Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Vibraatorid 

Vibraator toob teie seksuaalelu vaheldust, olgu see siis anaalvibraator või G-punkti vibraator.

12
lehekülje kohta
Näita 85 - 96 127 objektist 85 - 96
Näita 85 - 96 127 objektist 85 - 96

Vibraatorid on elektromehaanilised seksimänguasjad, mis võivad olla valmistatud erinevatest materjalidest ja vibreerida ühe või mitme mootori abil. Vibraatorid on seksimänguasjad, mida võivad kasutada nii mehed kui ka naised. Vibraatoreid kasutatakse erinevate kehaosade ja intiimpiirkonna - tupe-, kliitori-, anaal- ja peenise stimuleerimiseks.

Vibraatorit ostes veenduge, et see on valmistatud nahasõbralikust, meditsiinilisest silikoonist. Saadaval on nii akutoitega kui ka laetavad vibraatorid. Need on sageli veidi odavamad ja sobivad eriti hästi algajatele, kes soovivad vibraatorit proovida. Laetavad vibraatorid on tavaliselt ka veekindlad, nii et võite neid probleemideta kasutada vannis või duši all.

Milliseid vibraatoreid on olemas?

MEO-s eristame vibraatoreid selle järgi, kuidas neid kasutatakse või millist kehaosa nad stimuleerivad:

  • Klassikaline vibraator: Sellel vibraatoril on tavaliselt sirge vars, mida kasutatakse naiste vaginaalseks stimuleerimiseks. Klassikalised vibraatorid sobivad eriti hästi algajatele, kes soovivad seksimänguasja proovida.
  • Lamevibraator: Neid enamasti lamedat, anatoomilise kujuga vibraatoreid kasutatakse väliseks stimulatsiooniks. Naine saab neid kasutada kliitori stimuleerimiseks sooloseksi ajal või vahekorra ajal. Lamavibraatorit saab kasutada ka partneri munandite, peenise võlli või nibude stimuleerimiseks eelmängu ajal.
  • Küülikuvibraator: Sellel vibraatoril on kaks stimulatsioonivart - väike klitorise jaoks ja suurem, mis sisestatakse vaginaalselt. Nii saab naisi hellitada kahes kuumas kohas korraga.
  • G-punkti vibraatorid: Nende vibraatorite iseloomulikuks tunnuseks on tugevalt kumer võlg. See sisestatakse tuppe. Vibraatori ots näitab naba suunas. G-punkti stimuleerimiseks masseeritakse kumerat otsa kerge survega vastu tupe ülemist seina.
  • Sõrmevibraatorid: Nagu nimigi ütleb, saab neid väikeseid vibraatoreid tõmmata üle sõrmede. See muudab need väga mitmekülgseks ja paindlikuks kasutamiseks seksuaalvahekorra või masturbeerimise ajal. Sõrmevibraatorid sobivad väliseks stimulatsiooniks nii meestele kui ka naistele.
  • Eesnäärme vibraatorid: Eesnäärme stimulaatorid ehk eesnäärme dildod pakuvad ainulaadset naudingut! Need vibraatorid on spetsiaalselt kujundatud eesnäärme ja P-punkti stimuleerimiseks. Meeste "G-punktile", mis asub umbes 5-7 cm päraku taga ja põhjustab erakordseid aistinguid, pööratakse kahjuks sageli liiga vähe tähelepanu. Eesnäärme vibraatorite abil saate sellele mehe naudingutekeskusele tähelepanu pöörata, mida see väärib!
  • Penisevibraator: Mehed saavad oma peenist stimuleerida ka võimsate vibratsioonidega. Nagu masturbaatoritel, on ka meestele mõeldud vibraatoritel sageli korpus, mille sisse sisestatakse peenis. Need seksimänguasjad pakuvad vibreerivaid ja rütmilisi impulsse intensiivsemaks sooloseksi ajal.
  • Paarisvibraator: Paarisvibraatorid on sageli C-kujulised, mille kitsam ots sisestatakse tuppe, samas kui paksem ots toetub kliitorile. Naine kannab mänguasja vahekorra ajal. Vaginaalse seksi ajal tunnevad mõlemad partnerid vibratsiooni - see sobib ideaalselt ühiseks tipphetkeks.
  • Anaalvibraator: Anusevibraatorite jaoks on erinevaid vibraatoreid. Enamik neist on koonilise kujuga nagu anaalpistik, mis teeb sissetoomise lihtsamaks. On olemas ka kõverate võllidega anaalvibraatorid, mis on enamasti mõeldud meestele ja mida kasutatakse eesnäärme masseerimiseks. Need vibraatorid jõuavad mehe G-punktile just kumera otsa kaudu.
  • Minivibraator: Minivibraator on väike ja sobib ideaalselt liikumiseks! Minivibraatoreid on saadaval peaaegu kõigis vibraatorite kategooriates. Oma kompaktsuse tõttu on need ideaalsed reisikaaslased.
  • Puldiga vibraator: Käsivaba nauding - seda pakuvad puldiga vibraatorid. Puldi abil ei pea te erinevate programmide vahetamiseks vibraatoriga näpistama. Niinimetatud vibromunad on väikesed vibraatorid, mis sisestatakse vaginaalselt või anaalselt ja mida juhitakse raadiopuldi abil. Neid peetakse populaarseks mänguasjaks paaridele. Naine või mees kannab väikest vibraatormuna enda sees, samas kui partner hoiab puldi käes - olenemata sellest, kas see on õues või oma nelja seina sees.
  • Rakendustega juhitavad vibraatorid: Rakenduste ja nutitelefonide tulekuga on ka rakendustega juhitavad vibraatorid jõudnud seksimänguasjade turule. Mõned neist rakendustest pakuvad võimalust vibraatorite vibreerimiseks ka pikkade vahemaade tagant. See sobib ideaalselt näiteks paaridele, kes on kauges suhtes. Üks kahest partnerist saab rakenduse abil juhtida oma partnerit hellitavaid vibratsioone praktiliselt ükskõik kus maailmas.
  • Seinamassaažid: Neid seksimänguasju saab kasutada massaažiks, aga ka väliste stimulatsioonipunktide stimuleerimiseks. Vibraatoritel on tavaliselt pikk käepide ja ümmargune massaažipea, mis vibreerib, masseerib ja stimuleerib jõuliselt.


Mida peaksin vibraatori ostmisel silmas pidama?

Libestusvahend: Enamik vibraatoreid, mida saate siit MEOst tellida, on valmistatud kvaliteetsest silikoonist. Seetõttu soovitame kasutada veepõhist libestusainet, näiteks Aquameo. Silikoonipõhine määrdeaine või õlid võivad silikoonmaterjali kahjustada ja lahustada.

Puhastamine: Vibraatoreid on tavaliselt lihtne puhastada vähese seebi ja veega. Pritsmekindlate vibraatorite puhul veenduge, et korpusesse ei satuks vett. Puhastussprei, näiteks VERYCLEAN või INSTACLEAN, on spetsiaalse antibakteriaalse koostisega, mis puhastab materjali õrnalt.

Mis vahe on vibraatoril ja dildol või pulsaatoril?

Vibraatorid ja dildod on klassikalised seksimänguasjad, mis on sageli sarnase kujuga nagu dildod. Peamine erinevus on see, et dildod ei vibreeri. Need on ideaalne toode algajatele, kes soovivad proovida seksimänguasja.

Pulsaatorid on väga eriline vibraatoritüüp. Nad mitte ainult ei vibreeri, vaid imiteerivad ka tõukamisliigutusi, nagu päris seksi ajal. Need sobivad kõigile, kellel on juba veidi rohkem kogemusi seksimänguasjadega.