Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Dildod

Uudiskiri

Suur dildo "Victor

Suured, pungilikud veenid ja paksud munandid! 10 cm ø Victor dildo MEO® on valmistatud pehmest, paindlikust vinüülist ja sobib oma sirge võlli ja väljendunud peenikese otsaga ideaalselt anaalseks naudinguks. Paksud munandid pakuvad ka ratsutamisel vajalikku turvalisust.

Rohkem infot

2550/00

139,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Suured, pungilikud veenid ja paksud munandid! 10 cm ø Victor dildo MEO® on valmistatud pehmest, paindlikust vinüülist ja sobib ideaalselt anaalseks naudinguks oma sirge võlli ja väljendunud peenise abil. Paksud munandid pakuvad ka ratsutamisel vajalikku turvalisust.

     

    Soovid osta paksu dildot? Siis on Victor ideaalne valik, sest see on tõeliselt mõnusalt paks dildo, mis ootab vaid kõigi sinu anaalfantaasiate täitmist! Paksu dildo on 20 cm pikk ja selle läbimõõt on 10 cm!

     

    Kuidas kasutada paksu anaaldildot?

     

    Paksu dildoga saad valmistuda hingematvateks hetkedeks vaid paari sammuga:

     

    1.) Puhasta paks dildo:

     

    Isegi kui teie paks dildo on täiesti uus või olete seda pärast viimast korda puhastanud, peaksite seda põhjalikult kuuma veega pesema või puhastama seda hügieeniliselt meie pihustiga VERYCLEAN, sest see paks dildo tungib teie kõige sügavamatesse sisepiirkondadesse. Põhjalik puhastamine tagab teie ohutuse, hügieeni ja tervise, et kogemus oleks teie jaoks võimalikult positiivne.

     

    2.) Kasutage rohkelt libestit ja Extremeo sprei:

     

    Selle dildo paksus määrab, millist libestit te peaksite kasutama. Valige MEO® libestusaine, mis on paks, kuid sile, sest see muudab sisestamise lihtsamaks ja tundub seksi ajal suurepäraselt. Kui plaanite kasutada suurt dildot, soovitame meie paks MANCUNT anaalseksilubi. See on vees lahustuv, valge ja kreemjas ning tundub nagu ükski teine libestusaine. MANCUNT ühendab endas kahe maailma eelised: See libiseb nagu silikoon ja peseb maha sama lihtsalt kui vesi. MANCUNT näeb peaaegu välja nagu sperma ja muudab paksu dildo kasutamise meeldivaks naudinguks.

     

    Meie EXTREMEO sprei on ideaalne valik nii anaalseksi algajale kui ka kogenud paksude dildode kasutajale. EXTREMEO on spetsiaalne toode anaalseksiks ja isegi anaaldilatatsiooniks. Tänu spetsiaalsele toimeainete kombinatsioonile tagab see sprei, et isegi väga paksud dildod ja anaalpistikud on kergemini sisestatavad. EXTREMEO eriefekt soodustab kerget tungimist ja viib seega lõdvestunud ja kirgliku naudinguni. See on anaalsprei, mis hooldab nahka ja lõdvestab päraku lühikese aja jooksul. Sprei toimib ilma tundlikkuse kadumiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut dildoseksi!

     

    3.) Ja siit lähebki!

     

    Paksude dildode sisestamine võib pikkuse ja ümbermõõdu tõttu olla alguses keeruline. Võta aega, mine aeglaselt ja vali asend, mis võimaldab sul oma keha välja sirutada. Lamage selili, meie ASS UP padi pepu all ning jalad tõstetud ja laiali. ASS UP padi pakub teie kehale stabiilset ja mugavat tuge ka pingelises asendis. Kindel ASS UP padi takistab ka teie vajumist voodisse ja hõlbustab arvukaid teisi asendeid seksi ja sooloseksi ajal. Loomulikult võid ka kükitada üle paksu dildo, et paremini kontrollida paksu dildo tungimissügavust. Soovitame kindlasti "soojendada" end väiksema dildoga ja seejärel liikuda edasi paksu dildoga.

     

    4.) Andke oma ihale järele ilma piiranguteta!

     

    Pärast seda, kui olete sisestanud paksu dildo paksu pea, suurima läbimõõduga peenise, peaks teie keha olema piisavalt lõdvestunud, nii et saate nüüd rahulikult nautida paksu dildo tekitatud tundmusi ja samal ajal masturbeerida. Paljud meie kliendid naudivad suure dildo pöörlemist oma kehas, et jõuda kõigi sisemiste erogeensete tsoonideni, teised aga eelistavad tõukavaid liigutusi. Eksperimenteerige, et ise välja selgitada, mis teile meeldib, kuid palun ärge unustage, et liigutate paksu dildot aeglaselt, et vältida vigastusi!

     

    Kas paksu anaaldildo kasutamisel on mingeid riske?

     

    Ei ja jah. Kui sisestate paksu dildot ettevaatlikult, ei tohiks probleeme tekkida, kuid kui sisestate dildot kiirustades, ilma kogemusteta, ilma eelmänguta või soojendamata, võib tekkida sisekudede rebenemine ja valu. Kui võtate aeglaselt, soojendate end kõigepealt meie dildo poest pärit väiksema dildoga, kasutate rohkelt määrdeainet ja kuulate oma keha, peaks teil olema võimalik nautida paksu dildo iga tolli. Kui tunned ebamugavustunnet või isegi valu, lõpeta paksu dildo kasutamine, sest sinu pärak ei ole veel nii paksu dildo jaoks valmis.

     

    MEO ® paksu anaaldildo materjal ja hooldus:

     

    See paks dildo on valmistatud kvaliteetsest vinüülmaterjalist. Materjal on imeliselt paindlik ja libe. Lisaks on meie kasutatav vinüül väga stabiilne, nii et teie paks dildo kestab kaua. Victor paks dildot saab puhastada maheda seebi ja veega. Põhjaliku hügieeni tagamiseks soovitame regulaarselt kasutada ka meie sprei VERYCLEAN.

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Paksud dildo meestele ja naistele
    • Valmistatud Euroopas! See anaalseksimänguasja on valmistatud MEO ™ poolt teie jaoks Euroopas
    • Materjal: Vinüül, ftalaadivaba, kergesti puhastatav ja nahasõbralik
    • Libesti: Soovitame meie libestusaineid FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT või FORMULA X HYBRID.
    • Puhastamine: Soe vesi ja meie mänguasja puhastusvahend VERYCLEAN
    • Ärge kartke suuri seksimänguasju anaalseksi ajal: meie EXTREMEO sprei lõdvestab sulgurlihaseid ja muudab sissetoomise lihtsamaks

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Massive ass stretcher

    Great dildo, major ass stretcher. Good material and not too long so you can sit on it.

      Hindamine 

      Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte.

      Der dicke Dildo ist der pure Wahnsinn. Ich musste etwas üben bevor ich seine Größe genießen konnte. Auf dem Bild kann man nicht mal annähernd die großen Ausmaße erkennen, denn dieser geile Dildo ist echt groß. Die Verarbeitung ist sehr gut, ich konnte keine Nähte oder andere Mängel feststellen und auch gibt es keinen Geruch.

        Kirjutage oma ülevaade

        Suur dildo "Victor

        Suur dildo "Victor

        Suured, pungilikud veenid ja paksud munandid! 10 cm ø Victor dildo MEO® on valmistatud pehmest, paindlikust vinüülist ja sobib oma sirge võlli ja väljendunud peenikese otsaga ideaalselt anaalseks naudinguks. Paksud munandid pakuvad ka ratsutamisel vajalikku turvalisust.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: