Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Piitsutamine tooted

Uudiskiri

Dr. Sado elektrostimulatsiooniga pulk - elektrifitseeriv BDSM mänguasi põnevate hetkede jaoks.

BDSM 2.0: Miks elektrostimulatsioon on uus trend! Astu BDSM-i uude dimensiooni, kus nauding ja valu sulavad kokku elektrifitseerival viisil. Dr. Sado elektrostimulatsiooniga pulk ei ole lihtsalt BDSM-seksimänguasja, vaid ilmutus kõigile neile, kes armastavad võimu, kontrolli ja kõige intensiivsema stimulatsiooni mängu.

Rohkem infot

3487/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    BDSM 2.0: Miks elektrostimulatsioon on uus trend! Astu BDSM-i uude dimensiooni, kus nauding ja valu sulanduvad elektrifitseerivalt. Dr. Sado elektrostimulatsiooniga pulk ei ole lihtsalt BDSM-seksimänguasja, vaid ilmutus kõigile neile, kes armastavad võimu, kontrolli ja kõige intensiivsema stimulatsiooni mängu.

     

    Alates õrnast erootilisest stimulatsioonist kuni valusate elamusteni: pulk, mis suudab kõike seda!

    • 360-kraadine kogemus: See elektrostimulatsiooniga pulk ei jäta midagi soovida. Iga puldi osa - välja arvatud käepide - pakub kihisevat elektrilist stimulatsiooni. Ükskõik, kuidas sa pulti kasutad, see tekitab sinu partneri alasti nahal libavärinaid ja erutust.
    • Täpne stimulatsioon: Kaks spetsiaalselt kujundatud metallist otsa puldi otsas pakuvad täpse elektrilise stimulatsiooni. Nii jõuate kõikidesse erogeensetesse tsoonidesse ja pakute tugevamaid aistinguid.
    • Valik on sinu: Kahe valitava intensiivsustasemega määrad sa ise, kui intensiivne peaks olema elektristimulatsioon. Alates õrnast kihelkonnast kuni võimsa elektrilöögini on kõik võimalik.
    • Keskkonnasõbralik ja ohutu: ei vaja patareisid, kuid laetav USB-kaabli kaudu. Ja loomulikult on kõik puldi metallosad niklivabad ja nahasõbralikud, et vältida allergilisi reaktsioone.


    Elektrostimulatsiooniga pulk ei paku mitte ainult maksimaalset funktsionaalsust, vaid avaldab muljet ka oma klassikalise musta värvi elegantse disainiga. Kvaliteetse tsinksulami ja ABS-plastiku materjalikombinatsioon lubab mitte ainult toote vastupidavust, vaid tundub ka meeldiv nahal.

    Loomulikult on ka ohutus esmatähtis. Palun vältige puldi kokkupuudet veega ja võtke arvesse, et elektrostimulatsiooni ei tohiks kasutada rinna- või pea piirkonnas ning südamestimulaatoriga inimestel on soovitatav seda mitte kasutada.

    Täpsemalt:

    • Elektrostimulatsiooniga pulk - Zeus by Dr. Sado
    • Mõõdud: Sado, Sado, Sado, Sado, Sado, Sado: Kogupikkus 44 cm, kogulaius 2,8 cm.
    • Materjal: ABS plastik, tsinksulam.
    • Värv: must.
    • Laetav: Laetav kaasasoleva USB-kaabli abil.
    • Avastage uus BDSM-kogemus Dr. Sado pulgaga. Sukeldu maailma, mis on täis naudingut ja valu, mis on ühendatud elektrifitseeriva pingega - unustamatute kliimaksite ja kõige intensiivsema naudingu saavutamiseks. Dr. Sado elektrostimulatsiooniga pulti saab kasutada erinevatel eesmärkidel. See BDSM-seksimänguasja on võimu ja võimu sümboliks ning võimaldab domineerivatel partneritel demonstreerida oma kontrolli. Seda pulti saab kasutada peksusessiooni intensiivistamiseks ning füüsiliste ja psühholoogiliste stiimulite valiku laiendamiseks. Lisaks saab elektristimulatsiooniga pulti kasutada kehalise karistamise eesmärgil, et seada piire ja julgustada kuulekust. Puldi elektrostimulatsioonirežiimid tekitavad mitmesuguseid sensoorseid stiimuleid. Siiski on oluline, et puldi kasutamine oleks alati konsensuslik ning toimuks isiklike piiride ja eelistuste piires. Avatud suhtlus osalejate vahel on siinkohal ülioluline, et võimaldada turvalist ja nauditavat BDSM-kogemust.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Perfecto

    Dura y firme, como debe de ser el rol de un policia. Perfecta para todos aquellos amantes del spanking. -Un nivel experto para ello. Más puede servir para otros utensilios que de transmitir nada más que morbo.

      Hindamine 

      Igniting joy and devotion:

      As a passionate and devoted submissive, I had the exhilarating opportunity to explore the limits of pleasure and pain with Dr. Sado's Estim Baton. This BDSM masterpiece seduced my senses and empowered my master to take control in ways I had never experienced before.

      The Estim Baton is not your average BDSM toy; it is a game-changer that revolutionizes the dynamics of power play, combining the electrifying sensations of electrostimulation with the impactful pleasures of impact play. It transcends boundaries, allowing for intense sensations and unparalleled control, making it a must-have for those seeking profound and exhilarating experiences.

      During my session, the Estim Baton delivered a mesmerizing range of sensations that left me breathless and wanting more. From tantalizing tingles that awakened every inch of my skin to electrifying shocks that sent waves of pleasure through my body, this device unleashed a symphony of sensations that pushed the boundaries of pleasure and devotion.

      The Estim Baton's unique 360-degree electrostimulation capabilities allowed my master to elicit sensations from any point along the rod, except the handle. This flexibility allowed him to explore my vulnerability and heighten my anticipation, giving him an exquisite level of control that deepened our connection.

      The precision stimulation provided by the two round metal circles at the top created a playground for pleasure. My master skillfully targeted my erogenous zones, creating an exquisite fusion of pain and pleasure that sent me into a frenzy of desire. With two levels of intensity to choose from, I could surrender to gentle tingles or complete surrender to powerful electric shocks, depending on the mood of our dynamic.

      In conclusion, my encounter with Dr. Sado's Estim Baton was nothing short of breathtaking. It pushed boundaries, ignited my desires, and allowed me to surrender completely. If you're a power play enthusiast who yearns to explore deep sensations and relinquish control, the Estim Baton is an essential addition to your BDSM repertoire. Prepare for a journey into the realms of pleasure and deep submission where boundaries dissolve and new frontiers of pleasure await.

        Kirjutage oma ülevaade

        Dr. Sado elektrostimulatsiooniga pulk - elektrifitseeriv BDSM mänguasi põnevate hetkede jaoks.

        Dr. Sado elektrostimulatsiooniga pulk - elektrifitseeriv BDSM mänguasi põnevate hetkede jaoks.

        BDSM 2.0: Miks elektrostimulatsioon on uus trend! Astu BDSM-i uude dimensiooni, kus nauding ja valu sulavad kokku elektrifitseerival viisil. Dr. Sado elektrostimulatsiooniga pulk ei ole lihtsalt BDSM-seksimänguasja, vaid ilmutus kõigile neile, kes armastavad võimu, kontrolli ja kõige intensiivsema stimulatsiooni mängu.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        10 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: