Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Prostatiavibraator koos šokkfunktsiooniga

Te pole kindlasti kunagi varem midagi sellist kogenud: sügavat anaalmassaaži! See eesnäärme vibraator stimuleerib pulseerivate ja masseerivate vibratsioonidega ning pakub seega mitmekordseid ülivõrseid orgasme! Hingemattev seksimänguasju meestele, kes tahavad täisvõimsust!

Rohkem infot

2923/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Te pole kindlasti kunagi varem midagi sellist kogenud: see eesnäärme vibraator stimuleerib pulseerivate ja masseerivate vibratsioonidega ning pakub mitmekordseid ülivõrseid orgasme! See meestele mõeldud seksimänguasja on tõukev ja pulseeriv eesnäärme vibraator, millel on võimas mootor. Sellel on 7 erinevat pulseerimisrežiimi ja 3 vibratsioonikiirust. Iga režiim pakub äärmiselt tugevat ja sügavat vibratsiooni ning hingematvaid pulseerivaid liigutusi, mis meenutavad sügavat massaaži! Kõiki funktsioone saab juhtida otse pistikust või kaugjuhtimispuldi abil.

     

    Mida me armastame:

     

    Kaugjuhtimispuldi abil saab erinevaid vibratsioonitasemeid aktiveerida/vaheldada nupuvajutusega individuaalseks stimulatsiooniks. Pult on nii väike ja diskreetne, et saate anaalpistikut kasutada märkamatult teel, klubis, tööl või jõusaalis.

     

    Mida teeb eesnäärme vibraator?

     

    Eesnäärmevibraatorid on spetsiaalselt kujundatud eesnäärme ja P-punkti stimuleerimiseks. Eesnääre on meestel äärmiselt tundlik punkt ja sarnaneb naiste G-punktile. Selle stimuleerimine seksi või masturbeerimise ajal suurendab naudingutunnet ja orgasmi. P-punkt on "meeste G-punkt", mis asub umbes 5-7 cm päraku sissepääsu taga ja põhjustab meie eesnäärme vibraatoriga stimuleerimisel intensiivseid anaalorgasme. Võimalik on isegi "käedeta orgasm".

     

    Kuidas kasutada eesnäärme vibraatorit?

     

    Selle eesnäärme vibraatori käsitsemine on väga lihtne võrreldes paljude teiste eesnäärme stimulaatoritega! Kasutage Aquameo veepõhist libestusainet ja sisestage see anaalselt. Seejärel saate juhtida pulseerimist, vibratsioonirežiime ja vibratsioonitasemeid lihtsalt eesnäärme vibraatori alumisel küljel asuval juhtpaneelil oleva nupu vajutamisega või alternatiivselt kaugjuhtimispuldi abil.

     

    Mis on selle eesnäärme vibraatori juures nii erilist?

     

    Eesnäärmevibraatoril on imeliselt siidiselt pehme silikoonpind, mis tagab väga meeldiva tunde nahal ja kehal. Eesnäärmevibraatori lai alus tagab, et saate istuda ja nautida, sest see takistab liiga sügavat tungimist. See eesnäärmevibraator on suunatud teie naudingu punktile, eesnäärmele! See stimuleerib teid seestpoolt ja torkab otse teie eesnäärmele.

     

    Kuidas puhastada eesnäärme vibraatorit?

     

    Lihtsalt puhastage eesnäärme vibraator veidi sooja vee ja maheda seebiga. Kui eelistate eriti põhjalikku puhastamist, soovitame kasutada meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Millest pean veel teadlik olema?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, näiteks Aquameo. Silikoonipõhised määrdeained võivad kahjustada eesnäärmeploki pinda. Meie populaarne Analforte sprei lõdvestab pärakut ja muudab sisseviimise lihtsamaks.

     

    Lisateave:

     

    • USB-kaabliga laetav eesnäärme vibraator koos šokifunktsiooniga.
    • Kaugjuhtimispuldiga
    • 7 pulseerivat režiimi: Te hakkate ekstaasis valjusti virisema!
    • 3 vibratsioonitugevust õrnast kuni intensiivse vibratsioonini
    • Laia alusega: takistab liiga sügavat tungimist.
    • Materjal: Silikoon ja ABS
    • Dimensions: Materjalid: kogupikkus 14,5 cm, läbimõõt 3,7 cm.

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Incroyable pour le prix

    Très bon produit pour femme et moi même , emballage excellent, produit de qualité. Je recommande cette marque MEO est super!

      Hindamine 

      Mai pensato che…

      Mai pensato che mi sarei divertita così tanto a far vibrare mio marito! Gliel'ho regalato per il suo compleanno e l'abbiamo usato la sera stessa: eccitantissimo e fenomenale.

        Hindamine 

        Ein perfektes Toy

        Liegt gut in der Hand und macht einen soliden Eindruck. Fühlt sich gut an und die unterschiedlichen Vibrationen sind allesamt leise. Die Stoßfunktion ist allerdings das Beste und natürlich die Tatsache, dass man ihn auch tagsüber diskret tragen und benutzen kann. Da ist die Fernbedienung natürlich hilfreich.

          Hindamine 

          If you like being fucked ...

          Nice size slips in easily. Remote control makes it great to use and choice of settings and intensity makes for an awesome experience. By shifting your body you can get some real amazing pleasure through the whole groin and beyond

            Hindamine 

            Hi quality product,

            Hi quality product,- you pay for it - the vibe is serious on your delicate parts gentlemen, so go easy. Reaches the parts others don't :-)

              Hindamine 

              Tolle Größe

              Für mich als Mann muss ich sagen das mir dieses Toy sehr gut gefällt und genau die richtige Größe hat. Nicht so groß und nicht so klein, zustoßen kann er auch gut und die Vibration ist auch nicht ohne. Besonders schön finde ich wenn meine Freundin die Kontrolle übernimmt und die Fernbedienung nutzt im Alltag.

                Kirjutage oma ülevaade

                Prostatiavibraator koos šokkfunktsiooniga

                Prostatiavibraator koos šokkfunktsiooniga

                Te pole kindlasti kunagi varem midagi sellist kogenud: sügavat anaalmassaaži! See eesnäärme vibraator stimuleerib pulseerivate ja masseerivate vibratsioonidega ning pakub seega mitmekordseid ülivõrseid orgasme! Hingemattev seksimänguasju meestele, kes tahavad täisvõimsust!

                Kirjutage oma ülevaade

                Ka teised kliendid ostsid:

                30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: