Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Realistlik dildo iminapaga 21,5 cm

Alphamale dildo on tõeline võimsate realistlike dildode seas. Oma muljetavaldava 21,5 cm pikkuse ja elutruu disainiga viib see elamuse täiesti uuele tasemele.

Rohkem infot

3620/00

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Realistlik dildo iminapaga 21,5 cm:

    Alphamale dildo on realistlike dildode seas tõeline võimas. Oma muljetavaldava 21,5 cm pikkuse ja elutruu disainiga viib kogemuse täiesti uuele tasemele. Meie realistlik dildo ei ole lihtsalt dildo, vaid lubab intensiivset ja autentset naudingut. Ideaalne kõigile, kes otsivad suuremat ja realistlikumat elamust - alates uudishimulikest algajatest kuni kogenud nautlejateni.

    Meie eksklusiivse dildosarja osa, mis on saadaval neljas suuruses (19 cm, 22 cm, 24 cm ja 27 cm), meie realistlik dildo ületab kõik ootused realistlikkuse ja autentsuse osas.

    Kogege erinevust väga hea ja suurepärase dildo vahel:

    See murrangulisest Liquid Silicone valmistatud kahekihiline dildo pakub kogemust, mis on nii tõeline, et see tundub peaaegu ebareaalne. Tänu Always Up™-tehnoloogiale on Alphamale dildo alati tegevusvalmis, samas kui kahekihiline struktuur pakub võrratult realistlikku tunnet.

    Meie realistlik dildo Alphamale seab uued standardid elutruuduse osas: alates kumerast seemnepungast, mida saab iga liigutusega intensiivselt tunda, kuni muljetavaldavalt realistlike veenideni, mis jooksevad mööda kogu võlli - iga detail on täiuslik. Paksud, hoolikalt modelleeritud munandid ei ole mitte ainult täiendav pilkupüüdja, vaid pakuvad ka realistlikku tunnet, mis ümardab selle dildoga saadud üldist kogemust.

    Vastupandamatu Flexiskin™ pind: hingematvalt hea!

    Ainulaadne Flexiskin™ materjal muudab Alphamale dildo eriti elastseks ja siidiseks. See materjal ei ole mitte ainult meeldiva puudutusega, vaid ka hüpoallergeenne ja mittepoorne, mis muudab selle eriti hügieeniliseks ja ohutuks kehale.

    Realistlik kuju ja värvus: Nagu tõeline peenis - ainult parem!

    Meie realistlikku dildot Alphamale iseloomustab täiuslikult kumer anatoomiline kuju väga suurte munanditega ja tugev iminapp, mis sobib ka strap-on'ile. Realistlik värvus muudab selle ka üheks kõige realistlikumaks dildoks turul.

    Suurem pikkus ja suurem läbimõõt tagab intensiivsema naudingu: Ideaalne naistele ja kogenud meestele!

    Meie realistlik dildo on ca 21,5 cm pikkuse ja ca 4,4 cm läbimõõduga ideaalse suurusega anaalseks või vaginaalseks kasutamiseks. Muljetavaldav on ka u. 15,5 cm pikkune sissetõmmatav pikkus.

    Tugev jõudlus võimsa iminapaga:

    Dildo tipphetkeks on selle võimas iminapaga, mis avab hulgaliselt võimalusi. Tänu tugevale ja usaldusväärsele iminapale saate dildot kinnitada peaaegu igale siledale pinnale - käed-vabadeks naudinguteks, kus iganes soovite. Olenemata sellest, kas kinnitad selle seina, põranda või mõne muu sileda pinna külge, hoiab iminapakett kindlalt ja stabiilselt. Selline paindlikkus teeb Alphamale dildost mitmekülgse seksimänguasja loomingulisteks ja rahuldust pakkuvateks soolosessioonideks või põnevaks täienduseks seksis koos partneriga. Iminapp laiendab teie võimalusi ja viib teie fantaasiad uutesse mõõtmetesse.

    Stabiilsus ja vastupidavus: see dildo pakub teile eluaegset naudingut!

    Flexiskin™ kiht varjab kindlat silikoonsüdamikku, mis annab realistlikule dildole vajaliku stabiilsuse ja elastsuse. See täiuslik materjalikombinatsioon tagab erakordse pikaealisuse.

    Optimaalne hooldus Alphamale dildole: Määrdeaine ja puhastamine

    Määrdeaine soovitused: Selleks, et saada oma Alphamale dildost parimat kasu, soovitame kasutada veepõhist libestusainet. Vältige silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad kahjustada dildo kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie parim soovitus on AquaMEO libestusaine - see sobib ideaalselt meie toodetega, et saavutada loomulik tunne.

    Puhastamisnipid: Teie Alphamale dildo puhastamine on lihtne ja oluline pika kasutusea tagamiseks. Lihtsalt puhastage dildo pärast kasutamist sooja vee ja neutraalse seebiga. Põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks soovitame ka meie spetsiaalset puhastusspreid VERYCLEAN. See on materjalile õrnatoimeline ja tagab, et teie Alphamale dildo on alati värske ja valmis järgmiseks seikluseks.

    Kogege erinevust, mida Alphamale dildo Liquid Silicone teeb. See dildo defineerib uuesti loomulikkuse tähenduse. Oma unikaalse tekstuuri ja kvaliteetse viimistlusega pakub see kogemust, mis läheb kaugemale tavalisest. Kujundatud mitte ainult meeldimiseks, vaid ka hämmastamiseks, on see ideaalne valik kõigile, kes otsivad dildot, mis pakub igas mõttes.

    Rohkem üksikasju:

    • Elutruu dildo koos iminapaga ja suurte munanditega
    • Pikkus: 21,5 cm
    • Sisestatav pikkus: 15,5 cm
    • Läbimõõt: 4,4 cm
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Realismus trifft Größe

    Zuerst einmal ist die Detailtreue dieses Dildos bemerkenswert. Die Textur, die Farbe und die Form sind unglaublich realistisch gestaltet, was eine authentische und stimulierende Erfahrung bietet. Besonders die dicken Hoden sind ein tolles Feature, das nicht nur zum realistischen Erscheinungsbild beiträgt, sondern auch für zusätzliche Stimulation und ein intensiveres Gefühl sorgt.

      Kirjutage oma ülevaade

      Realistlik dildo iminapaga 21,5 cm

      Realistlik dildo iminapaga 21,5 cm

      Alphamale dildo on tõeline võimsate realistlike dildode seas. Oma muljetavaldava 21,5 cm pikkuse ja elutruu disainiga viib see elamuse täiesti uuele tasemele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: