Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sundorgasmi CUMELOT

Uudiskiri

CUMELOT ALPHA PRO koos lüpsufunktsiooniga sunniviisilise külvi eemaldamiseks

Sunnitud orgasm ei ole kunagi varem olnud nii lihtne ja intensiivne samal ajal. CUMELOT ALPHA PRO MILKER stimulaatoriga saate eesnäärme intensiivselt stimuleerida ja seega tagada äärmusliku sundorgasmi.

Rohkem infot

2150/00

149,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sunnitud orgasm ei ole kunagi varem olnud nii lihtne ja intensiivne samal ajal. CUMELOT ALPHA PRO MILKER stimulaatoriga saate eesnäärme intensiivselt stimuleerida ja seega pakkuda äärmuslikku sunnitud orgasmi.


    Eesnäärme lüpsmine kaugjuhtimispuldiga! Mis kõige parem, saate CUMELOT ALPHA PRO MILKER-i kasutada nii koos partneriga kui ka ilma.

     

    Meie murranguline tehnoloogia pakub vibreerivat eesnäärme massaažiseadet, mis võimaldab teil ka P-punkti sihtida. CUMELOTi silikoonpinna all olev pall liigub kiiresti üles ja alla, masseerides teie eesnäärme, et viia teid eesnäärme orgasmi. Kas see meeldib teile või mitte, teid saab orgasmini viia isegi ilma erektsioonita (seda nimetatakse mehe lüpsmiseks, eesnäärme lüpsmiseks või sunniviisiliseks emaslikatsiooniks).

     

    Ideaalne alluvate meeste sunniviisiliseks emaslikatsiooniks. CUMELOT ALPHA PRO abil stimuleeritakse eesnääret spetsiifiliselt, kuni sperma pressitakse välja, ilma et oleks vaja naudingut või erutust.

     

    Tänu oma ergonoomilisele kujule, mis on kohandatud mehe anatoomiale, jõuab CUMELOT ALPHA PRO MILKER eesnäärme juurde ja masseerib seda, kuni sperma on välja pressitud. CUMELOT stimuleerib eesnäärme kuni 7 erineva vibratsioonirežiimiga, samal ajal kui eesnäärme on tugevalt sõtkutud ja viib kasutaja äärmusliku eesnäärmeorgasmini. CUMELOTi teine vibratsiooniüksus stimuleerib samaaegselt perineumi (päraku ja munandikoti vaheline piirkond). Te ei unusta kunagi oma elus CUMELOT ALPHA PRO-ga saavutatud sundorgasmi.

     

    ALPHA PRO-seeria sisaldab kolme erinevat sundorgasmi seadet, mis erinevad suuresti oma kuju ja tekitatava stimulatsiooni tüübi poolest. Järgnevas animatsioonis selgitame erinevaid stimulatsioonitüüpe, mis viivad sunnitud emaslikatsiooni ajal tugeva eesnäärme orgasmi saavutamiseni:

     

     

    CUMELOT ALPHA PRO seadet saab suurepäraselt kasutada ka ilma partnerita, nt bondage'i või enese sidumise ajal.

     

    Meie CUMELOT, mida nimetatakse ka "sunniviisiliseks emaskulaatoriks", on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja on seetõttu mittepoorsest ja ftalaadivaba, kuid ei ühildu silikoonist libestitega. Soovitame meie veepõhiseid libestusaineid Alpha Male ja AQUAMEO. Pärast kasutamist saab eesnäärmestimulaatorit puhastada sooja vee ja maheda seebi või meie pihustiga VERYCLEAN. Väike EXTREMEO sprei muudab sisestamise kogenematu mehe jaoks lihtsamaks.

     

    Lisateave:

     

    • MEO - Me armastame sind lüpsta
    • Eesnäärmestimulaator sunnitud orgasmi ja sunnitud vabanemise jaoks
    • Stimuleerides eesnäärme CUMELOTiga, saab mehe sperma "välja pumbata" ilma, et mees peaks tundma naudingut või erutust. Sobib ideaalselt kõikidesse BDSM stsenaariumidesse!
    • Mõõtmed: 12 cm kogupikkus, 9,3 cm sisestatav pikkus, 1,9 kuni 3,3 cm läbimõõt.
    • Materjal: silikoon, ABS
    • Ei ühildu silikoonist libestusainetega. Palun kasutage ainult Aquameo veepõhist libestusvahendit.
    • 7 vibratsioonirežiimi (kiire eesnäärme lüpsmine või aeglane eesnäärme lüpsmine)
    • Märkus: laadimine toimub USB kaudu. Kaugjuhtimispult vajab 1 CR2032 patareid, mis on kaasas.
    • CUMELOT® on MEO registreeritud kaubamärk Saksamaal.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when o

    Savor every swell in your hole, but imagine the sensation when one of them starts to caress your prostate! The CUMELOT ALPHA PRO can be used with or without the remote control to cycle through 7 vibration settings that pulse and throb inside your hole. Meanwhile, a bead beneath the surface of the tip will move up and down, milking your sweet spot. The exterior portion has its own motor, as well, and will put textured pressure on your perineum, vibing you from the outside.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    CUMELOT ALPHA PRO koos lüpsufunktsiooniga sunniviisilise külvi eemaldamiseks

    CUMELOT ALPHA PRO koos lüpsufunktsiooniga sunniviisilise külvi eemaldamiseks

    Sunnitud orgasm ei ole kunagi varem olnud nii lihtne ja intensiivne samal ajal. CUMELOT ALPHA PRO MILKER stimulaatoriga saate eesnäärme intensiivselt stimuleerida ja seega tagada äärmusliku sundorgasmi.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: