Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Realistlikud dildod

Uudiskiri

Realistlik eesnahaga dildo - 22cm

Kellele ei meeldi lõbutseda tõelise peenisega? See sensatsiooniline dildo ei näe mitte ainult välja elutruu, vaid on ka valmistatud revolutsioonilisest materjalist ja sellel on isegi liikuv eesnahk. Kogege uskumatult realistlikku elamust, mis tuleb võimalikult lähedale tõelisele.

Rohkem infot

3926/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kellele ei meeldi lõbutseda tõelise peenisega? See sensatsiooniline dildo ei näe mitte ainult välja elutruu, vaid on ka valmistatud revolutsioonilisest materjalist ja sellel on isegi liikuv eesnahk. Kogege uskumatult realistlikku elamust, mis tuleb võimalikult lähedale tõelisele. Oma keerulise disaini ja liikuva eesnahaga seab see dildo realistlikkuse osas uued standardid. Ideaalne kõigile, kes otsivad autentset elamust ilma partnerita.

    Tänu uuenduslikule kahesuguse tihedusega tehnoloogiale libiseb pehme nahk vaevata üle kõvema peenise võlli ja pakub loomulikku elamust, mis on väga lähedane tõelisele. Kvaliteetsest silikoonist valmistatud dildo avaldab muljet oma realistliku pinnaga, mis tundub nagu tõeline nahk, ja liikuva eesnahaga, mis muudab selle ideaalseks päris peenise asendajaks - täiesti ainulaadne dildo, millest ei tohiks ilma jääda!

    Realistlik silikoonist dildo on imemisalusega ja ühildub ka rihmaga. Tugev iminapp pakub mitmeid eeliseid. Esiteks võimaldab see stabiilset kinnitamist siledatele pindadele, nagu plaadid, klaas või laminaat, mis võimaldab ohutut ja käedeta kasutamist. See on eriti kasulik, kui soovite, et teie käed oleksid vabad, et nautida täiendavat stimulatsiooni või kasutada dildot erinevates asendites. Lisaks laiendab imemisalus võimalusi loomingulisteks seksuaalseteks kogemusteks, kuna dildot saab kasutada erinevates ruumides ja stsenaariumides, näiteks vannitoas. Imemisalus tagab tihtipeale ka ühilduvuse rihmadega, mistõttu on see ideaalne paaridele, kes soovivad proovida rollivahetust või peggingut. Kokkuvõtteks võib öelda, et tugev imemisalus suurendab seksuaalset vabadust ja paindlikkust, võimaldades lihtsat ja ohutut kasutamist erinevates keskkondades ja olukordades.

    Täiendavad üksikasjad:

    • Realistlik eesnahaga dildo
    • Materjal: kvaliteetne vedel silikoon, mis ei sisalda ftalaate
    • Kahekordse tihedusega tehnoloogia eriti realistliku tunde saavutamiseks (tundub nagu tõeline nahk)
    • Koos iminapaga
    • Ühildub rihmaga
    • Komplektis praktiline riidest kott diskreetseks hoiustamiseks
    • Mõõtmed Kogupikkus 22 cm, läbimõõt 4,5 cm
    • Selle realistliku dildoga optimaalse kogemuse saamiseks soovitame veepõhiseid või hübriidpõhiseid libestusaineid, nagu Aquameo ja ManCunt, mis on silikoonmaterjalile õrnad ja suurendavad loomulikku tunnet. Pärast kasutamist tuleks dildot puhastada sooja vee ja maheda seebiga. Meie VERYCLEAN sprei, mis on spetsiaalselt seksimänguasjade jaoks välja töötatud, sobib ideaalselt põhjalikuks puhastamiseks. Lihtsalt pihusta peale, lase lühikest aega mõjuda ja pühi ära.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Sehr realistisch

    Größe und Form sind sehr schön proportioniert und mit der realistischen Optik kommt er einem echten Schwanz sehr nahe. Dass hier auch die Vorhaut realitätsnah simuliert wird hebt den Dildo von der Konkurrenz ab. Auch die Haptik kommt einem echteh Schwanz unglaublich nah!

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Réaliste

    Je recommande vivement cet article, j’adore son côté souple et à quel point il a l’air réaliste ! La taille est superbe également

      Kirjutage oma ülevaade

      Realistlik eesnahaga dildo - 22cm

      Realistlik eesnahaga dildo - 22cm

      Kellele ei meeldi lõbutseda tõelise peenisega? See sensatsiooniline dildo ei näe mitte ainult välja elutruu, vaid on ka valmistatud revolutsioonilisest materjalist ja sellel on isegi liikuv eesnahk. Kogege uskumatult realistlikku elamust, mis tuleb võimalikult lähedale tõelisele.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: