Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Anaalipistik professionaalidele

Mitte liiga väike, kuid ka mitte väga suur. See butt plug sobib ideaalselt, kindlalt ja stimuleerib pärakut intensiivselt.

Rohkem infot

1125/00

saadaval

    Rohkem infot

    Mitte liiga väike, kuid ka mitte väga suur. See butt plug sobib ideaalselt, kindlalt ja intensiivselt stimuleerib pärakut.

     

    Meie butt plug professionaalidele on suuruse poolest õige valik. Selle 4 cm läbimõõduga punnis anaalpistik pakub intensiivset stimulatsiooni. Seda butt plug saavad kasutada nii naised kui ka mehed ning see võib ka pikka aega pärakus püsida.

     

    Sametiselt pehmest silikoonist valmistatud õmblusteta libedast pinnast on seda eriti lihtne sisestada. Paindlik jalg tagab, et butt plug ei saa sisestada liiga sügavale.

    Selle kuju lubab kindlat istuvust; spetsiaalne jalg tagab, et mitte ainult ei stimuleerita teie pärakut täiendavalt, vaid et te saate seda mugavalt ja diskreetselt riiete all kanda. Isegi istumine muutub imeliseks anaalseks naudinguks.

     

    Palju naudingut on garanteeritud:

     

    Anaalpistik vajab lõdvestunud inimest, kes läheneb tagumispistiku kõige paksemale osale rahulikult ja aeglaselt. Kõige parem on lamada selili, jalad kõverdatud ja suurendada aeglaselt survet rosetile, et soodustada selle avanemist. Mingil hetkel juhtub see äkki väga kiiresti ja tagumik imeb ülejäänud pistiku praktiliselt endasse. Libesti nagu meie AnalPush või Alphamale on hädavajalik.

     

    Kui olete vallutanud butt plug on alati seotud väikese õnne tundega, mis tuleb pärast seda, kui pärak on paksu otsa tagant uuesti sulgunud. Butt plug sees hoidmine, sellega mõnda aega või terve päeva ringi käimine on samuti rohkem kui erootiline.

     

    Kui te pole veel proovinud butt plug: Ärge muretsege, see tuleb alati välja, isegi kui te peate nüüd kõigepealt laiast küljest üle saama. Soolestik on ju treenitud asjadest vabanemiseks - nn peristaltika, soolestiku seinte lihaste laineline liikumine näitab pistikut välja. Ka pea aitab. Nimelt annab see sulgurlihastele käsu avada kõik väravad laiali ....

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

     

    • Sisestatav pikkus: 7,0 cm, läbimõõt: 4,0 cm
    • sametiselt pehme pind
    • hügieeniline ja kehasõbralik silikoon
    • anatoomiliselt kujundatud alus 24/7 naudinguteks
    • butt plug valmistatud ftalaadivabast, hüpoallergeensest silikoonist.
    • Puhastamine sooja vee ja VERYCLEAN spreiga.
    • Soovitatavad määrdeained: Alphamale ja AnalPush

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    247 plug

    Das ist seid Jahren der beste Plug den ich hatte bisher, ist wirklich langzeit zu tragen, man wird süchtig danach will ihn gar nicht mehr rausmachen, schön wäre es wenn es plugs dieser Linie auch größer geben würde im Durchmesser 5 cm , 6 cm, 7cm so geschnitten wie dieser und auch aus silicon, und an der dünnsten stelle bei 5cm an der dicksten 3 cm an der dünnsten, bei 6 cm an der dicksten 4 cm an der dünnsten , und bei 7 cm an der dicksten 5 cm an der dünnsten stelle, wäre gut für dauerhafte Dehnung was man ja bei 24 7 erreichen möchte

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sieht harmlos aus...ist aber ein Teufel!

    Diesen unscheinbaren Plug konnte ich mir nur liegend im Spreadeagle reinschieben. Gaaaaanzzz langsam.
    Und dann Schmatz - ist er drin. So eng, so gut! Ich spüre ihn beim laufen, im Stehen und natürlich im Sitzen! So geil.
    Morgen trage ich ihn unterm Anzug im Büro. Er ist sehr flach - niemand sieht ihn, aber ich muss ständig grinsen...

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Very fun and stays in great.

    Very fun and stays in great. Feels so good. Insert some lube with the lube launcher (highly recommended!) stick this baby in all the way, put on a pair of very tight pants that hug your butt nicely, and enjoy the euphoric sensations that you will never want to end.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Anaalipistik professionaalidele

    Anaalipistik professionaalidele

    Mitte liiga väike, kuid ka mitte väga suur. See butt plug sobib ideaalselt, kindlalt ja stimuleerib pärakut intensiivselt.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: