Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Täispuhutavad dildod ja anaaltorgid

Uudiskiri

EXTREME - Täispuhutav anaalpistik

Rohkelt määrdeainet kasutades sisestatakse täispuhutav butt plug ja seejärel pumbatakse see aeglaselt, kuid järjekindlalt täissuuruseks. Butt plug saab pumbata väga väikesest väga suureks. Sobib eriti hästi algajatele ja edasijõudnutele.

Rohkem infot

2887/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Rohkelt määrdeainet kasutades sisestatakse täispuhutav butt plug ja seejärel pumbatakse see aeglaselt, kuid pidevalt täissuuruseks. Butt plug saab pumbata väga väikesest kuni väga suureni. Sobib eriti hästi algajatele ja edasijõudnutele.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Täispuhutav butt plug
    • butt plug sobib suurepäraselt päraku tõhusaks venitustreeninguks.
    • Ohutu käsitsemine: Kiire rõhu vabastamine tänu turvaklapile.

     

    Kuidas kasutada täispuhutavat tagumispistikut?

     

    Sisestage aeglaselt, hingake sügavalt sisse ja seejärel pumbake. Alguses aeglaselt, kuni harjute, siis üha rohkem ja rohkem. Kuni täispuhutav butt plug on saavutanud mitmekordse läbimõõdu. Seda väikest Monster saab suureks pumbata ja seetõttu sobib see suurepäraselt anaalseks laiendamiseks.

     

    Täpsemalt toimib see nii: kõigepealt suletakse õhupallipumba klapp. Kui täispuhutav anaalpistik sisestatakse koos vees lahustuva libestusainega (Aquameo), säilitab see oma koonilise kuju ja ei tekita tänu oma paindlikkusele isegi algajatele mingeid probleeme. Kui butt plug on sisestatud, täidetakse see õrnalt õhupumba abil õhuga. See libiseb iseenesest õigesse asendisse, täites järk-järgult soolestikku ja venitades seda. Stimuleeritakse pärasoole närve ja meestel avaldatakse väga intensiivselt survet ka eesnäärmele.

    Siseringi nõuanne:

     

    Meie tugevast mustast silikoonist valmistatud kvaliteetset utensilist kasutavad sageli pornotööstuse professionaalid, et treenida tõhusalt ja meeldivalt sulgurlihaseid ning suurendada "vastuvõtlikkust" eriti suurte kaliibrite või dildode jaoks.

     

    Millist libestusainet peaksin kasutama?

     

    Täispuhutavat anaalpistikut tuleks kasutada ainult veepõhiste libestitega, näiteks Aquameo või Alphamale Aqua. Silikoonipõhised määrdeained võivad materjali kahjustada. Puhastage butt plug enne ja pärast iga kasutamist meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Lisateave:

     

    • Täispuhutav butt plug
    • Mõõtmed: umbes 11 cm pikk, läbimõõt 3,5 cm.
    • Kui ümbermõõt muutub teile liiga paksuks, saate selle praktilise deflatsiooniklapi abil kiiresti ja lihtsalt õhku lasta.
    • Materjal: silikoon

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Una sorpresa !

    L'ho acquistato per aiutare il mio corpo ad abituarsi all'ingresso del mio ragazzo, devo dire che me lo aspettavo un pochino più contenuto ma in realtà è stato meglio così, ho ottenuto il risultato che volevo .. va tutto molto più liscio adesso

      Hindamine 

      Sehr schöner Analplug

      Ich habe den Analplug EXTREME aus Neugier gekauft. Die Verarbeitung des Analplug ist sehr und das Material ist geruchslos. Dieser Anal Dildo kann durch das Ausblasen an das jeweilige Bedürfnis des Partners oder der Partnerin angepasst werden, Ballon sehr weit aufpumpbar und gut regelbarer angenehm spürbarer Druck. Alles in allem, ein sehr tolles Produkt. Wer einen schönen aufblasbaren Analplug sucht, ist hier richtig.

        Hindamine 

        Much fun !

        I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

          Kirjutage oma ülevaade

          EXTREME - Täispuhutav anaalpistik

          EXTREME - Täispuhutav anaalpistik

          Rohkelt määrdeainet kasutades sisestatakse täispuhutav butt plug ja seejärel pumbatakse see aeglaselt, kuid järjekindlalt täissuuruseks. Butt plug saab pumbata väga väikesest väga suureks. Sobib eriti hästi algajatele ja edasijõudnutele.

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: