Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Realistlik Vibro Dildo 22 cm - Dual Density

Oma hüperrealistliku kuju, suurepärase veenide ja pungiliku punniga on see dildo iga natukene originaalne ja tundub selle kasutamisel täiesti tõeline. Tugev imemisalus kleepub kõikidele siledatele pindadele ja tagab, et teil on selle kasutamisel mõlemad käed vabad. Veelgi enam, meie realistlik dildo avaldab muljet 10 vibratsioonirežiimiga!

Rohkem infot

2928/00

159,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kui sul on üksikutel tundidel tuju täiusliku armastaja järele, siis see muljetavaldav dildo seisab kindlasti oma koha peal ja kostitab sind muljetavaldava 22 cm pikkusega.

    Kui sul on üksikutel tundidel tuju täiusliku armastaja järele, siis see muljetavaldav dildo seisab kindlasti oma koha peal ja kostitab sind muljetavaldava 22 cm pikkusega. Oma hüperrealistliku kuju, suurepärase veenide ja pungiliku punniga on see dildo igati originaalne ja tundub selle kasutamisel absoluutselt ehtne. Tugev imemisalus kleepub kõikidele siledatele pindadele ja tagab, et teil on selle kasutamisel mõlemad käed vabad. Veelgi enam, meie realistlik dildo avaldab muljet 10 vibratsioonirežiimiga!

     

    Täiuslik dildo - see on olemas! Elutruude detailidega - ja kõik on valmistatud materjalist, mis on lihtsalt geniaalne. Imeliselt pehme väljastpoolt (nagu tõeline peenis) ja kõva seestpoolt, see realistlik dildo mitte ainult ei tunne end suurepäraselt, vaid seda on ka eriti lihtne väikese libestusainega anaalselt sisse viia. Selle dildoga arvad sa tõesti, et hoiad käes mehe pungivat peenist.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Laetav, realistlik dildo koos juhtmevaba puldiga.
    • Hüperrealistlik peenise välimus: kumerate peeniste ja väljendunud veenidega.
    • Kahekordne tihedus: Näeb välja nagu tõeline nahk - ja tunneb end ka nii! Silikoonist valmistatud kahekordse tihedusega materjal annab vibraatorile põneva tugevuse ja kõvaduse, kaotamata seejuures paindlikkust.
    • 10 vibratsioonirežiimi: Vaheldusrikkaks lõbuks - mugavalt reguleeritav otse dildol, ühe nupuvajutusega.
    • Eriti tugev imemisalus: Vibraator kleepub kõikidele siledatele pindadele ja võimaldab käedeta kasutamist.
    • Sobib peaaegu kõikide rihmadega.
    • Veekindel: Lõbutsemiseks basseinis, vannis või duši all.

     

    Kuidas kasutada realistlikku dildot?

     

    Selle hüperrealistliku dildoga saad teha vähemalt sama palju, aga tegelikult palju rohkem kui päris peenisega! Libesti nagu Aquameo lisab ekstra lõbu. 10 vibratsioonirežiimi saate juhtida, vajutades nuppu otse dildo alumisele võllile. Tänu imemisalusele kleepub vibraator kindlalt ka kõikidele siledatele pindadele, nii et saad seda kasutada ilma käedeta. Vibraatorit saab intensiivseks naudinguks oma partnerile ka rihma või rakmete sisse panna. Lase lihtsalt oma kujutlusvõimel vabaks.

     

    Mis on selle realistliku dildo juures nii erilist?

     

    See dildo veenab oma hämmastava loomulikkusega. Selle vibraatori välimus ja tunnetus on uskumatult elutruu ja selle anaalne kasutamine tundub lihtsalt imeline. Kahe tihedusega silikoonist materjalist valmistatud vibraator on äärmiselt tugev, kuid samas meeldivalt paindlik. Teie naudingut täiendab 10 vibratsioonirežiimi. Isegi vannis või duši all, sest dildo on veekindel. Suuremaks lõbuks - üksi või paarina!

     

    Kuidas puhastada realistlikku dildot?

     

    Puhastage realistlikku dildot lihtsalt vee ja maheda seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Millega pean veel arvestama?

     

    Seda kahekordse tihedusega vibraatorit tuleks kasutada ainult veepõhiste libestitega, nagu Aquameo. Silikooni sisaldavad määrdeained võivad kahjustada kvaliteetset materjali!

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Parfait

    Article reçu dans les temps bien emballé. Matière super bonne , très douce. Pour un moment de plaisir il fonctionne super bien . Je suis satisfaite par le résultat. Je recommande.

      Hindamine 

      Ottimo

      La ventosa è molto forte, magari non permette di usare il dildo come maniglia di sicurezza nella doccia, ma per un po’ di divertimento bagnato non scivolerà certo via. Si attacca molto bene a quasi tutte le superfici, basta che siano piane e un minimo lisce, quindi niente muri di casa (per la gioia dei vicini…) Ma veniamo al pezzo forte, il dildo è veramente realistico sia alla vista che al tatto, non duro stile vibratore in plastica ma morbido al punto giusto da simulare un pene in erezione, anche la gomma è di ottima qualità e con una texture molto realistica.

        Hindamine 

        Geiler Dong

        Super Qualität, genau die richtige Größe und wirklich starke Vibration. Saugnapf funktioniert gut und die Fernbedienung ist ebenfalls top

          Kirjutage oma ülevaade

          Realistlik Vibro Dildo 22 cm - Dual Density

          Realistlik Vibro Dildo 22 cm - Dual Density

          Oma hüperrealistliku kuju, suurepärase veenide ja pungiliku punniga on see dildo iga natukene originaalne ja tundub selle kasutamisel täiesti tõeline. Tugev imemisalus kleepub kõikidele siledatele pindadele ja tagab, et teil on selle kasutamisel mõlemad käed vabad. Veelgi enam, meie realistlik dildo avaldab muljet 10 vibratsioonirežiimiga!

          Kirjutage oma ülevaade

          Ka teised kliendid ostsid:

          30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: