Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Tartarus Quadripolar butt plug - Revolutsiooniline toode ElectraStim

Anaalelektrostimulatsiooni 3D-kogemus! Avastage koos Tartarus Quadripolar butt plug kohta ElectraStim avastada anaalorgasmi täiesti uut mõõdet ja nautida intensiivset kolmemõõtmelist elektristimulatsiooni nagu kunagi varem. Tartarus Quadripolar butt plug on valmistatud pehmest, paindlikust ja juhtivast silikoonist ning kohandub ideaalselt keha kontuuridega.

Rohkem infot

3941/00

169,90 €


-40,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolutsiooniline toode ElectraStim

    3D kogemus anaalelektrostimulatsioonist! Avastage koos Tartarus Quadripolar butt plug alates ElectraStim anaalorgasmi täiesti uut mõõdet ja nautida intensiivset kolmemõõtmelist elektristimulatsiooni nagu kunagi varem. The Tartarus Quadripolar butt plug on valmistatud pehmest, paindlikust ja juhtivast silikoonist ning kohandub ideaalselt keha kontuuridele.

    Quadripolaarne disain 360-kraadise stimuleerimise jaoks pärakus!

    Tartarus Quadripolar butt plug pakub ainulaadset kvadripolaarset disaini, mis pakub hingematvaid ja enneolematuid aistinguid. Korpus on Tartarus Quadripolar butt plug on jagatud neljaks eraldi juhtivaks sektsiooniks, mida saab üksteisest sõltumatult aktiveerida. Selline konfiguratsioon pakub 360-kraadist stimulatsiooni pärakus ja tekitab intensiivse täiskõhutunde, ületamata seejuures vähem kogenud kasutajate füüsilisi piire.

    Üks asi on garanteeritud: Hingematvad anaalorgasmid!

    Iga nelja juhtiva tsooni Tartarus Quadripolar butt plug saab individuaalselt juhtida, et tekitada erinevaid elektritunnetusi. Ühendades 2 väljundiga elektrostimulatsiooniseadmega, saab elektrivool voolata ringikujuliselt ühest juhtivast punktist teise, pakkudes täiesti uusi anaalelektrostimulatsiooni aistinguid. Pidev laine- või impulsimuster tekitab tugevaid aistinguid ja kõrgendatud täitumise tunnet pärakus. Veelgi huvitavamaks muutub see vahelduvate lainete või impulsside mustritega, mis stimuleerivad eri aegadel päraku erinevaid piirkondi Tartarus Quadripolar butt plug erinevatel aegadel. Kvadripolaarne anaalelektrostimulatsioon nõuab kahe kanaliga elektrostimulatsiooniseadet, nagu näiteks MEO SexBox, Flick Duo, Flux, SensaVox või AXIS, ja nelja kaabliühendust korraga.

    Anaalelektrostimulatsiooni eripära:

    Anaalelektrostimulatsioon pakub võrratut kogemust, mis ületab tavapäraseid stimulatsioonimeetodeid. Anaalpiirkonna närvilõpmeid stimuleeritakse otse ja intensiivselt, kasutades sihipäraseid elektriimpulsse. See toob kaasa sügavad, lainelised tunded, mida kirjeldatakse kui äärmiselt meeldivaid ja erutavamaid. Anaalelektrostimulatsioon võib olla kas õrn ja lõõgastav või intensiivne ja võimas, sõltuvalt isiklikest eelistustest ja elektrostimulatsiooniseadme seadetest. Seade võimaldab täpset kontrolli stimulatsiooni intensiivsuse ja tüübi üle, luues isikliku kogemuse.

    Mugavus ja kvaliteet:

    Tartarus Quadripolar butt plug on ümardatud alus, mis võimaldab mugavalt istuda, kui anaalpistik on sisestatud. Ühenduspesad on süvistatud, et vältida kaablite kahjustamist. Kuigi kõik ElectraStim'i kaablid on tehniliselt ühilduvad, on alus spetsiaalselt välja töötatud 90-kraadiste kaablite jaoks, mis lamavad tasakesi, kui kasutatakse Tartarus Quadripolar butt plug kasutamise ajal tasakesi.

    Komplektis olevad tarvikud:

    Butt plug Tartarus Quadripolar Silicone'ile on lisatud mikrokiust hoiukott ja mitmekeelne kasutusjuhend (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Lihtne puhastamine ja hooldus:

    VERYCLEAN Elektroodi saab hõlpsasti puhastada sooja vee ja kerge pesuvahendi või pihustiga. Elektroodi kahjustamise vältimiseks ei tohi kasutada karmi puhastusvahendeid.

    See muudab anaalse või vaginaalse elektrostimulatsiooni veelgi meeldivamaks:

    Optimaalse elamuse saamiseks tuleks kasutada meie veepõhist libestusainet ESHOCK. See spetsiaalne libestusaine tagab lihtsa anaalse/vaginaalse sisestamise ja hea elektrijuhtivuse.

    Vältige igal juhul silikoonipõhiseid või hübriidseid libestusaineid.Täpsemalt:

    • Tartarus neljapooluseline anaalpistik
    • Kasutamiseks koos meie elektrostimulatsiooniseadmetega (erinevad ühenduskaablid ja adapterid on saadaval lisatarvikutena).
    • Kogupikkus: 11,2 cm
    • Sisestatav pikkus: 9 cm
    • Läbimõõt: 3,8 cm
    • Kaela läbimõõt: 1,6 cm
    • Liitmiku suurus: 2 mm (x4)
    • Ühenduskaablid ei kuulu tarnekomplekti. Need tuleb tellida eraldi.
    • Rakendusjuhised: Tartarus Quadripolar butt plug sobib laias valikus anaalseks elektrostimulatsiooniks. See pakub täiuslikku suurust edasijõudnud kasutajatele, samas kui kvadripolaarne paigutus tekitab täiskõhutunde, mis rahuldab isegi meie kõige kogenumad kliendid. The Tartarus Quadripolar butt plug on valmistatud pehmest, paindlikust ja juhtivast silikoonist ning kohandub ideaalselt keha kontuuridele, et tagada mugav ja intensiivne kogemus. Tartarus Quadripolar butt plug ei sobi mitte ainult anaalseks, vaid ka vaginaalseks elektrostimulatsiooniks.
    • Ohutusnõue: ohutuks ja nauditavaks kogemuseks on oluline kasutada õigeid elektrostimulatsiooniseadmeid ja -kaableid. Kõik ElectraStim tooted on projekteeritud ja valmistatud vastavalt kõrgeimatele ohutusstandarditele.
    • Välja töötatud Ühendkuningriigis vastavalt uusimatele Briti ja Euroopa ohutusnormidele.
    • Ohutusalane märkus: Erootiline elektrostimulatsioon (E-Stim) on levinud praktika, kuid on oluline olla teadlik sellega seotud ohutusprobleemidest. E-Stim ei sobi inimestele, kes kannatavad epilepsia all, kellel on südamestimulaator või meditsiiniline infusiooniseade, kellel on südamehaigus või kes on rase, ning seda ei tohi kunagi kasutada üle rinna või kaela. Kõik seadmed alates E-Stim Systems seadmed on projekteeritud ja toodetud vastavalt kõrgeimatele standarditele. Ostja võtab vastutuse toodete õige kasutamise eest.
    • MEO on MEO registreeritud kaubamärk. Kõik teised kaubamärgid ja logod on vastavate omanike omand.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolutsiooniline toode ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revolutsiooniline toode ElectraStim

    Anaalelektrostimulatsiooni 3D-kogemus! Avastage koos Tartarus Quadripolar butt plug kohta ElectraStim avastada anaalorgasmi täiesti uut mõõdet ja nautida intensiivset kolmemõõtmelist elektristimulatsiooni nagu kunagi varem. Tartarus Quadripolar butt plug on valmistatud pehmest, paindlikust ja juhtivast silikoonist ning kohandub ideaalselt keha kontuuridega.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: