Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Anal Flat Rate - 3 tagumikuklapi komplekt

Pakume teile tõenäoliselt maailma parimaid tagumikupulki praktilises 3 anaalpistiku komplektis suure hinnaeelisega.

Rohkem infot

1683/SL

saadaval

    Rohkem infot

    Pakume teile tõenäoliselt maailma parimaid tagumikupesi, mis on praktilises 3-kohalises komplektis suure hinnaeelisega.

     

    Kas otsite anaalpistikut maksimaalseks lõbuks ja täitevõimuks, kuid ei ole kindel, milline on õige suurus? Kuidas oleks siis selle MEO komplektiga - see sisaldab kolme suurust, nii et leiad garanteeritult õige suuruse.

     

    Juba nende proovimine on väga lõbus - sellele võite kindel olla! Komplektis on mustad anaalipistikud kolmes erinevas suuruses: 27 mm algajate mudel, 34 mm amatöörmudel ja lõpuks "professionaalne" versioon edasijõudnutele, mille läbimõõt on tohutu 40 mm. Need kõik on lõbusad ja kõik kolm tagumikpistikut tunnevad end hästi kanda. Kuid millised neist on sinu jaoks sobivad, saad teada vaid neid kõiki proovides. Kõige parem on alustada kõige väiksema pistikuga ja kui oled sellega harjunud, saad hõlpsasti järgmise suurusega pistikule üle minna. Tänu anatoomilisele disainile sobivad need ideaalselt teie kehale, nii et isegi pikemaajaline kandmine või isegi jalutamine koos butt plug ei ole probleem: kui need on kord sisestatud, jäävad nad sinna, kuhu nad kuuluvad.

     

    Suurused:

     

    • Sisestatav pikkus: 4,5 cm, läbimõõt: 2,7 cm
    • Sisestatav pikkus: 6,0 cm, läbimõõt: 3,4 cm
    • Sisestatav pikkus: 7,0 cm, läbimõõt: 4,0 cm

       

     

    Palju naudingut garanteeritud:

     

    Anaalpistik vajab lõdvestunud inimest, kes läheneb tagumispistiku kõige paksemale osale rahulikult ja aeglaselt. Kõige parem on lamada selili, jalad kõverdatud ja suurendada aeglaselt survet rosetile, et soodustada selle avanemist. Mingil hetkel juhtub see äkki väga kiiresti ja tagumik imeb ülejäänud pistiku praktiliselt endasse. Libesti nagu meie AnalPush või Alphamale on hädavajalik.

     

    Kui olete vallutanud butt plug on alati seotud väikese õnne tundega, mis tuleb pärast seda, kui pärak on paksu otsa tagant uuesti sulgunud. Butt plug sees hoidmine, sellega mõnda aega või terve päeva ringi käimine on samuti rohkem kui erootiline.

     

    Kui te pole veel proovinud butt plug: Ärge muretsege, see tuleb alati välja, isegi kui te peate nüüd kõigepealt laiast küljest üle saama. Soolestik on ju treenitud asjadest vabanemiseks - nn peristaltika, soolestiku seinte lihaste laineline liikumine näitab pistikut välja. Ka pea aitab. Nimelt annab see sulgurlihastele käsu avada kõik väravad laiali ....

     

    Täpsemalt:

     

    • kolm suurust komplektis
    • sametiselt pehme pind
    • hügieeniline ja kehasõbralik silikoon
    • anatoomiliselt kujundatud jalg 24/7 naudinguteks
    • butt plug valmistatud ftalaadivabast, hüpoallergeensest silikoonist.
    • Puhastamine sooja vee ja VERYCLEAN-sprei abil.
    • Soovitatavad määrdeained: Alphamale ja AnalPush.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    à la recherche de bons conseils

    Bonjour, je ne vais pas jeter la pierre à ce produit qui est par ailleurs très bien réalisé; je vais plutôt aborder mon expérience avec ce nouveau jouet.

    Pour commencer je suis en général plutôt actif mais je kiff me faire défoncer de temps en temps; je problème c'est que je suis serré du cul et qu'il m'est difficile d'encaisser des XL-XXL plus d'un soir par mois. L'idée était donc de m'élargir avec des plugs en sachant que le plus gros de ces trois-ci fait la circonférence de mon dildo.

    Alors voila très concrètement j'ai quasiment pas de plaisir à enfoncer ou a garder aucun des 3 plugs :/ .... je suis un peu déçu du coup. J'appréhende même la douleur ressentie lors de l'expulsion du plug (même pour le moyen). ce qui m'étonne alors que je suis habitué à avoir bcp plus gros dans le cul.
    D'ailleurs j'ai beau lubrifier avec mes doigts et en profondeur ... les plugs ressortent tjrs "secs" -- J'utilise le lubrifiant analPUSH acheté pour l'occasion.

    Ce sont mes premiers plugs et à vrais dire je m'attendais à mieux .......... je suis parvenu a garder le gros (le seul qui me procure encore un peu de sensation agréables) 30-40min mais sans grand plaisir.

    Alors voila j'aimerais être conseillé quand à leur utilisation. L'idée donc était d’élargir mon cul pour le rendre plus résistant au séance de défonçage.

    Merci,
    Cordialement.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Ich liebe sie!

    Wenn mann nach und nach anfängt sich zu dehnen macht es selbst mit dem ganz großen Anal Plug geilen Spaß und dadurch bin ich zum zweiten Mal gekommen. Es ist auch sehr angenehm die Anal Plugs tagsüber in der Schule zu tragen.

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Great product for the price.

    For someone who Is new to butt plugs, I was surprised how big the biggest one is. I gave it to a friend. A little too big for me. I use the small one its great and I havent yet used the second size but I will work up to it lol All in all, great product for the price.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Anal Flat Rate - 3 tagumikuklapi komplekt

    Anal Flat Rate - 3 tagumikuklapi komplekt

    Pakume teile tõenäoliselt maailma parimaid tagumikupulki praktilises 3 anaalpistiku komplektis suure hinnaeelisega.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: