Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Realistlik dildo iminapaga 19 cm

Ole valmis Alphamale dildo - realistlik dildo, mis muudab kõike. Oma realistliku tunnetuse ja välimusega seab see uusi standardeid. Olenemata sellest, kas oled algaja või proff, see dildo vastab kõrgeimatele nõudmistele!

Rohkem infot

3619/00

Saadaval lähiajal

    Rohkem infot

    Realistlik dildo iminapaga 19 cm: võrgutamise meistriteos!

    Ole valmis Alphamale dildo - realistlik dildo, mis muudab kõik. Oma realistliku tunnetuse ja välimusega seab ta uued standardid. Olenemata sellest, kas oled algaja või proff, see dildo vastab kõige kõrgematele nõudmistele!

    Meie eksklusiivse dildosarja osana, mis on saadaval neljas suuruses (19 cm, 22 cm, 24 cm ja 27 cm), ületab meie realistlik dildo kõik ootused realistlikkuse ja autentsuse osas:

    Kogege erinevust väga hea ja suurepärase dildo vahel:

    See murrangulisest Liquid Silicone valmistatud kahekihiline dildo pakub kogemust, mis on nii tõeline, et see tundub peaaegu ebareaalne. Tänu Always Up™-tehnoloogiale on Alphamale dildo alati tegevuseks valmis, samas kui kahekihiline struktuur pakub võrratult realistlikku tunnet.

    Meie realistlik dildo Alphamale seab uued standardid elutruuduse osas: alates punglevast peenest, mida saab iga liigutusega intensiivselt tunda, kuni muljetavaldavalt realistlike veenideni, mis jooksevad mööda kogu võlli - iga detail on täiuslik. Paksud, hoolikalt modelleeritud munandid ei ole mitte ainult täiendav pilkupüüdja, vaid pakuvad ka realistlikku tunnet, mis ümardab selle dildoga saadud üldist kogemust.

    Vastupandamatult pehme Flexiskin™ pind: hingematvalt hea!

    Ainulaadne Flexiskin™ materjal muudab Alphamale dildo eriti elastseks ja siidiseks. See materjal ei ole mitte ainult meeldiva puudutusega, vaid ka hüpoallergeenne ja mittepoorne, mis muudab selle eriti hügieeniliseks ja ohutuks kehale.

    Realistlik kuju ja värvus: Nagu tõeline peenis - ainult parem!

    Meie realistlikku dildot Alphamale iseloomustab täiuslikult kumer anatoomiline kuju koos väga suurte munanditega ja tugev iminapaga, mis sobib ka rihmakingiks. Realistlik värvus muudab selle ka üheks kõige realistlikumaks dildoks turul.

    Optimaalne suurus intensiivseks naudinguks: Ideaalne algajatele ja edasijõudnutele!

    Meie realistlik dildo on ca 19 cm pikkuse ja ca 4 cm läbimõõduga ideaalse suurusega sügavateks ja rahuldust pakkuvateks elamusteks, olgu need siis anaalsed või vaginaalsed. Ka sisestatav pikkus ca. 13 cm on täiesti veenev.

    Tugev jõudlus võimsa iminapaga:

    Dildo tipphetkeks on selle võimas iminapaga, mis avab hulgaliselt võimalusi. Tänu tugevale ja usaldusväärsele iminapale saate dildot kinnitada peaaegu igale siledale pinnale - käed-vabadeks naudinguteks, kus iganes soovite. Olenemata sellest, kas kinnitad selle seina, põranda või mõne muu sileda pinna külge, hoiab iminapp kindlalt ja stabiilselt. Selline paindlikkus teeb Alphamale dildost mitmekülgse seksimänguasja loomingulisteks ja rahuldust pakkuvateks soolosessioonideks või põnevaks täienduseks seksis koos partneriga. Iminapp laiendab teie võimalusi ja viib teie fantaasiad uutesse mõõtmetesse.

    Stabiilsus ja vastupidavus: seda dildot naudite elu lõpuni!

    Flexiskin™ kiht varjab kindlat silikoonsüdamikku, mis annab realistlikule dildole vajaliku stabiilsuse ja elastsuse. See täiuslik materjalikombinatsioon tagab erakordse pikaealisuse.

    Optimaalne hooldus Alphamale dildole: määrdeaine ja puhastamine

    Määrdeaine soovitused: Selleks, et saada oma Alphamale dildost parimat kasu, soovitame kasutada veepõhist libestusainet. Vältige silikoonipõhiseid määrdeaineid, kuna need võivad kahjustada dildo kvaliteetset silikoonmaterjali. Meie parim soovitus on AquaMEO libestusaine - see sobib ideaalselt meie toodetega, et saavutada loomulik tunne.

    Puhastamisnipid: Teie Alphamale dildo puhastamine on lihtne ja oluline pika kasutusea tagamiseks. Lihtsalt puhastage dildo pärast kasutamist sooja vee ja neutraalse seebiga. Põhjalikuks puhastamiseks ja optimaalseks hügieeniks soovitame ka meie spetsiaalset puhastusspreid VERYCLEAN. See on materjalile õrnatoimeline ja tagab, et teie Alphamale dildo on alati värske ja valmis järgmiseks seikluseks.

    Avastage, miks meie realistlik Alphamale dildo Liquid Silicone ei ole lihtsalt dildo, vaid täiesti uus, täiesti realistlik kogemus.

    Rohkem üksikasju:

    • Elutruu dildo koos iminapaga ja suurte munanditega
    • Pikkus: 19 cm
    • Sisestatav pikkus: 13,2 cm
    • Läbimõõt: 4,0 cm
    • Materjal: silikoon, ftalaadivaba

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Größer wäre besser

    ich fände ihn länger besser

      Hindamine 

      Geiles Erlebnis

      Die Anwendung dieses Dildos ist ein geoöes Vergnügen. Er gleitet leicht und sorgt für eine super Befriedigung. Die realistische Form stimuliert genau die richtigen Stellen und sorgt für ein unglaublich geiles Erlebnis.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Realistlik dildo iminapaga 19 cm

      Realistlik dildo iminapaga 19 cm

      Ole valmis Alphamale dildo - realistlik dildo, mis muudab kõike. Oma realistliku tunnetuse ja välimusega seab see uusi standardeid. Olenemata sellest, kas oled algaja või proff, see dildo vastab kõrgeimatele nõudmistele!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: