Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Sundorgasmi CUMELOT

Uudiskiri

CUMELOT Hyper-Pulse - Stimulaator forsseeritud orgasmi jaoks

Ekstreemse sundorgasmi jaoks: CUMELOT Hyper-Pulse 'i abil saate stimuleerida eesnäärme äärmuslike impulssilainetega, et saavutada hingemattev sundorgasm. See sobib ideaalselt sunnitud orgasmiks alistuvatele meestele, sest eesnäärme stimuleeritakse lööklainedega kuni sperma väljapressimiseni, ilma et oleks vaja naudingut või erutust.

Rohkem infot

2920/00

159,90 €


-30,00 €

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sunnitud orgasm ei ole kunagi varem olnud nii äärmuslik ja samas nii lihtne! CUMELOT Hyper-Pulse'iga saate stimuleerida eesnäärme äärmuslike impulsside lainetega, et saavutada hingemattev sundorgasm. See sobib ideaalselt sunnitud orgasmi saavutamiseks alistuvatele meestele, sest CUMELOTiga stimuleeritakse eesnääret spetsiaalselt, kuni lööklained suruvad sperma välja, ilma et oleks vaja naudingut või erutust.

     

    Tähtsündmused:

     

    • Laetav CUMELOT eesnäärme stimulaator sunnitud orgasmi jaoks.
    • Kas teile meeldib või mitte, teid saab orgasmi tuua isegi ilma erektsioonita (eksperdid nimetavad seda meeste lüpsmiseks, eesnäärme lüpsmiseks, BDSM-orgasmiks või sunnitud orgasmiks).
    • Ergonoomiliselt täiusliku kujuga: P-punkti hõlpsaks leidmiseks, saavutamiseks ja stimuleerimiseks. Sobib ka algajatele!
    • Hüperimpulsid: Silikoonmembraan otsas sihib täpselt eesnäärme ja masseerib seda pulseerivate impulssidega.
    • 10 vibratsiooni- ja 10 pulsatsioonirežiimi: Vaheldusrikkaks stimulatsiooniks. Kõik mugavalt reguleeritavad ühe nupuvajutusega otse CUMELOTil - eraldi või kombineeritult.
    • Siidiselt pehme pind: Libiseb nagu iseenesest ja seda on väga lihtne sisestada.

     

    Kuidas kasutada CUMELOT Hyper-Pulse'i?

     

    CUMELOT Hyper-Pulse'i sisestate anaalselt. Kasutage alati veepõhist libestusainet, nagu Aquameo, et see oleks sujuvam. Nüüd lülitage soovi korral sisse vibratsiooni- ja pulsatsioonirežiimid. Vajutage lihtsalt käepideme otsas olevaid juhtnuppe.

     

    Mis on CUMELOT Hyper-Pulse'i juures nii erilist?

     

    CUMELOT Hyper-Pulse muudab eesnäärme leidmise ja sinna jõudmise eriti lihtsaks ning paneb selle kiimase kuuma punkti plahvatama vibratsioonide ja pulseerivate lööklainedega! Tänu oma ergonoomilisele kujule ja siledale pinnale on seda eriti lihtne sisestada, nii et see jõuab P-punkti (teie naudingu punkt) ilma kõrvalepõikedeta. CUMELOT Hyper-Pulse'i saate juhtida intuitiivselt - 10 vibratsiooni ja 10 pulseerivat massaažiintensiivsust on saadaval eraldi või kombineerituna teie või teie peremehe / perenaise jaoks!

     

    Kuidas puhastada CUMELOT Hyper-Pulse'i?

     

    Puhastage CUMELOT Hyper-Pulse P-Spot massaažimasinat vee ja maheda seebiga. Kui soovite desinfitseerivat puhastust, kasutage meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Millega pean CUMELOT Hyper-Pulse'i puhul arvestama?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, nagu Aquameo, kuna silikoonipõhised määrdeained kahjustaksid kvaliteetset materjali.

     

    Lisateave:

     

    • Laetav CUMELOT eesnäärme stimulaator forsseeritud orgasmi jaoks.
    • Mõõdud: Sisestamise pikkus 15,2 cm, läbimõõt 3,5 cm.
    • Materjal: Silikoon, ABS.
    • Võimas vibratsioon
    • Mitme kiirusega
    • Veekindel
    • Laetav USB kaudu (USB-laadimiskaabel kaasas).

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Intensiv

    Sehr intensiv, wenn das Sperma heraus gepresst wird. Hatte damit meinen ersten freihändigen Abgang. Ging auch sehr einfach einzuführen

      Hindamine 

      Un bonheur !!

      Je suis ultra fan des produits de cette marque CUMELOT c’est mon 3e car avec mon homme on adore pimenté nos moments intime avec différent jouer et celui ci est vraiment top
      il hyper doux au touché, de bonne taille aussi.
      Le silicone est de très bonne qualité et surtout il n’a pas d’odeur forte de plastique ou autre !
      Il est arrivé dans une jolie boîte et une petite pochette pour un ranger facilement et discret.
      Je vous recommande vivement ce jouet pour un plaisir seule ou à deux il est idéal.

        Hindamine 

        Fantastic product

        Fantastic product, as soon as I inserted and started the pulsation, precum was being milked from my prostate and dripping out my cock, had several mini orgasms, just perservering for the big one!

          Hindamine 

          It's a winner

          Wow what can I say! This has gone to number one with a bullet in my growing stash of sex toys. The Cumelot arrives beautifully packaged and already charged, so that sexy solo fun can begin immediately. It needs a bit of lube but slides nicely into your ass easily, then the fun really begins.

            Hindamine 

            verlockende Form und Funktion

            Dieses Gerät ist für den Anfänger der Analstimulation und für jeden Genießer derselben hervorragend geeignet. Das Herauspressen des Spermas ist ein besonderes Erlebnis.

            • 5 5-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

            Kirjutage oma ülevaade

            CUMELOT Hyper-Pulse - Stimulaator forsseeritud orgasmi jaoks

            CUMELOT Hyper-Pulse - Stimulaator forsseeritud orgasmi jaoks

            Ekstreemse sundorgasmi jaoks: CUMELOT Hyper-Pulse 'i abil saate stimuleerida eesnäärme äärmuslike impulssilainetega, et saavutada hingemattev sundorgasm. See sobib ideaalselt sunnitud orgasmiks alistuvatele meestele, sest eesnäärme stimuleeritakse lööklainedega kuni sperma väljapressimiseni, ilma et oleks vaja naudingut või erutust.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            24 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: