Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Penise varrukad ja peenise katted

Uudiskiri

Sexy Monster" peenise varrukas

See peenise varrukas muudab iga peenise veidraks seksimonstrumiks. Täiuslik oma loomalike instinktide välja elamiseks ja oma kõige salajasemate soovide täitmiseks! Avastage, mida veel meie peenisehülss pakub siin MEOs...

Rohkem infot

3718/00

saadaval

    Rohkem infot

    See peenisehülss muudab iga peenise veidraks seksimonstrumiks. Ideaalne oma loomalike instinktide välja elamiseks ja oma kõige salajasemate soovide täitmiseks!

    Kogege võrratut naudingut ja fantaasiarikast seksi meie veider peenisehülssi abil, mis on modelleeritud perversse müütilise olendi peenise järgi.

    See ainulaadne aksessuaar muudab iga peenise põnevaks, eksootiliseks seksimänguasjaks! Penishülss on paindlik seksimänguasja, mis pannakse peenise peale ja hoitakse paigal. Meie peenisehülssi on saadaval eri suurustes, kujuga ja tekstuuriga ning see on loodud selleks, et muuta seks midagi väga erilist mõlemale partnerile.

    Meie peenisehülsi eripära:

    • Fantaasiarikas disain: peenisehülss avaldab muljet oma ebatavalise disainiga, mis meenutab looma peenise metsikut kuju või müstilise olendi salapärase peenise kuju. Penishülsi üksikasjalik disain ja väljendunud struktuurid pakuvad intensiivset visuaalset ja füüsilist naudingut.
    • Pikem vastupidavus seksi ajal: Teine peenisehülsi suur eelis on see, et see aitab meestel seksi ajal kauem vastu pidada. Paksem materjal vähendab peenise otsest stimulatsiooni, mis toob kaasa kauem kestva, uskumatult hea seksi.
    • Kvaliteetne silikoon: Pehmest, kehasõbralikust silikoonist valmistatud peenisemuhv pakub suurt kandmismugavust ja maksimaalset usaldusväärsust. Materjal on hüpoallergeenne, lateksivaba ja ftalaadivaba, nii et saate täielikult keskenduda oma naudingule.
    • Ideaalne sobivus: peenisehülss istub kindlalt ja kindlalt, kuna see kohandub ideaalselt kasutaja peenise ja munanditega. Paindlik, kuid stabiilne sobivus tagab, et peenisehülss ei libise penetratsiooni ajal ja jääb alati paigale.
    • Lihtne kasutada: Tänu venivale silikoonile on peenise muhvi lihtne peale panna ja uuesti maha võtta. See kohandub erinevate peenise suurustega ning pakub mugavat ja kindlat pidamist.
    • Intensiivsed tunded: Penishülsi ainulaadne struktuur ei stimuleeri mitte ainult meest, vaid ka tema partnerit intensiivsemalt. Erilised detailid ja eriline kuju pakuvad võrratuid aistinguid iga sissetungi korral, olgu see siis anaalselt või vaginaalselt.
    • Lihtne puhastada: Pärast kasutamist saab peenisemuhvi lihtsalt puhastada sooja vee ja pehme seebiga. VERYCLEAN Veelgi põhjalikumaks puhastamiseks soovitame kasutada meie sprei.


    Täiendavad üksikasjad:

    • Penishülss
    • Sobib: paindlik, kohandub erinevatele peenise suurustele
    • Värv: roosa/valge
    • Läbimõõt: 50 mm
    • Kõrgus: 100 mm
    • Pikkus: 190 mm
    • Sisestatav pikkus: 170 mm
    • Materjal: Silikoon
    • Kasutamine: Sileen: tõmmake peenise muhv üle peenise ja silmus ümber munandite, et hoida seda kindlalt ja mugavalt. Nautige selle ainulaadse aksessuaari pakutavaid fantaasiarikkaid ja intensiivseid aistinguid.
    • Libesti anaalseks/vaginaalseks kasutamiseks: Kasutage kvaliteetset veepõhist libestusainet, nt Aquameo, et muuta kogemus veelgi intensiivsemaks ja nauditavamaks. Veepõhised libestusained on nahasõbralikud, neid on lihtne maha pesta ja need sobivad kõikide seksimänguasjadega. Aquameo tagab, et peenisehülss tungib anusesse või tuppe õrnalt ja sujuvalt - lõputuks naudinguteks ilma katkestusteta.
    • Lihtne puhastamine: Penishülsi puhastamine pärast kasutamist on väga lihtne. VERYCLEAN Kasutage lihtsalt sooja vett ja mahedat seepi või meie pihustit, et peenise muhvi põhjalikult puhastada.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    AMAZING

    The feel is AMAZING super soft life like skin texture, it's very girthy but fits on perfect for even a small or average size pe**s . It's light weight but also has some heftyness to it . It's the perfect thickness .

      Kirjutage oma ülevaade

      Sexy Monster" peenise varrukas

      Sexy Monster" peenise varrukas

      See peenise varrukas muudab iga peenise veidraks seksimonstrumiks. Täiuslik oma loomalike instinktide välja elamiseks ja oma kõige salajasemate soovide täitmiseks! Avastage, mida veel meie peenisehülss pakub siin MEOs...

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      20 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: