Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Eesnäärme stimulaatorid

Uudiskiri

Stimulaator eesnäärme šokifunktsiooniga

Meie eesnäärme stimulaatori saladus: lisaks klassikalisele vibratsioonile stimuleerib see täiendavate löökidega, see praktiliselt vasardab eesnäärme vastu. Sa koged eesnäärme orgasmi, nagu ejakuleeriks hobune! Kõiki funktsioone saab juhtida otse eesnäärme stimulaatoril või kaugjuhtimispuldi abil.

Rohkem infot

2922/00

saadaval

    Rohkem infot

    Meie eesnäärme stimulaatori saladus: lisaks klassikalisele vibratsioonile stimuleerib see täiendavate löökidega, see praktiliselt vasardab eesnäärme vastu. Kuna saate valida tugevust, kiirust ja vibratsiooni 7 + 3 režiimi vahel, tunduvad löögid äärmiselt intensiivsed. Sa koged eesnäärme orgasmi nagu hobuse ejakulatsioon! Kõiki funktsioone saab juhtida otse eesnäärme stimulaatoril või kaasasoleva kaugjuhtimispuldiga.

     

    Mida me armastame:

     

    Kaugjuhtimispuldi abil saate nupuvajutusega aktiveerida/vaheldada erinevaid vibratsioonitasemeid individuaalseks stimulatsiooniks. Pult on nii väike ja diskreetne, et saate anaalpistikut kasutada märkamatult ka teel, klubis, tööl või jõusaalis.

     

    Mida teeb eesnäärme stimulaator?

     

    Prostatastimulaatorid on spetsiaalselt kujundatud eesnäärme ja P-punkti stimuleerimiseks. Eesnääre on meestel äärmiselt tundlik punkt ja sarnaneb naiste G-punktile. Selle stimuleerimine seksi või masturbeerimise ajal suurendab naudingut ja orgasmi. P-punkt on "meeste G-punkt", mis asub umbes 5-7 cm päraku sissepääsu taga ja põhjustab meie eesnäärme pistikutega stimuleerides intensiivseid anaalorgasme. Isegi "käedeta orgasmid" ja orgasmid ilma erektsioonita on võimalikud.

     

    Kuidas kasutada eesnäärme stimulaatorit?

     

    Selle eesnäärme stimulaatori käsitsemine on väga lihtne võrreldes paljude teiste eesnäärme vibraatoritega! Kasutage Aquameo veepõhist libestusainet ja sisestage see anaalselt. Pulseerimist, vibratsioonirežiime ja vibratsioonitasemeid saate juhtida lihtsalt eesnäärmestimulaatori alumisel küljel oleval juhtpaneelil oleva nupu abil või alternatiivselt kaugjuhtimispuldi abil.

     

    Mis on eesnäärmestimulaatori juures erilist?

     

    Eesnäärmestimulaatoril on imeliselt siidiselt pehme silikoonpind, mis tagab äärmiselt meeldiva tunde nahal ja kehal. Eesnäärmestimulaatori lai alus tagab, et saate istuda ja nautida, sest see takistab liiga sügavat tungimist. See eesnäärme stimulaator on suunatud teie naudingu punktile, eesnäärmele! See stimuleerib teid seestpoolt ja torkab otse teie eesnäärme juurde.

     

    Kuidas ma eesnäärme stimulaatorit puhastan?

     

    Lihtsalt puhastage eesnäärmestimulaatorit veidi sooja vee ja maheda seebiga. Kui eelistate eriti põhjalikku puhastamist, soovitame kasutada meie pihustit VERYCLEAN.

     

    Millega pean veel arvestama?

     

    Palun kasutage ainult veepõhiseid määrdeaineid, näiteks Aquameo. Silikoonipõhised määrdeained võivad kahjustada eesnäärmestimulaatori pinda. Meie populaarne Analforte sprei lõdvestab pärakut ja muudab sisestamise lihtsamaks.

     

    Lisateave:

     

    • USB-kaabliga laetav eesnäärme stimulaator koos vibratsiooni ja šoki funktsiooniga.
    • Kaugjuhtimispuldiga eesnäärmestimulaator
    • 7 pulseerivat režiimi: haamrib kõvasti vastu eesnäärme!
    • 3 vibratsioonitugevust õrnast kuni ägedani
    • Laia alusega: takistab liiga sügavat tungimist.
    • Materjal: Silikoon ja ABS
    • Dimensions: Kogupikkus 15,5 cm, läbimõõt 3,5 cm.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Tip top

    Au niveau de la matière il est pas mal et il se nettoie bien. Il y a deux modes différents (vibrations et mouvement de va et vient). Ce qui est pas mal c'est que tu peut choisir si tu veut les deux modes ou un seul des deux

      Hindamine 

      Super

      Dimensioni adatte a beginner ma la vibrazione è una bomba

        Hindamine 

        Strong vibrations

        Strong vibrations, one of the most powerful I have experienced.

          Hindamine 

          Geiles Teil

          Funktioniert gut - schnell geliefert. Danke

            Hindamine 

            Eigentlich sehr gut

            Eigentlich sehr gut. Alle Funktionen lassen sich entweder am Plug selber oder mit der Fernbedienung steuern. Das vibrieren ist auch sehr angenehm. Eigentlich alles perfekt allerdings könnte er nach meinem Geschmack etwas stärker zustoßen. Dafür ist ein Betrieb allerdings sehr leise. Man spürt es schon deutlich dass man was im Anus hat

              Kirjutage oma ülevaade

              Stimulaator eesnäärme šokifunktsiooniga

              Stimulaator eesnäärme šokifunktsiooniga

              Meie eesnäärme stimulaatori saladus: lisaks klassikalisele vibratsioonile stimuleerib see täiendavate löökidega, see praktiliselt vasardab eesnäärme vastu. Sa koged eesnäärme orgasmi, nagu ejakuleeriks hobune! Kõiki funktsioone saab juhtida otse eesnäärme stimulaatoril või kaugjuhtimispuldi abil.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: