Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Anaalse elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Estim Dildo Pro 5X - elektrostimulatsiooniga vibraator

Avastage naudingu uued mõõtmed koos E-Stim Pro 5X - virtuoosse disainiga dildo, mis ühendab elektristimulatsiooni ja vibratsiooni, et luua sensuaalselt elektriseeriv kogemus. See meistriteos seab uued standardid erootilise elektrostimulatsiooni maailmas.

Rohkem infot

3420/00

129,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avastage naudingu uued mõõtmed koos E-Stim Pro 5X - virtuoosse disainiga dildo, mis ühendab elektristimulatsiooni ja vibratsiooni, et luua sensuaalselt elektriseeriv kogemus. See meistriteos seab uued standardid erootilise elektrostimulatsiooni maailmas. Meie E-Stim Dildo ei ole tavaline vibraator, vaid pakub revolutsioonilist kogemust, mis ujutab keha üle elektriliste naudingu lainetega.

     

    E-Stim Pro 5X: Vibreeriv dildo ülima elektrilise ekstaasi saavutamiseks!

     

    Elegantsus kohtub elektriga: klassikalist fallosekujulist vormi täiendavad stimuleerivad sooned piki võlli, mis intensiivistavad iga sisestamist ja väljatõmbamist. Erakordne peenis on modelleeritud tõelise peenise järgi ja lubab iga liigutusega loomulikku tunnet.

     

    Võimsus kohtub mitmekülgsusega: 3 erineva naudingu intensiivsuse, 2 stimulatsioonimustri, 3 vibratsioonikiiruse ja 2 vibratsioonimustriga pakub E-Stim Dildo muljetavaldavaid kombinatsioone, mis kõik on mõeldud teie kõige metsikumate fantaasiate rahuldamiseks. Olgu tegemist õrna armatsemise või intensiivse BDSM-i naudinguga, seda dildot saab individuaalselt programmeerida, et pakkuda just õiget kogust naudingut või karastust.

     

    Juhtimine ühe nupuvajutusega: väikese ekraaniga juhtmevaba kontroller näitab ühe pilguga, milline funktsioon parajasti aktiivne on. Nii on teil alati kontroll oma sensuaalsete kogemuste üle.

     

    Lihtne kasutada ja tõhus: Ei tüütut ühendamist, ei mingeid mahukaid stimulatsioonivoolu seadmeid. Selle asemel pakub E-Stim Dildo teile täielikku elektrilist naudingut kompaktses, juhtmeta disainis. Tänu kaasasolevale USB-laadimiskaablile on laadimine lihtne. Sametiselt pehme silikoon on ftalaadi- ja lateksivaba, et tagada ohutu nauding. Ja iminapaga alus, mis ühildub enamiku rihmadega, avab lugematuid võimalusi.

     

    Vibratsiooni ja elektrostimulatsiooniga seksimänguasja pakub BDSM-i kontekstis hulgaliselt võimalusi, et intensiivistada mängu naudingu ja valu, domineerimise ja allumise, kontrolli ja alistumise vahel. Siin on mõned võimalikud rakendused ja tehnikad Estim seksimänguasjade potentsiaali täielikuks ärakasutamiseks:

     

    Tundlikkuse suurendamine: alustage õrnade vibratsioonidega, et suurendada alistuva partneri tundlikkust. Mõne aja pärast intensiivistatakse elektritimulatsiooni, suurendades samaaegselt erutuse ja ülitundlikkuse tunnet.

     

    Kontrollitud nauding: domineeriv partner saab kontrollida vibratsioonide ja elektrostimulatsiooni intensiivsust ja rütmi. See võimaldab alistuvat partnerit viia orgasmi äärele ja seejärel teda uuesti peatada (kiusamine ja eitamine).

     

    Karistus ja preemia: Kasutage kõrgemat elektrostimulatsiooni taset "karistusena" ja vibratsiooni "preemiaks". See võib aidata alistujal tunda, et ta peab naudingu "välja teenima".

     

    Sidumine: alistuv partner on seotud ja Estimi seksimänguasja kasutatakse, et tekitada abituse tunnet. Sidumise ja erootilise elektrilise stimulatsiooni kombinatsioon võib suurendada alistumise tunnet.

     

    Sensoorne deprivatsioon: siduge partneril silmad kinni ja kasutage kõrvaklappe, et lülitada muud meeled välja. See suurendab keskendumist elektrilisele stimulatsioonile ja vibratsioonile, mis suurendab kogemuse intensiivsust.

     

    Rollimäng: Integreerige Estimi seksimänguasju erinevatesse rollimängudesse, nt "meditsiinilise seadmena" kliiniku stsenaariumis.

     

    Kombineerimine teiste seksimänguasjadega: kasutage Estim seksimänguasja koos teiste BDSM-tarvikutega, nagu piitsad, nibuklambrid või vaha. Sõltuvalt kontekstist võib see suurendada naudingut või valu.

     

    Vihje: Eriti intensiivse elamuse saamiseks soovitame kombineerida veepõhise elektroodigeeliga, näiteks meie ESHOCK libestusainega. Enne ja pärast kasutamist peaksite Estim seksimänguasja puhastama meie pihustiga VERYCLEAN.

     

    Sukeldu elektrifitseeriva stimulatsiooni ja sügava vibratsiooni põnevasse kombinatsiooni. See Estim seksimänguasju on loodud teie piiride ületamiseks ja uute kõrguste saavutamiseks. Valmis seikluseks?

     

    Rohkem üksikasju:

     

    • Estim Dildo - elektrilise stimulatsiooniga vibraator
    • Kaugjuhtimispuldiga
    • Mõõdud: Suurim sisestatav läbimõõt 41 mm
    • Materjal: Silikoon, ABS plastik
    • Märkus: Patarei töötab 1 patareiga CR2032, mis kuulub komplekti.
    • Vibratsiooni ja elektrilise stimulatsiooniga seksimänguasjad võivad olla põnevaks täienduseks BDSM-seansseile, kuigi ohutus peaks alati olema esmatähtis. Oluline on eelnevalt määratleda selged piirid ja turvalised sõnad ning pöörata alati tähelepanu oma partneri reaktsioonidele. Elektristimulatsiooni tuleks alati kasutada ettevaatlikult ja pärast tootja kasutusjuhendi põhjalikku lugemist.
    • Kogege erootilise elektrostimulatsiooni põnevat maailma koos MEO-ga - ühe e-stiimulite valdkonna liidriga. Tänu aastatepikkusele kogemusele oleme välja töötanud eksklusiivse tootevaliku, mis teeb ka kõige metsikumad fantaasiad teoks. E-Stim Dildod & Estim Anaalipistikud: Tunnetage sügaval teie sees pulseerivate elektriliste impulsside intensiivset ja ainulaadset tunnet. Meie E-Stim dildod ja anaalipistikud ei ole mitte ainult ergonoomiliselt disainitud, vaid pakuvad ka ohutut ja meeldivat kasutamist hingematvateks hetkedeks. Elektrilised peenisrõngad: Viige oma erutus uuele tasemele! Meie peenise rõngad ei luba mitte ainult kõvemat ja pikemat erektsiooni, vaid ka kihisevat naudingut, mis intensiivistab iga puudutust. Elektripadjad ja elektroodid: Ideaalsed algajatele ja edasijõudnutele. Paigaldage need sinna, kus soovite elektrilist stimulatsiooni kõige rohkem nautida ja kogege täiesti uut tunnete spektrit. E-Stim kontrollerid: Meie kontrollerid annavad teile täieliku kontrolli oma elektriliste seikluste üle, alates õrnast kihelkonnast kuni intensiivsete tõusudeni. MEO tähistab kvaliteeti, ohutust ja innovatsiooni. Kõik meie tooted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja pakuvad teile parimat erootilist elektrilist stimulatsiooni. Laske end inspireerida meie Estim toodete mitmekesisusest ja sukelduge elektrilise ekstaasi maailma.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Awesome toy

    This toy is awesome . My Goddess used it on me, vibration is good, but the e stim is awesome, tightening up Her pussy to an assgasm. Also an intimidating toy to deep throat when the e stim is used.

      Hindamine 

      Great ride

      The vibration with the shock is great and intense. The fit is pretty wide but worth it. It can be used with a strap on or just as an insert able. The remote battery does discharge quickly so after each use remove the battery from the remote. If you use lube choose one that is correct and it can enhance the sense too if chosen correctly. Other wise the shock function might not be felt if there is too much lub or other things….. so keep it clean. Also cleaning is very easy and it’s easy to handle too.

        Hindamine 

        speechless

        oh my, was i ever surprised with my first e-stim experience. the fit was wonderous, the vibration settings were the most intense i've ever got to enjoy. kick in the e-stim and i was making mewing noises in total ecstasy.....

          Hindamine 

          Whoa!!!

          I have been playing around with the idea of e-stim and am glad we found this to buy before making a really expensive purchase of the twilight set. This definitely gives a shock and I found it a bit too much for my clit (could not figure out how to shock my nipples with it). Buried deep in my pussy it feels amazing along with the vibrations. I coul I could feel my muscles squeezing tight with each shock on the highest level, but found it too much pain when my partner pulled it completely out then pushed it back in at that strength. The lower levels of shock were a perfect combination of pleasure/pain for my partner to push it in/out, bringing on an amazing orgasm. We found that the more lubricant used, the better the results.

            Kirjutage oma ülevaade

            Estim Dildo Pro 5X - elektrostimulatsiooniga vibraator

            Estim Dildo Pro 5X - elektrostimulatsiooniga vibraator

            Avastage naudingu uued mõõtmed koos E-Stim Pro 5X - virtuoosse disainiga dildo, mis ühendab elektristimulatsiooni ja vibratsiooni, et luua sensuaalselt elektriseeriv kogemus. See meistriteos seab uued standardid erootilise elektrostimulatsiooni maailmas.

            Kirjutage oma ülevaade

            Ka teised kliendid ostsid:

            30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: