Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Spandex maskid

Uudiskiri

Roosa BDSM fetišimask - läbipaistmatu spandex mask

Sukeldu sensoorse deprivatsiooni põnevasse maailma ja avasta meie roosa fetišimaski põnevad võimalused. Naudi selle maski mugavust, täiuslikku istuvust ja lihtsat hooldust, kui viid oma BDSM seansi järgmisele tasemele.

Rohkem infot

3376/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Sukeldu sensoorse deprivatsiooni põnevasse maailma ja avasta meie roosa fetišimaski põnevad võimalused. Naudi selle maski mugavust, täiuslikku istuvust ja lihtsat hooldust, kui viid oma BDSM-sessiooni järgmisele tasemele.

     

    Kui sa ei näe seksi ajal midagi, sest kannad näiteks läbipaistmatut spandex-maski, võib see olla täiesti uus, intensiivne kogemus. Teie aju peab tuginema sellele, mida te näete, mitte sellele, mida te tunnete, mis võib intensiivistada sensuaalset tajumist täiesti uuel viisil. Kui üks meel, näiteks nägemine, on piiratud, võivad teised meeled, näiteks tunnetus ja kuulmine, tugevneda. Kõige pehmemaid helisid ja kõige õrnemaid puudutusi võib tajuda intensiivsemalt. See, et ei näe, mis järgmiseks tuleb, võib tekitada põnevat ootust. Teadmatus, mida teie partner järgmisena teeb, võib seksuaalkogemust täiesti intensiivistada.

     

    Laske end veenda selle fetišimaski eelised ja eripära:

     

    Spandexist mask on kinnine ja sellel on polsterdatud silmapiirkond, mis tagab absoluutse läbipaistmatuse. See võimaldab teil täielikult loobuda kontrollist ja keskenduda täielikult oma teistele aistingutele. See loob intensiivse alistumise ja anonüümsuse tunde, mis suurendab teie kogemust mitmekordselt.

     

    Võrreldes lateksist või nahast valmistatud maskidega pakub spandex mask mitmeid eeliseid:

     

    Mugavus: spandex on pehme ja elastne. See on nahal meeldiv ja pakub suurt mugavust isegi pikemaajalisel kandmisel. Erinevalt lateksist ja nahast on spandeks hingav ja ei tekita nahaärritust.

     

    Täiuslik sobivus: tänu oma suurele elastsusele kohandub spandeksmask ideaalselt iga näokujuga. See istub tihedalt, ilma pigistamata ja püsib paigal ilma libisemata, isegi intensiivse tegevuse ajal.

     

    Lihtne hooldus: Spandexi on väga lihtne hooldada. Seda on lihtne puhastada ja see kuivab kiiresti. Erinevalt nahast ja lateksist on see tundmatu niiskuse ja kuumuse suhtes.

     

    Mitmesugused värvid: Valmistame seda spandexist maski pilkupüüdvas roosas, mis teeb sellest tõelise pilgupüüdja. Spandexi on lihtne värvida, nii et erinevalt lateksist ja nahast on teil võimalik valida paljude värvide vahel. Meie BDSM veebipoest leiad erinevaid BDSM maske erinevates kujundustes ja värvides.

     

    Lisateave:

     

    • Fetišimask, mis on valmistatud spandexist
    • Spandex, tuntud ka kui elastaan, on sünteetiline kiud, mis on tuntud oma erakordse venivuse poolest. Spandexi kasutatakse seetõttu sageli kehalähedaste ja hästi kohanduvate rõivaste, näiteks spordirõivaste, ujumisriiete või MEO kuulsate BDSM-maskide valmistamiseks.
    • Hooldusjuhised: Spandexi on suhteliselt lihtne hooldada. Spandexi tuleks alati pesta käsitsi. Kasutage leiget vett ja mahedat seepi. Ärge leotage ega väänake maski välja, sest see võib kiudusid kahjustada. Asetage mask kuivama. Vältige otsest päikesevalgust ja kuumust, sest need võivad materjali kahjustada. Spandexi ei tohi triikida, kuna kuumus võib kiudusid kahjustada. Kui järgite neid hooldusjuhiseid, jääb teie spandeksmask kauaks heasse seisukorda ja pakub teile palju põnevaid BDSM-seansse.
    • BDSM veebipood: Avastage meie lai valik spandex maske, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et lisada teie sensuaalsetele kogemustele uut sügavust ja intensiivsust. Ükskõik, kas eelistate täielikku pimedust või soovite pigem oma partnerit sensuaalselt vaadata, meil on just teile sobiv spandex mask. Spandex mask, ilma avadeta: Ideaalne kõigile, kes otsivad täielikku sensoorset ilmajätmist. Tugevdatud silmaümbrus tagab absoluutse läbipaistmatuse ja intensiivistab teie teisi aistinguid. Spandex-mask suuavaga: Jäta suu vabaks põneva blowjobi jaoks, samal ajal kui silmad jäävad ootavasse pimedusse. Spandex mask silmade avadega: Vaata oma partnerile silma, samal ajal kui ülejäänud nägu jääb anonüümselt kaetud. Ideaalne mask domineerimise ja alistumise väljendamiseks ilma silmakontakti kaotamata. Spandex mask silmade ja suu avanemisega: Nautige täiuslikku tasakaalu vabaduse ja piirangute vahel. Ideaalne kõigile, kes otsivad keskmist sensoorse ilmajätmise taset.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Een echte aanrader!

    Deze roze Spandex-masker heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het is volledig ondoorzichtig, waardoor het een extra dimensie toevoegt aan mijn erotische avonturen. Perfect voor anonieme seks en het comfort is uitstekend.

      Hindamine 

      Una experiencia sensual única y excitante

      Esta máscara de spandex rosa ha llevado mis encuentros sexuales a un nuevo nivel. El hecho de que sea completamente opaca aumenta la sensación de misterio y anticipación, haciendo que cada toque sea aún más intenso. Se ajusta perfectamente y es sorprendentemente cómoda, incluso después de un uso prolongado. Además, el color rosa agrega un toque juguetón. Recomiendo totalmente este producto para aquellos que quieren experimentar el sexo de una manera completamente nueva.

        Hindamine 

        Spandex-Maske von MEO

        Diese Maske ist der absolute Hammer! Die 100%ige Blickdichte intensiviert die anderen Sinne und führt zu einer neuen Dimension der Empfindungen. Das Material ist angenehm auf der Haut und die Passform ist hervorragend, es passt sich perfekt an und sorgt auch über längere Zeit für ein angenehmes Tragegefühl. Mein Partner und ich sind total begeistert. Diese Maske hat uns zu neuen und aufregenden Erfahrungen geführt. Klare Kaufempfehlung!

          Hindamine 

          Eine faszinierende und intensive Erfahrung

          Ich hatte noch keine Erfahrung mit Spandex-Masken, aber diese Maske aus dem MEO-Shop hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Sie ist 100 % lichtundurchlässig und vermittelt ein unglaublich intensives Gefühl. Das Material ist angenehm weich auf der Haut und gleichzeitig strapazierfähig. Auch die Passform ist hervorragend, es sitzt eng und bequem, ohne zu drücken oder zu verrutschen. Ein absolutes Must-Have für alle, die sinnliche Erlebnisse und aufregende Experimente lieben. Absolute Kaufempfehlung!

            Hindamine 

            Estremamente eccitante!

            Estremamente eccitante!

              Hindamine 

              Une expérience BDSM intensifiée!

              Cette masque en spandex a radicalement changé mon expérience BDSM.
              Le tissu est doux et s'adapte parfaitement à mes traits, en apportant un effet incroyable de privation sensorielle.
              C'est un outil de domination/submission incontournable pour tous les amateurs de BDSM!

                Hindamine 

                Quality worth every penny!

                This spandex mask is top-notch! It fits incredibly well, the material is durable, yet comfortable, and it creates an intense sensory experience. I love that it's easy to care for and has held up well even with regular use. A truly quality piece of BDSM gear!

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Roosa BDSM fetišimask - läbipaistmatu spandex mask

                  Roosa BDSM fetišimask - läbipaistmatu spandex mask

                  Sukeldu sensoorse deprivatsiooni põnevasse maailma ja avasta meie roosa fetišimaski põnevad võimalused. Naudi selle maski mugavust, täiuslikku istuvust ja lihtsat hooldust, kui viid oma BDSM seansi järgmisele tasemele.

                  Kirjutage oma ülevaade

                  Ka teised kliendid ostsid:

                  16 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: