Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Mystim - Elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Bal(l)zac metallist dildo elektroseksi jaoks - Mystim Electrosex

Bal(l)zac on eriti pikk dildo, mis stimuleerib tupe ja pärakut eriti intensiivselt ilma stimuleerimisvooluta tänu oma kuuele pallile. Selle elektroseksimänguasja tugevate kumeruste tõttu on juba kasvav erutus tagatud, mis tekitab iga väikese liigutusega uut naudingut.

Rohkem infot

2216/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Bal(l)zac on eriti pikk dildo, mis stimuleerib tupe ja pärakut eriti intensiivselt ilma stimuleerimisvooluta tänu oma kuuele pallile. Selle elektroseksi mänguasja tugevad kumerused tagavad juba kasvava erutuse, mis tekitab iga väikese liigutusega uut naudingut. Kui elektrostimulatsioon on sisse lülitatud, läbib kogu kõhu õrnalt kihisev, rütmiliselt pulseeriv või sensuaalne tõuketundlikkus. Kui te nüüd lihaseid pinguldate, intensiivistub stimulatsioon kohe, nii et saate ise kontrollida oma erutust, suurendada seda ja lasta sellel ekstaasis kulmineeruda ka ilma käedeta. Paksud pallid tähendavad ka seda, et stimulatsioon on alati kõige tugevam selles piirkonnas, mida stimuleeritakse kõige paksema palli osaga. Kui liigutad mänguasja kasvõi mõne millimeetri võrra, läbivad päraku või tupe täiesti uued, pehmed elektrilise erutuse lained või kõvad põrutused.

     

    E-Stim (valikuline)
    Siledast alumiiniumist dildot on lihtne sügavale sisestada. Kõige lihtsam on kasutada libestusvahendit nagu ESHOCK. Dildo elektriseerib teid sõna otseses mõttes, sest sõltuvalt seadistusest tunnete õrna kihelust, rütmilist pulseerimist või sensuaalset tõukejõudu. Selle taga ei ole mingit võlutrikki, vaid füüsika. Pluss- ja miinuspoolused eralduvad juba mõne sentimeetri pärast. Mõistagi on vaja stimuleerimisvoolu seadet, et aktiveerida mõlemad poolused.

     

    Intensiivsus
    Kui kaua ja intensiivselt soovite end hellitada, on teie enda otsustada. Võite nautida kihisevat naudingut tundide kaupa. Või varieerida ja intensiivistada stimulatsiooni, et teid kiiresti sensatsioonilise orgasmini ajada - just nii, nagu teile meeldib.

     

    Töötlemine
    Meie stimulatsioonivoolu dildo on valmistatud meditsiinilisest alumiiniumist ja hoolikalt käsitsi lihvitud. Nagu kõik MEO tooted, paistab ka see kvaliteetne dildo silma suurepärase kvaliteedi poolest ja pakub kasutamise ajal kõrgeimat ohutustaset.

     

    Puhastamine ja hooldamine
    E-Stim dildo saab hõlpsasti puhastada vee ja meie pihusti VERYCLEAN abil.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Tüüp: Dildo, soovi korral koos E-Stimiga (anaalseks või vaginaalseks stimulatsiooniks)
    • Pikkus 25 cm
    • Läbimõõt 3 cm
    • Kaal 530-540 g (E-Stimiga/ ilma E-Stimita)
    • Pool 2 (bipolaarne)
    • Valmistatud käsitsi poleeritud meditsiinilisest alumiiniumist
    • Stimulaator vajalik (kui soovite kasutada dildot koos E-Stimiga)
    • Kasutusjuhend DE, EN, FR, IT, SP, NL ja RU jaoks
    • MEO veebipood elektroseksi, stimuleerimisvoolu mänguasjade, stimuleerimisvoolu seadmete, SM mänguasjade elektrostimulatsiooni, Estim Anaal, Estim Vaginal & E-Stim Penis, elektroodid BDSM ja palju muud.

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    schlank und lang, sei nicht bang

    Einen Dildo mit 30 mm Durchmesser kann auch ein Anfänger schmerzfrei anal einführen, wobei Gleitmittel nicht vergessen werden darf. Die Isolationsstelle zwischen beiden Polen ist zwischen Kugel 2 und 3 schwarz erkennbar. Folglich können bereits drei eingeführte Kugeln zur Elektrostimulation reichen, aber mehr ist immer "besser". Wenn die Impulse im Anus wirken, kommt das Verlangen nach größerer Intensität der Impulse von allein. So dreht man eben den Regler bald voll auf und lässt sich hart rannehmen. Später wird man(n) mutiger und will diese Impule auch am Genital und an der nackten Eichel synchron erleben, deshalb immer ein Zwei-Kanal-Reizstromgerät erwerben.

    • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
    Hindamine 

    Geiles Gefühl

    Ich hatte vor der Bestellung ziemliche Angst der E-Stim Dildo von MEO könnte anal zu groß sein. ch habe ihn ausgepackt und natürlich gleich ausprobiert. Dabei hat sich herausgestellt daß der E-Stim Dildo mit etwas Gleitgel versehen ganz einfach reinrutscht - viel einfacher als kleinere Dildos aus Gummi. Und dann hat man ein geiles Gefühl sogar ohne Elektrostimulation.

    • 2 2-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

    Kirjutage oma ülevaade

    Bal(l)zac metallist dildo elektroseksi jaoks - Mystim Electrosex

    Bal(l)zac metallist dildo elektroseksi jaoks - Mystim Electrosex

    Bal(l)zac on eriti pikk dildo, mis stimuleerib tupe ja pärakut eriti intensiivselt ilma stimuleerimisvooluta tänu oma kuuele pallile. Selle elektroseksimänguasja tugevate kumeruste tõttu on juba kasvav erutus tagatud, mis tekitab iga väikese liigutusega uut naudingut.

    Kirjutage oma ülevaade

    Ka teised kliendid ostsid:

    30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: