Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sundorgasmi CUMELOT

Uudiskiri

CUMELOT Magic Milking Stick

The CUMELOT Magic Milking Stick jõuab tänu oma anatoomilisele konstruktsioonile eesnäärme juurde ja stimuleerib seda äärmiselt tugevalt, kuni sperma välja pressitakse. Kolm integreeritud, eriti võimsat mootorit erutavad kõiki eesnäärme närve CUMELOT Magic Milking Stick kõik eesnäärme närvid. See stimuleerib eesnäärme tugevalt ja pakub passiivsele mehele äärmuslikku eesnäärme

Rohkem infot

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    The CUMELOT Magic Milking Stick jõuab tänu oma anatoomilisele konstruktsioonile eesnäärme juurde ja stimuleerib seda äärmiselt tugevalt, kuni sperma välja pressitakse. Tänu kolmele integreeritud, eriti võimsale mootorile on CUMELOT Magic Milking Stick kõik eesnäärme närvid. See stimuleerib tugevalt eesnäärme ja pakub passiivsele mehele äärmuslikku eesnäärme orgasmi.

     

    Tähtsündmused:

    • Laetav anaalvibraator sunnitud eesnäärme massaažiks.
    • Ideaalne sunnitud orgasmi või sunnitud vabanemise jaoks alistuvatele meestele.
    • Koos CUMELOT Magic Milking Stick stimuleerib eesnäärme kuni sperma väljapressimiseni, ilma naudingu või erutuseta.
    • Sobib ideaalselt voorusvööde kandjatele.
    • Ergonoomiline käepide, mis istub mugavalt käes
    • Täiuslik kontseptsioon: CUMELEOTi varre on paindlik, et kohaneda sisemise anatoomiaga ja stimuleerida spetsiaalselt eesnääret.
    • Kolmekordne mootor: Tekitab 7 vibratsioonikiirust ja arvukaid vibratsioonirütme.
    • Mugav juhtida otse CUMELEOTil ühe nupuvajutusega.
    • Lai alus koos juhtpaneeliga Turvaliseks kasutamiseks ilma libisemiseta.
    • Veekindel: lõbutsemiseks vannis, basseinis ja duši all.
    • Pehme puutetundliku tekstuuriga silikoon: Äärmiselt meeldiva tunde saamiseks nahal ja kehal.

    Kuidas kasutada CUMELOT Magic'i Milking Pulgaga?

     

    Anaalseks sisestamiseks on CUMELOT Magic Milking Stick on eriti lihtne tänu paindlikule, ümarale otsale. Käepide tagab optimaalse käsitsemise ja ohutu käsitsemise, ilma et pulk liiga sügavale sisse libiseks CUMELOT Magic Milking Stick liiga sügavale sisse libisemist. Kasutage alati veepõhist libestusainet, näiteks Aquameo, et muuta sile silikoonmaterjal veelgi libedamaks. Nüüd lülitage soovitud vibratsioonirežiimid sisse. Vajutage lihtsalt vastavaid nuppe. CUMELOT Magic Milking Stick saab kasutada ka ilma partnerita, nt bondage'ile või enese sidumiseks.

     

    Mis on CUMELOT Magic'i puhul nii eriline? Milking Stick?

     

    CUMELOT Magic Milking Stick on fantastiline kombinatsioon vibraatorist ja anaalsest helmekettist. See hellitab sind eriti intensiivselt tänu oma erilisele disainile ja paljudele erinevatele vibratsioonirežiimidele. Lai alus koos juhtpaneeliga tagab turvalise käsitsemise ja takistab selle sisse libisemist. Eriti erutav on, kui kasutate kuulivibraatorit sunniviisiliseks vabastamiseks ja tõmbate selle välja vahetult enne kliimaksit - orgasmi ei saakski olla plahvatuslikum! Võite isegi võtta CUMELOT Magic Milking Stick selle isegi kaasa vanni või duši alla võtta, sest see on CUMELOT Magic Milking Stick on veekindel. See jätab palju ruumi teie anaalfantaasiate jaoks - üksi või paarina.

     

    Kuidas toimib BDSMis sunnitud emissioon? Mis on sunnitud orgasm?

    Sundemissioon on BDSM-praktika, mille puhul aktiivne partner, peremees või dominaator sunnib passiivset meest ejakulatsioonile, hoolimata tema enda tahtest. Eesmärk on tavaliselt takistada mehe erektsiooni tekkimist, kuna ta ei tohiks tunda mingit naudingut või erutust. Seetõttu on sunnitud ejakulatsioon sageli osa BDSM-i rollimängudest, millel on mittekonsensuslikud elemendid. Rollimängu raames on sunnitud ejakulatsioon passiivse mehe karistus. Kuigi mõiste "sundimine" viitab aktiivse ja passiivse isiku vahelisele mittekonsensuslikkusele, on Bottom jaoks selles BDSM-praktikas erootilise mõjuga just äärmiselt paljastatud olemise idee. Kuna meestel on tavaliselt raske vahetult pärast orgasmi erutada, siis on sunnitud emissioon või sunnitud orgasm ka ettevalmistuseks rollimängudele, kus valu erootika suurendab kaasatud partnerite naudingut. Seda praktikat võib teostada erinevatel viisidel. Ideaalis tuleks vältida refleksiivset ejakulatsiooni. Sperma aeglaselt masseerimine eesnäärmest välja, kasutades pumpavaid lüpsiliigutusi (tuntud kui eesnäärme lüpsmine), suurendab mehe erektsiooni ja vastupidavust protseduurile järgnevaks ajaks, suurendades tema vastupidavust edasisteks rollimängudeks. Passiivse inimese optimaalne asend sunnitud emissiooni või sunnitud orgasmi jaoks on külili lamades ja jalad kõverdatud vastu keha tõmmates. See muudab aktiivse isiku juurdepääsu eesnäärmele päraku kaudu lihtsamaks. Sundemissiooni võib teostada ka iseseisva praktikana BDSM-seansi raames. Üks mängutüüp, mis võib osalejatele veelgi suuremat erutust pakkuda, on nn "väliselt määratud lüpsmine". See hõlmab mehe sunniviisilist lüpsmist mitme inimese poolt, mis ühelt poolt toimib dominaatorile või peremehele võimudemonstratsioonina ja teisalt võib passiivse inimese kujutlusvõimet veelgi enam sütitada äärmusliku mahajätmise ja abituse mõttes.

    Kuidas ma puhastan CUMELOT Magic'i Milking Keppi?

     

    Lihtsalt puhastage CUMELOT Magic Milking Stick lihtsalt vee ja maheda seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastusvahendit, kasutage meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Mida ma pean CUMELOT Magic Milking Stick peab arvestama?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nagu Aquameo, kuna silikooni sisaldavad määrdeained kahjustaksid anaalvibraatori kvaliteetset materjali.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Kuulivibraator
    • Kolme võimsa mootoriga
    • 7 vibratsioonikiirust ja funktsiooni
    • Paindlik võll
    • Juhtpaneel nuppude ja LED-valgustusega
    • Ergonoomiline käepide, mis istub mugavalt käes
    • Veekindel
    • Materjal: silikoon + ABS, ftalaadivaba
    • Laetav USB kaudu
    • Mõõdud: Pikkus 24 cm, sisestatav pikkus 14,5 cm, laius 4 cm.
    • Vajuta siia, et lugeda üksikasjalikku testiaruannet!

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    The CUMELOT Magic Milking Stick jõuab tänu oma anatoomilisele konstruktsioonile eesnäärme juurde ja stimuleerib seda äärmiselt tugevalt, kuni sperma välja pressitakse. Kolm integreeritud, eriti võimsat mootorit erutavad kõiki eesnäärme närve CUMELOT Magic Milking Stick kõik eesnäärme närvid. See stimuleerib eesnäärme tugevalt ja pakub passiivsele mehele äärmuslikku eesnäärme

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: