Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Täispuhutavad dildod ja anaaltorgid

Uudiskiri

EXPERT - Täispuhutav anaalpistik

Regulaarne butt plug hoiab teid venitatud ja täidetud. Kuid täispuhutava butt plug abil, mida saate sisestada nagu tavalist anaalpistikut, laiendate oma venituskogemust mitu korda. Kui see on sisestatud, saate selle väga suureks pumbata.

Rohkem infot

2885/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Regulaarne butt plug hoiab teid venitatud ja täidetud. Kuid meie täispuhutava butt plug, mida saate sisestada nagu tavalist anaalpistikut, saate laiendada oma venituskogemust mitu korda. Kui see on sisestatud, saate selle väga suureks pumbata.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Täispuhutav butt plug
    • butt plug on ideaalne tõhusaks päraku venitamise treeninguks.
    • Ohutu käsitsemine: Kiire rõhu vabastamine tänu turvaklapile.

     

    Kuidas kasutada täispuhutavat tagumispistikut?

     

    Sisestage aeglaselt, hingake sügavalt sisse ja seejärel pumbake. Alguses aeglaselt, kuni harjute, siis üha rohkem ja rohkem. Kuni täispuhutav butt plug on saavutanud mitmekordse läbimõõdu. Seda väikest Monster saab suureks pumbata ja seetõttu sobib see suurepäraselt anaalseks laiendamiseks.

     

    Täpsemalt toimib see nii: kõigepealt suletakse õhupallipumba klapp. Kui täispuhutav anaalpistik sisestatakse koos vees lahustuva libestusainega (Aquameo), säilitab see oma koonilise kuju ja ei tekita tänu oma paindlikkusele isegi algajatele mingeid probleeme. Kui butt plug on sisestatud, täidetakse see õrnalt õhupumba abil õhuga. See libiseb iseenesest õigesse asendisse, täites järk-järgult soolestikku ja venitades seda. Stimuleeritakse pärasoole närve ja meestel avaldatakse väga intensiivselt survet ka eesnäärmele.

    Siseringi nõuanne:

     

    Meie tugevast mustast silikoonist valmistatud kvaliteetset utensilist kasutavad sageli pornotööstuse professionaalid, et treenida tõhusalt ja meeldivalt sulgurlihaseid ning suurendada "vastuvõtlikkust" eriti suurte kaliibrite või dildode jaoks.

     

    Millist libestusainet peaksin kasutama?

     

    Täispuhutavat anaalpistikut tuleks kasutada ainult veepõhiste libestitega, näiteks Aquameo või Alphamale Aqua. Silikoonipõhised määrdeained võivad materjali kahjustada. Puhastage butt plug enne ja pärast iga kasutamist meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Täispuhutav butt plug
    • Mõõtmed: umbes 15 cm pikk, läbimõõt 4 cm.
    • Kui ümbermõõt muutub teile liiga paksuks, saate selle praktilise deflatsiooniklapi abil kiiresti ja lihtsalt õhku lasta.
    • Materjal: silikoon

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Gut auch für Anfänger

    Ich benutze so einen Dildo zum ersten Mal. Für das erste mal ist es auch ohne Erfahrung einfach zu benutzen. einführen langsam aufblasen,fertig. Je weiter der Dildo aufgepumpt wird desto mehr Wirkung zeigt er. Die Reinigung ist recht einfach. Ich würde diesen Plug wieder kaufen.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    WOW

    This is a very exciting anal trailer! It is very easy to insert and once inflated will NOT slip out. I can walk around with it and wearing it for an extended amount of time is not at all uncomfortable. I usually pump it up to just below uncomfortable. It hits my prostate perfectly giving a continual stimulation. And the first time I came with it inserted, WOW! I haven't cum that much in a long time. It also serves as a warm up tool for larger anal dildos, making insertion easier.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    EXPERT - Täispuhutav anaalpistik

    EXPERT - Täispuhutav anaalpistik

    Regulaarne butt plug hoiab teid venitatud ja täidetud. Kuid täispuhutava butt plug abil, mida saate sisestada nagu tavalist anaalpistikut, laiendate oma venituskogemust mitu korda. Kui see on sisestatud, saate selle väga suureks pumbata.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: