Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Mystim - Elektrostimulatsioon

Uudiskiri

Mystim Hop Hop Bob - Estim vibraator

Kujutage ette, et saate kogeda kõige intensiivsemat ja sügavamat seksuaalset rahuldust, mis paneb teid hõljuma pilve üheksas ja tugevdab samal ajal teie vaagnapõhjalihaseid. Laetava Rabbit vibraatoriga "Hop Hop Bob" koos E-Stimiga Mystim saab see kogemus reaalsuseks!

Rohkem infot

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Kujutage ette, et saate kogeda kõige intensiivsemat ja sügavamat seksuaalset rahuldust, mis paneb teid hõljuma pilve üheksas ja tugevdab samal ajal teie vaagnapõhjalihaseid. Laetava Rabbit vibraatoriga "Hop Hop Bob" koos E-Stimiga Mystim saab see kogemus reaalsuseks!

     

    Tähtsündmused:

     

    • Laetav küülikuvibraator koos e-stimliga.
    • E-stim ja vibraator: Kõik ühes seksimänguasja - ei vaja täiendavat stimulatsiooniseadet.
    • Ideaalse kujuga: Stimuleerib intensiivselt samaaegselt tupe G-tsooni ja kliitorit.
    • Paindlik: Jõuab täpselt õigetesse kohtadesse.
    • 8 vibratsioonirežiimi: Palju vaheldust.
    • Elektrostimulatsioon 5 režiimiga: Sügavaks, meeldivaks pulseerivaks kipituseks tuppe.
    • Tõhus vaagnapõhja treening: Tugevdab ja toniseerib intiimlihaseid.
    • Lihtne kasutada: Kõike saab mugavalt juhtida otse E-Stim vibraatoril ühe nupuvajutusega.
    • Siidiselt pehme silikoon: Lihtsaks sisestamiseks ja maksimaalseks hellitusmugavuseks.
    • Veekindel: Mängimiseks/häilimiseks vannis/basseinis või duši all.

     

    See šikk must seksimänguasju on täiuslikult kumer, et stimuleerida nii G-punkti kui ka kliitorit. Selle paindlikud omadused tagavad, et see tabab teie erogeenseid kuumasid kohti täpse täpsusega. 8 vibratsioonirežiimi ja 5 e-stimulatsioonirežiimiga pakub "Hop Hop Bob" erinevaid sensuaalseid elamusi. Ükskõik, kas eelistate sügavat, meeldivalt pulseerivat kihelust sügaval sisemuses või armastate vaheldust, see seksimänguasja Mystim täidab kõik teie soovid!

     

    Kuid see pole veel kõik: "Hop Hop Bob" pakub ka tõhusat vaagnapõhja treeningut! Samal ajal, kui jahtid sensuaalseid lendu, tugevdab ja toniseerib "Hop Hop Bob" sinu vaagnapõhjalihaseid. See mitte ainult ei anna teile rohkem kontrolli, vaid suurendab ka teie orgasmide intensiivsust!

     

    Seda on väga lihtne kasutada, kõiki funktsioone saab mugavalt juhtida ühe nupuvajutusega otse E-Stim vibraatoril. "Hop Hop Bob" on valmistatud siidiselt pehmest silikoonist, mis tagab lihtsa sisestamise ja maksimaalse hellitusmugavuse. Ja mis on kõige parem? See on veekindel! Nii et see on otse duši või vanni kihisevaks naudinguks.

     

    "Hop Hop Bob" puhastamine on nii lihtne kui võimalik. Meie VERYCLEAN-sprei tagab põhjaliku puhtuse ja hoolduse. Veenduge, et kasutate ainult veepõhiseid määrdeaineid, et mitte kahjustada siidist pinda.

     

    Kujutage ette: 16 cm pikkune tehnoloogia ime, mis on valmis viima teid oma naudingu kõige põnevamatesse sügavustesse. Teie Hop Hop Bob ootab teid! Ole valmis elamusteks, mida sa kunagi ei oleks pidanud võimalikuks.

     

    Puhastamine ja hooldus:

     

    E-Stim Sextoy on valmistatud meditsiinilisest plaatinast silikoonist. See muudab selle väga hügieeniliseks ja seda on lihtne puhastada niiske lapiga ja kerge seebiga. Regulaarselt tuleks kasutada ka nahasõbralikku desinfitseerimisvahendit, näiteks VERYCLEAN (järgige kasutusjuhendit). Enne vibraatori kasutamist või laadimist laske sellel täielikult kuivada. Veenduge, et kasutate vibraatorit ainult veepõhiste libestusvahenditega, näiteks meie ESHOCK geeliga, mis on spetsiaalselt välja töötatud elektrostimulatsiooni jaoks.

     

    Lisateave:

     

    • Mystim Vibraator "Hop Hop Bob" koos E-Stimliga
    • Vibratsioon ja elektrostimulatsioon vaid ühes seadmes
    • Eriti vaikne vaatamata kahele võimsale mootorile
    • 8 vibratsiooniprogrammi
    • 5 E-Stim programmi 10 intensiivsusega
    • 1 vereringet stimuleeriv programm
    • Liitium-ioon aku
    • Mõõdud: Pikkus (koos käepidemega) 16 cm, pikkus (ilma käepidemeta) 11 cm, läbimõõt 3,6-6,6 cm.
    • Veekindel: Seksiks duši all või vannis.
    • Tarnekomplekt: 1 x laetav küülikuvibraator Hop Hop Bob koos E-Stimliga Mystim. Sisaldab magnetilist USB-laadimiskaablit.
    • Materjal: 100 % meditsiinilise kvaliteediga plaatina silikoon
    • 12 kuu garantii
    • Kasutusjuhend saksa, inglise, prantsuse, itaalia, hispaania, hollandi ja vene keeles.
    • E-stim ehk elektriline stimulatsioon on viimastel aastatel muutunud üha populaarsemaks. Pole ime: suguelundite piirkonnas on palju närve - palju rohkem kui teistes kohtades. Õigesti seadistatud stimulatsioonivooluseadmega ja õigete lisaseadmetega saab iga üksikut neist närvidest ekstaasi ajendamiseks stimuleerida. See stimulatsioon on ohutu, kui seda tehakse MEO kvaliteetsete toodetega ja mitte mõttetult.

    • Programmid: Mystim E-Stim vibraatoril on 8 vibratsiooniprogrammi, 5 elektrostimulatsiooniprogrammi ja spetsiaalne programm vaagnapõhja treenimiseks. Teil on kontroll selle üle, kas soovite end stimuleerida pideva vibratsiooniga või pigem jõuliste intervallidega. Allpool on lühiülevaade programmidest. Kuid nagu nii sageli elus, kehtib ka siin: Pudingi tõestus peitub söömises! Vaagnapõhjalihastel on palju olulisi ülesandeid: Nad hoiavad elundeid oma kohal, stabiliseerivad kõhtu ja selga, hoiavad ära ebamugavustunnet, näiteks põie nõrkust või emakaprolapsi, ning aitavad kaasa paremale kehahoiakule. Ja siis on veel muudki kasu hästi treenitud vaagnapõhjast: parem vereringe kudedesse ja muidugi võime "kokku tõmmata" pärakut või tuppe pinguldades teeb hästi treenitud vaagnapõhi teid tundlikumaks intiimse puudutuse suhtes ja on tõestatud, et see suurendab orgasmi võimet!!!!

    Lae alla

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Kirjutage oma ülevaade

      Mystim Hop Hop Bob - Estim vibraator

      Mystim Hop Hop Bob - Estim vibraator

      Kujutage ette, et saate kogeda kõige intensiivsemat ja sügavamat seksuaalset rahuldust, mis paneb teid hõljuma pilve üheksas ja tugevdab samal ajal teie vaagnapõhjalihaseid. Laetava Rabbit vibraatoriga "Hop Hop Bob" koos E-Stimiga Mystim saab see kogemus reaalsuseks!

      Kirjutage oma ülevaade

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: