cm on see ideaalne valik kogenud naistele ja meestele, kes otsivad seda kindlat asja. See dildo ei ole lihtsalt seksimänguasja, vaid tõeline ilmutus intensiivseks naudinguks. Nii anaalseks kui ka vaginaalseks kasutamiseks lubab see sensatsiooniliselt rahuldust pakkuvat kogemust. Muljetavaldav sissetõmmatav pikkus ca 18,3 cm tagab unustamatud hetked. Ideaalne kõigile, kellel on juba kogemusi ja kes otsivad dildot, mis ei tee kompromisse suuruse ja naudingu osas.

    Dildo tipphetkeks on selle võimas iminapp, mis avab hulgaliselt võimalusi. Tänu tugevale ja usaldusväärsele iminapale saab dildot kinnitada peaaegu igale siledale pinnale - käed-vabadeks naudinguteks, kus iganes sa soovid. Olenemata sellest, kas kinnitad selle seina, põranda või mõne muu sileda pinna külge, hoiab iminapakett kindlalt ja stabiilselt. Selline paindlikkus teeb Alphamale dildost mitmekülgse seksimänguasja loomingulisteks ja rahuldust pakkuvateks soolosessioonideks või põnevaks täienduseks seksis koos partneriga. Iminapp laiendab teie võimalusi ja viib teie fantaasiad uutesse mõõtmetesse.

    Stabiilsus ja vastupidavus: see dildo pakub teile eluaegset naudingut!

    Flexiskin™ kiht varjab kindlat silikoonsüdamikku, mis annab realistlikule dildole vajaliku stabiilsuse ja elastsuse. See täiuslik materjalikombinatsioon tagab erakordse pikaealisuse.

    Optimaalne hooldus Alphamale dildole: Määrdeaine ja puhastamine

    Määrdeaine soovitused: Selleks, et saada oma Alphamale dildost parimat kasu, soovitame kasutada veepõhist libestusainet. Vältige silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad kahjustada dildo kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie parim soovitus on AquaMEO libestusaine - see sobib ideaalselt meie toodetega, et saavutada loomulik tunne.

    Puhastamisnipid: Teie Alphamale dildo puhastamine on lihtne ja oluline pika kasutusea tagamiseks. Lihtsalt puhastage dildo pärast kasutamist sooja vee ja neutraalse seebiga. Põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks soovitame ka meie spetsiaalset puhastusspreid VERYCLEAN. See on materjalile õrnatoimeline ja tagab, et teie Alphamale dildo on alati värske ja valmis järgmiseks seikluseks.

    Alphamale dildo on peaaegu 27 cm pikk ja 5 cm läbimõõduga. Oma muljetavaldava suurusega defineerib ta realistlikkuse uuesti. Selle ainulaadne tekstuur ja kvaliteetne viimistlus tagavad intensiivse ja realistliku naudingu. Sobib ideaalselt kogenud kasutajatele, kes otsivad dildot, mis ei tunne suuruse ja naudingu osas piire.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Elutruu dildo koos iminapaga ja suurte munanditega
    • Pikkus: 26,7 cm
    • Sisestatav pikkus: 18,3 cm
    • Läbimõõt: 5 cm
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Dicke Eier

    Die Größe und Festigkeit des Dildos sind perfekt ausbalanciert. Er ist weder zu hart noch zu weich, was eine angenehme und effektive Penetration ermöglicht. Die dicken Eier bieten zudem einen guten Halt und machen die Handhabung einfacher und sicherer.

      Kirjutage oma ülevaade

      Realistlik dildo iminapaga 27 cm

      Realistlik dildo iminapaga 27 cm

      Alusta anaalset või vaginaalset seiklust omaette klassis koos Alphamale dildoga. Tõelise hiiglasena realistlike dildode seas avaldab see muljet 27 cm pikkuse ja realistliku välimusega, mis ei jäta midagi soovida.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: