Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Spandex maskid

Uudiskiri

Roosa BDSM fetišimask - spandex mask suu ja silmade avadega

See fetišimask katab suure osa näost ja on seetõttu ideaalne anonüümseks ja eriti avalikus kohas toimuvaks oraalseksiks. Saate näha ja suuseksi teha ilma, et teie nägu oleks äratuntav.

Rohkem infot

3379/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Meie roosa fetišimask silmade ja suu avadega avab maailma sensuaalseid võimalusi ja sobib ideaalselt erinevate erootiliste stsenaariumide jaoks.

     

    Veenduge ise selle fetišimaski eelistest ja eriomadustest:

     

    Absoluutne anonüümsus: mask katab suure osa näost ja on seetõttu ideaalne anonüümseks ja eriti avalikus kohas toimuvaks oraalseksiks. Saate näha ja suuseksi teha ilma, et teie nägu oleks äratuntav.

     

    Kandmismugavus: Spandex on tuntud oma kandmismugavuse poolest. See on kerge, hingav ja kohandub näole. See tähendab, et maski saab mugavalt kanda pikka aega.

     

    Kohandatavus: Spandexi paindlikkus tähendab, et mask kohandub hõlpsasti erinevate näokujude ja -mõõtudega. See tähendab, et see sobib alati hästi ja ei libise.

     

    Kombineeritavus: Maski saab kombineerida paljude teiste BDSM aksessuaaridega. Näiteks sobiks see suurepäraselt koos roosa voorusvööga sunnitud feminiseerimise sessiooniks. Roosa mask rõhutab naiselikku komponenti ja suurendab rollimängu.

     

    Esteetika: Värvivalik, antud juhul roosa, võib tugevalt mõjutada rollimängu meeleolu ja psühholoogilisi aspekte. Roosa võib esile kutsuda naiselikkuse, alandlikkuse ja isegi alandamise assotsiatsioone, mis võib intensiivistada rollimängu.

     

    Kokkuvõttes on see suu- ja silmade avadega spandeksmask mitmekülgne ja põnev täiendus teie olemasolevatele BDSM-tarvikutele. Meie spandex-mask on mitmekülgne aksessuaar, mis sobib nii algajatele kui ka edasijõudnutele ja võimaldab lugematuid stsenaariume.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • Fetišimask, mis on valmistatud spandexist
    • Spandex, tuntud ka kui elastaan, on sünteetiline kiud, mis on tuntud oma erakordse venivuse poolest. Spandexi kasutatakse seetõttu sageli kehalähedaste ja hästi kohanduvate rõivaste, näiteks spordirõivaste, ujumisriiete või MEO kuulsate BDSM-maskide puhul.
    • Hooldusjuhised: Spandexi on suhteliselt lihtne hooldada. Spandexi tuleks alati pesta käsitsi. Kasutage leiget vett ja mahedat seepi. Ärge leotage ega väänake maski välja, sest see võib kiudusid kahjustada. Asetage mask kuivama. Vältige otsest päikesevalgust ja kuumust, sest need võivad materjali kahjustada. Spandexi ei tohi triikida, kuna kuumus võib kiudusid kahjustada. Kui järgite neid hooldusjuhiseid, jääb teie spandeksmask kaua aega heas seisukorras ja pakub teile palju põnevaid BDSM-seansse.
    • BDSM veebipood: Avastage meie suur valik fetišimaskidest, mis on spetsiaalselt välja töötatud, et anda teie sensuaalsetele kogemustele uut sügavust ja intensiivsust. Ükskõik, kas eelistate täielikku pimedust või soovite pigem oma partnerit sensuaalselt vaadata, meil on just teile sobiv spandex mask. Spandex mask, ilma avadeta: Ideaalne kõigile, kes otsivad täielikku sensoorset ilmajätmist. Tugevdatud silmaümbrus tagab absoluutse läbipaistmatuse ja intensiivistab teie teisi aistinguid. Spandex-mask suuavaga: Jäta suu vabaks põneva blowjobi jaoks, samal ajal kui silmad jäävad ootavasse pimedusse. Spandex mask silmade avadega: Vaata oma partnerile silma, samal ajal kui ülejäänud nägu jääb anonüümselt kaetud. Ideaalne mask domineerimise ja alistumise väljendamiseks ilma silmakontakti kaotamata. Spandex mask silmade ja suu avanemisega: Nautige täiuslikku tasakaalu vabaduse ja piirangute vahel. Ideaalne kõigile, kes otsivad keskmist sensoorse ilmajätmise taset.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Spandexmaske von MEO

    Als Fan von Spandex-Produkten musste ich diese Spandexmaske unbedingt haben. Und sie hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen! Das Material fühlt sich super weich an und passt sich perfekt an die Gesichtskonturen an. Durch die Mund- und Augenöffnungen bleibt man stets Herr der Lage. Die pinke Farbe der Maske ist ein echter Hingucker. Die Spandexmaskeermöglicht nicht nur anonymen Sex in der Öffentlichkeit, sondern noch einiges mehr. Mein Partner und ich sind begeistert und können sie nur jedem empfehlen, der seine sexuellen Horizonte erweitern möchte.

      Hindamine 

      Ein sexy Accessoire für geile Abenteuer

      Ich kann gar nicht genug von dieser Spandexmaske schwärmen! Die leuchtend pinke Farbe zieht alle Blicke auf sich und macht jeden Moment unvergesslich. Die Maske sitzt perfekt und ist so komfortabel, dass man sie über längere Zeiträume tragen kann, ohne sich eingeengt zu fühlen. Die Augen- und Mundöffnungen sind perfekt positioniert und ermöglichen volle Funktionalität. Es fühlt sich wunderbar an, anonym zu sein und dennoch voll und ganz am Geschehen teilnehmen zu können. Perfekt für all jene, die ihre Fantasien in die Realität umsetzen und sich dabei anonym fühlen möchten. Absolut empfehlenswert!

        Hindamine 

        Perfetta per il gioco di ruolo

        Maschera in spandex comoda e perfetta per il BDSM. Consigliata!

          Hindamine 

          Qualité impressionnante!

          Cette cagoule en spandex est absolument fantastique ! Elle est non seulement confortable mais aussi très résistante. Elle offre une expérience sensorielle intense. De plus, elle est facile à entretenir et résiste parfaitement à une utilisation régulière.

            Hindamine 

            A True Game-Changer!

            I never thought a spandex mask could enhance my BDSM experience so drastically. The fit is perfect, conforming to my features snugly and providing an amazing sensory deprivation effect. I love how it can be disorienting, yet completely safe. This mask is definitely a worthwhile investment for any BDSM enthusiast!

              Kirjutage oma ülevaade

              Roosa BDSM fetišimask - spandex mask suu ja silmade avadega

              Roosa BDSM fetišimask - spandex mask suu ja silmade avadega

              See fetišimask katab suure osa näost ja on seetõttu ideaalne anonüümseks ja eriti avalikus kohas toimuvaks oraalseksiks. Saate näha ja suuseksi teha ilma, et teie nägu oleks äratuntav.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              16 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: