Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise varrukad ja peenise katted

Uudiskiri

BALLDO: Seksiks pallidega

Sugu munanditega küsite endalt!? JAH! Just see on võimalik BALLDOga. Leiutajate duo vallutab erootikamaailma selle ebatavalise seksimänguasjaga, sest BALLDO, uuenduslik seksimänguasja, muudab munandid teiseks peeniseks. See geniaalne leiutis võimaldab munandeid anaalselt või vaginaalselt sisestada ja pakub täiesti uusi tundeid.

Rohkem infot

2833/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Andke rohkem. Andke, sõna otseses mõttes, andke kõike! BALLDO võimaldab teie partneril tungida ja venitada teid anaalselt või vaginaalselt väga erilisel viisil ning nautida täiesti uusi aistinguid.

     

    Balls-Deep-In: Kõik sisestatakse kuni peatuseni!

     

    Munandid on pikka aega tähelepanuta jäänud kui stimuleeriv seksuaalorgan - BALLDO muudab seda igaveseks.

     

    BALLDO kasutamisel on munandid suurepäraselt suletud pehmesse, nahasõbralikku silikoonist ümbrikusse, mis asub peenisekujulise, koonilise tipu taga, mistõttu on neid lihtne oma partnerisse sisestada. Kuidas on tunne seksida BALLDOga? Tunne on väljaspool seda maailma - kõigile asjaosalistele. HINGAMINE!

     

    Munandiline orgasm - nn BALLGASM!

     

    BALLDOga ei saa palle mitte ainult anaalselt või vaginaalselt sisestada, vaid kasutaja saab sellega ka suruda, peaaegu nagu peenise või dildoga. Erinevalt rihmadest stimuleerivad aktiivset kasutajat aga tuhanded närvilõpud tema munandites ja ta võib tegelikult kogeda munandiorganisatsiooni - nn "palligasmi".

     

    Kuidas BALLDO töötab?

     

    BALLDO tehakse piisavalt jäigaks penetratsiooniks patenteeritud sisemise südamiku abil ja lisades ühe või kaks kaasasolevat BALLDO distantsrõngast, mis sobivad ideaalselt kasutajale. Neid rõngaid saab lisada ja kasutada vastavalt vajadusele, sõltuvalt sellest, kui palju nahka on munandikarbonaadi kohal.

     

    Topeltpenetratsioon: BALLDO on nagu teine peenis, mis töötab alati!

     

    BALLDO annab kasutajale teise peenise, mis ei lähe kunagi lõtvaks, nii et nauding on praktiliselt lõputu ja mõlemad partnerid saavad saavutada intensiivseid kõrghetki. Neile, kellel on väga väike peenis või kes kannatavad erektsioonihäirete või enneaegse ejakulatsiooni all, pakub BALLDO teist võimalust rahuldada ja saada rahuldust, ilma et peaks muretsema, et peenis on liiga lõtv.

     

    BALLDO: penetratsiooni ime meestele!

     

    Avastage täiesti uus penetratsioonimeetod koos BALLDOga! Tänu sellele stardikomplektile on võimalik tungida oma partnerisse munanditega. Selle brändi looja Jerry Davis on põhjalikult uurinud erinevaid võimalusi selles valdkonnas: lõppude lõpuks ei kasuta enamik inimesi penetratsiooni ajal tegelikult munandit ja see kõlab esialgu loogiliselt. Kuid kujutage ette, kui see oleks võimalik ja seda uuenduslikul viisil? Olgem ausad, iga mees tahaks seda kogeda, kas poleks?

     

    Kuidas kasutada BALLDOt?

     

    Stardikomplekt koosneb 3 osast: 1 BALLDO ja 2 rõngast. Valmistatud pehmest ja venivast silikoonist, mis tagab mugava istuvuse. Alustage kubeme raseerimisest ja kandke rohkelt veepõhist libestusainet. Venitage BALLDO nii kaugele kui vaja ja libistage see ettevaatlikult üle kubeme (st mitte peenise). 2 lisarõngaga annate Sina rohkem stabiilsust: see võib olla vajalik, kui teie munandipunn on veidi pikem. Venitage rõngast ja libistage see üle BALLDO.


    Balldo how it works Balldo how it works Balldo how it works


    BALLDO ülaosa on kindel ja tagab sihipärase liikumise ja kontrolli tungimise ajal. Nii säilitad SINA täieliku kontrolli ja sina või su partner saad samal ajal stimuleerida peenist või mõnda muud erogeenset tsooni.

     

    BALLDO komplekt annab täiesti uue tähenduse ühisele uurimisele ja eksperimenteerimisele! Tänu läbimõeldud disainile on BALLDO't lihtne kasutada ja te ei saa kaugeltki valesti minna.

     

    Rohkem üksikasju:

    • BALLDO - Put your (b)ALL into it!
    • Ideaalne, kui soovite seksimise ajal munandid anaalselt või vaginaalselt sisestada.
    • Mõõtmed: BALLDO kogupikkus on 110 mm. Maksimaalne välisläbimõõt on 50 mm. Rõnga välisläbimõõt on 50 mm ja siseläbimõõt 30 mm. Rõnga laius on 10 mm.
    • Puhastage kõik osad pärast kasutamist meie pihusti VERYCLEAN või maheda antibakteriaalse seebi ja leige veega. Hoidke BALLDO tolmuvabas kohas.
    • Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, näiteks Aquameo.
    • Olge ettevaatlik, et mitte ületada oma füüsilisi piire. Ärge kandke BALLDO't liiga kaua, kui tunnete valu. Valu on teie keha hoiatusmärk. Kui teie munandid muutuvad siniseks või tunduvad külmana, soovitame BALLDO kohe maha võtta.
    • Materjal: silikoon

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr tolle Erfahrung

    Der BALLDO liegt gut an und hat alles "im Griff". Er lässt sich sehr gut und unkompliziert anlegen. Auch nach längerer Zeit wird es nicht unangenehm und meiner Frau und mir hat es sehr gut gefallen!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Nicht ganz einfach aber unglaublich geil

    Der Balldo ist wirklich klasse. Eins sollte man aber wissen. Es ist wirklich schwierig seine Eier da reinzufummeln. Eigentlich kein Problem, das Teil ist unglaublich elastisch. Aber Übungssache ... wenn es denn einmal funktioniert ist das Teil einfach genial. Fühlt sich mächtig gut an. Außerdem ist es wirklich schön, dass das Teil die richtige Spannung hat, da flutscht nichts zurück und das Gefühl das sich von den Eiern überträgt ist wirklich der Hammer.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Sehr geil

    Sie fand es sehr geil und mir ist dabei höllisch einer abgegangen!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Schwer zu handhaben

    Das Dehnen der Ringe sowie des Balldo ging nur mit einer Spreizvorrichtung. Der Balldo scheint für Männer gemacht zu sein, die kleine Hoden und einen kurzen Hodensack haben. Selbst mit viel Gleitmittel war nichts zu machen, bekam die Hoden einfach nicht ohne die Spreizvorrichtung in die Ringe.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Hoden im A.... ziemlich geil!!!!

    Mit diesem Sextoy kannst du Hoden in einen Dildo verwandeln!!! Können Hoden ein zweiter Penis sein? Dieses Sexspielzeug macht es möglich! Ich habe mir schon oft vorgestellt, dass mein Partner seine Hoden mit in mich hinein schiebt. Und mit dem Balldo funktioniert das ziemlich gut! Es verwandelt Hoden in einen Dildo, der vor allem bei meinem Mann zu einem intensiveren Orgasmus geführt hat. Aber auch für mich war das gefühl ziemlich sehr geil!

    • 3 3-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Deep ballgasm

    "I could tell we’d finally succeeded by the loud gasping sound my husband made. And then again, two thrusts later, when he came all over my stomach. According to him, it felt like the device “squeezed” the climax out of him. [next time]he lasted way longer—about 15 whole seconds—before experiencing another deep ballgasm that sent me running to the shower and researching how to get semen out of couch upholstery....

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Wow

    The first time my partner and I used the Balldo together, they came literally the moment their balls slid inside me. That is not an exaggeration.

    • 4 4-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    BALLDO: Seksiks pallidega

    BALLDO: Seksiks pallidega

    Sugu munanditega küsite endalt!? JAH! Just see on võimalik BALLDOga. Leiutajate duo vallutab erootikamaailma selle ebatavalise seksimänguasjaga, sest BALLDO, uuenduslik seksimänguasja, muudab munandid teiseks peeniseks. See geniaalne leiutis võimaldab munandeid anaalselt või vaginaalselt sisestada ja pakub täiesti uusi tundeid.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    17 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: