Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Täispuhutavad dildod ja anaaltorgid

Uudiskiri

Täispuhutav anaalpistik - Anal Wonder 3.0

Meie täispuhutav anaalpistik sobib ideaalselt pikaajalistele kandjatele, sest nii toru kui ka pumba palli saab eemaldada, kui pistik on sisestatud ja soovitud suuruseni täis pumbatud. Tänu anatoomilisele kujule imbub anaalpistiku põhi täielikult sisestatuna tagumiku vahele.

Rohkem infot

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Meie anaalpistik on täispuhutav ja sobib ideaalselt pikaajalistele kandjatele, sest nii toru kui ka pumba palli saab eemaldada, kui anaalpistik on sisestatud ja soovitud suuruseni täis pumbatud. Tänu anatoomilisele kujule imbub anaalpistiku põhi täielikult sisestatuna tagumiku vahele. Seega saate täispuhutavat anaalpistikut diskreetselt enda sees kanda 24/7. Ümberringi täiuslik butt plug, mis inspireerib meie kliente kogu maailmas.

     

    Kuid see pole veel kõik! Paindlikust silikoonist pinna all on raske, pöörlev pall, mis annab täispuhutavale anaalpistikule väga suure kaalu ja tagab seega erakordse stimulatsiooni. Uuenduslik disain muudab sisestamise lihtsaks ja tagab eriti täitva tunde pärakus ning täiusliku eesnäärme stimuleerimise.

     

    Täispuhutavat anaalpistikut koos eemaldatava toruga saab kasutada mitu tundi ilma probleemideta. Kas kontoris, poes või partneriga seksimise ajal - MEO ® täispuhutav anaalpistik hellitab teid intensiivsete tunnetega.

     

    Kuidas kasutada täispuhutavat anaalpistikut?

     

    Täispuhutav anaalpistik sisestatakse nagu tavaline butt plug - eelistatavalt koera asendis. Meie täispuhutav anaalpistik arendab teie liikumise kaudu oma elu, nagu on teada ainult väga aktiivsetelt seksuaalpartneritelt või kallilt keppimisseadmetelt. Raske, pöörlev pall edastab oma energiat (me oleme seda nimetanud "Fuck Energy"), ilma et täispuhutav anaalpistik peaks liikuma. Tugevad, üha võimsamaks muutuvad löögid edastavad otse ja sügavalt keha sisemusse. Uskumatu kogemus iga liigutuse ja iga sammuga. Ja koos võimalusega, et saate anaalpistiku suurust pidevalt pumppalliga muuta, on see täiesti põnev tunne!

     

    Sõltuvalt sellest, kui kaua sa pump-palli kasutad, saad varieerida lihtsast venitusest anaaltreeninguks kuni äärmusliku suuruseni. Meeste puhul stimuleerib täispuhutav anaalpistik intensiivselt eesnäärme ja pakub tänu põnevale survele veelgi tugevamaid orgasme.

     

    Täispuhutavat anaalpistikut tuleks kasutada ainult koos veepõhiste libestitega, näiteks Aquameo või Alphamale Aqua. Silikoonipõhised määrdeained võivad materjali kahjustada. Puhastage täispuhutavat anaalpistikut enne ja pärast iga kasutamist meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Täispuhutav anaalpistik
    • Anaalpistiku suurus (täitmata): läbimõõt 3 cm, pikkus 7 cm
    • Anaalpistiku suurus (täispumbatud): 9 cm läbimõõt, 14 cm pikk
    • Täispuhutav anaalpistik peaks olema täispuhutud maksimaalselt 9 cm läbimõõduni.
    • Toru pikkus umbes 50 cm
    • Pumbakuuli ja tühjendusklapiga
    • Voolik eemaldatav
    • Raske metallist raskus anaalpistiku sees tundub teie anaalkanalis absoluutselt täituv ja ärritab pidevalt eesnäärme.
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba, metall.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Täispuhutav anaalpistik - Anal Wonder 3.0

    Täispuhutav anaalpistik - Anal Wonder 3.0

    Meie täispuhutav anaalpistik sobib ideaalselt pikaajalistele kandjatele, sest nii toru kui ka pumba palli saab eemaldada, kui pistik on sisestatud ja soovitud suuruseni täis pumbatud. Tänu anatoomilisele kujule imbub anaalpistiku põhi täielikult sisestatuna tagumiku vahele.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: