Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

BDSM elektrostimulatsioon

Uudiskiri

E-Stim Paddle koos piikidega: Dr. Sado elektrifitseeriv BDSM kogemus

Unustage kõik, mida te teate spankingist: Dr. Sado E-Stim Paddle with Spikes on järgmine tase! Oled valmis intensiivseks seansiks, mis stimuleerib KÕIKI su naudingu- ja valuretseptoreid võrratul viisil? Kui vastus on "Jah, härra", siis on Dr. Sado uusim leiutis just teie jaoks!

Rohkem infot

3486/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Unustage kõik, mida te teate spankingist: Dr. Sado E-Stim Paddle with Spikes on järgmine tase! Oled valmis intensiivseks seansiks, mis stimuleerib KÕIKI su naudingu- ja valuretseptoreid võrratul viisil? Kui vastus on "Jah, härra", siis Dr. Sado uusim leiutis on just see, mis sulle sobib: BDSM-paddle koos elektrostimulatsiooniga, mis jätab palju rohkem kui vaid mulje!

     

    Miks see Dr. Sado padi on BDSM-maailma tormiliselt vallutanud!

     

    Elektrifitseerivad piigid teevad kõik vahet! Piigid suurendavad elektrostimulatsiooni intensiivsust, koondades elektriimpulsi väiksematele piirkondadele ja nahapiirkondadele. See toob kaasa tugevama ja absoluutselt kontsentreeritud tunde, mida iga löök BDSM-paddle'iga vallandab. Seega ei ole tunda mitte ainult piikide põhjustatud füüsilist naudingu valu, vaid ka elektristimulatsiooni lisastiimulatsiooni. Peksmise ja elektrostimulatsiooni kombinatsioon pakub kahekordset tunnet, mis on nii üllatav kui ka intensiivne. See on BDSM mänguasi, mis ei ole kindlasti igaühe jaoks, kuid neile, kes ihkavad suure intensiivsuse ja valusat "stimulatsiooni", on see BDSM repertuaari oluline lisatarvik.

     

    Soovite intensiivsemat kogemust? Dr. Sadol on lahendus!

    Erootilise E-Stim (elektrostimulatsioon) eriline asi: E-Stim pakub teile täiesti uut kogemust naudingu ja valu vahel. E-Stim kõnetab otse närve ja saadab läbi keha õrnad või valusad elektrilained. Need ainulaadsed aistingulained on rohkem kui lihtsalt pindmine stimulatsioon, need tungivad sügavale teie sisemusse ja tekitavad hingematva valu ja naudingu segu.

     

    Elektrostimulatsioon, mida sageli nimetatakse e-stimulatsiooniks, on BDSM-skenel kiiresti muutunud populaarseks praktikaks, avades uusi horisonte naudingu ja allumise jaoks. BDSM stsenaariumides on elektrostimulatsioon seotud kontrolli ja allumise mõistetega. Domineeriv partner saab kontrollida elektriliste impulsside intensiivsust ja sagedust, mis lisab seanssile täiendava võimu ja domineerimise kihi. Oluline ei ole ainult füüsiline tunne, vaid ka psühholoogiline komponent - teadmine, et teine inimene kontrollib neid intensiivseid ja ebatavalisi aistinguid. E-stimul on ka suurepärane võimalus uurida piire. Sest igaüks reageerib elektrilisele stimulatsioonile erinevalt: see, mida üks inimene tunneb kerge kipitustundena, võib teise jaoks olla intensiivne ja ülevoolav. See ebakindluse ja ootuse vastasmõju võib süvendada partnerite vahelist sidet ja pakub põnevat vaheldust traditsioonilisematele BDSM-praktikatele.

     

    Dr. Sado E-Stim Paddle teeb teie sadomasohhistlikud fantaasiad teoks:

    • Kahepoolne tegevus: ühel poolel kümme piiki pakuvad intensiivset, valusat tunnet, samal ajal kui teine, sile pool sobib ideaalselt klassikalise peksmise või õrnema puudutuse jaoks.
    • Elektrifitseerivad hetked: Aktiveerige elektriline stimulatsioon ja tundke, kuidas iga löök labidaga omandab elektriliselt juhtivate piikide abil lisamõõtme. Vali kahe intensiivsuse taseme vahel - proovi mõlemat ja leia oma magus koht.
    • Stiil ja materjal: Estim Paddle lahedas mustas värvitoonis on kombinatsioon vegannahast (PU) ja ilusatest niklivabadest metallist aktsentidest. Tõeline pilkupüüdja ja stiilne BDSM mänguasi sinu kollektsiooni.
    • Pole vaja patareid vahetada: kaasasoleva USB-kaabli abil saad paddle't ikka ja jälle laadida.

     

    Ohutusnõue: ärge viige BDSM-madulit veega kokku. Elektrostimulatsioonitooteid ei tohi kasutada rindkere piirkonnas ja need ei sobi südamestimulaatoriga inimestele.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Muy buena

    El material es muy bueno, me ha resultado comoda de usar , muy versátil y superestética,

      Hindamine 

      An electrifying companion for intense sessions

      As a professional dominatrix, I am always on the lookout for innovative and exciting BDSM toys that can provide my submissives with an unparalleled experience. Dr. Sado's E-Stim Paddle is a game changer that pushes the boundaries of pleasure and pain, setting new standards in the BDSM world. The electrifiable spikes on this paddle are a stroke of genius. They take electrostimulation to a whole new level by concentrating the electrical impulse on specific areas of the skin. This extraordinary feature intensifies the sensation of each stroke, adding an electrifying element to the submissive's experience. With this paddle, the combination of spanking and electrostimulation creates an incredibly powerful and exhilarating sensation that awakens all the pleasure and pain receptors. This paddle is not for the faint of heart, but for those seeking high intensity sensations it is an absolute must have in their repertoire. It allows me as a dominatrix to deliver a double dose of sensation, ensuring a session that is both surprising and intense. The electrifying spikes make each stroke more pronounced, driving the submissive's responses to new heights. Dr. Sado's E-Stim Paddle has become an essential tool in my arsenal. Its unique design, coupled with its ability to deliver heightened sensations, is unparalleled in the BDSM world. It allows me to create experiences that push boundaries and explore new dimensions of pleasure and pain. In conclusion, Dr. Sado's E-Stim Paddle is a revolutionary creation that offers an electrifying avenue for exploration within BDSM. Its ability to combine spanking with electrostimulation creates an experience that will captivate even the most experienced players. If you're ready to delve into uncharted territories of sensation, this paddle is an unparalleled companion.

      • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

      Kirjutage oma ülevaade

      E-Stim Paddle koos piikidega: Dr. Sado elektrifitseeriv BDSM kogemus

      E-Stim Paddle koos piikidega: Dr. Sado elektrifitseeriv BDSM kogemus

      Unustage kõik, mida te teate spankingist: Dr. Sado E-Stim Paddle with Spikes on järgmine tase! Oled valmis intensiivseks seansiks, mis stimuleerib KÕIKI su naudingu- ja valuretseptoreid võrratul viisil? Kui vastus on "Jah, härra", siis on Dr. Sado uusim leiutis just teie jaoks!

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      19 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: