Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Spandex maskid

Uudiskiri

Roosa fetišimask - silmade avadega spandex mask

Avasta enda naiselik külg meheks selle roosa spandexist fetišimaskiga, millel on silmade avad. See fetišimask pakub sulle anonüümse seksi ajal mitmeid eeliseid, mis nii erutavad kui ka absoluutselt täidavad sind:.

Rohkem infot

3378/00

24,90 €


-65%

8,72 €

pluss saatmiskulud

saadaval

    Rohkem infot

    Avasta enda naiselik külg meheks selle roosa spandexist fetišimaskiga, millel on silmade avad. See fetišimask pakub sulle anonüümse seksi ajal mitmeid eeliseid, mis nii erutavad kui ka absoluutselt täidavad sind:.

     

    Veenduge ise selle maski eelistest ja eriomadustest:

     

    Anonüümsus: selle maskiga saate kaotada end anonüümse seksi põnevasse maailma. See võimaldab teil näha, ilma et teid nähtaks, varjates diskreetselt teie nägu ja tagades teile absoluutse anonüümsuse.

     

    Sunnitud feminiseerimine: Roosa värvi valik võib olla oluline aspekt rollimängus, eriti sunnitud feminiseerimisel. Roosa võib olla naiselikkuse sümboliks ja suurendada naiseliku rollimängu kogemust.

     

    Kombineeritavus teiste BDSM-aksessuaaridega: Roosa spandex-maski saab suurepäraselt kombineerida teiste BDSM-mänguasjadega, nt roosa voorusvööga. Varustuse värvide kooskõlastamine võib lisada rollimängule täiendava alandamise ja alistumise elemendi.

     

    Mugavus: Spandex on veniv ja pehme materjal, mis kohandub mugavalt näole. Seetõttu sobib see mask väga hästi ka pikemateks sessioonideks.

     

    Lihtne hooldamine: Erinevalt nahast või lateksist maskidest on spandexi lihtne puhastada ja hooldada, mis säästab pikemas perspektiivis palju aega ja vaeva.

     

    Pane roosa spandexmask selga, libise oma uude rolli ja koge alandamise ja allutamise maailma täiesti uuest vaatenurgast

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • BDSM mask, mis on valmistatud spandexist
    • Spandex, tuntud ka kui elastaan, on sünteetiline kiud, mis on tuntud oma erakordse venivuse poolest. Spandexi kasutatakse seetõttu sageli kehalähedaste ja hästi kohanduvate rõivaste, näiteks spordirõivaste, ujumisriiete või MEO kuulsate BDSM-maskide valmistamiseks.
    • Hooldusjuhised: Spandexi on suhteliselt lihtne hooldada. Spandexi tuleks alati pesta käsitsi. Kasutage leiget vett ja mahedat seepi. Ärge leotage ega väänake maski välja, sest see võib kiudusid kahjustada. Asetage mask kuivama. Vältige otsest päikesevalgust ja kuumust, sest need võivad materjali kahjustada. Spandexi ei tohi triikida, kuna kuumus võib kiudusid kahjustada. Kui järgite neid hooldusjuhiseid, jääb teie spandeksmask kaua aega heas seisukorras ja pakub teile palju põnevaid BDSM-seansse.
    • BDSM veebipood: Avastage meie suur valik spandex maske, mis on spetsiaalselt välja töötatud, et anda teie sensuaalsetele kogemustele uut sügavust ja intensiivsust. Olenemata sellest, kas eelistate täielikku pimedust või soovite pigem oma partnerile sensuaalset pilku heita, on meil just teile sobiv spandex mask. Spandex mask, ilma avadeta: Ideaalne kõigile, kes otsivad täielikku sensoorset ilmajätmist. Tugevdatud silmaümbrus tagab absoluutse läbipaistmatuse ja intensiivistab teie teisi aistinguid. Spandex-mask suuavaga: Jäta suu vabaks põneva blowjobi jaoks, samal ajal kui silmad jäävad ootavasse pimedusse. Spandex mask silmade avadega: Vaata oma partnerile silma, samal ajal kui ülejäänud nägu jääb anonüümselt kaetud. Ideaalne mask domineerimise ja alistumise väljendamiseks ilma silmakontakti kaotamata. Spandex mask silmade ja suu avanemisega: Nautige täiuslikku tasakaalu vabaduse ja piirangute vahel. Ideaalne kõigile, kes otsivad keskmist sensoorse ilmajätmise taset.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Bondage oder Sex - beides geil

    Als ich die rosa Spandex-Maske das erste Mal ausprobiert habe, war ich total überrascht von dem intensiven Gefühl. Durch die Maske fühle ich mich freier und kann meine Vorlieben noch besser ausleben. Das Material ist sehr angenehm auf der Haut und die Augenöffnungen sind groß genug, um alles zu sehen, aber trotzdem das Gefühl zu haben, eine Maske zu tragen. Sie lässt sich leicht anziehen und sitzt perfekt. Alles in allem eine tolle Investition und ein Muss für jeden, der Bondage oder Sex mit Masken liebt.

      Hindamine 

      Eine völlig neue Erfahrung für mich

      Ich habe mir diese Maske bestellt, um meine Fantasien ein wenig auszuleben und ich muss sagen, ich bin begeistert! Die Maske ist unglaublich angenehm zu tragen, das Material ist weich und anschmiegsam, sodass sie sich perfekt an mein Gesicht anpasst. Die Öffnungen für die Augen sind gut platziert und ermöglichen ein freies Sichtfeld, ohne dabei zu stören. Ich habe die Maske jetzt schon mehrfach genutzt und bin immer noch sehr zufrieden. Ein tolles Produkt, das ich auf jeden Fall weiterempfehlen kann!

        Hindamine 

        Eccellente qualità

        Questo cappuccio in spandex è morbido e resistente. Esperienza sensazionale!

          Hindamine 

          Excitant et polyvalent!

          En tant qu'adepte du BDSM, cette cagoule en spandex a surpassé mes attentes. Sa conception élégante et son confort inégalé font de cette cagoule un véritable coup de cœur. Elle s'adapte parfaitement aux différentes tailles de visage, c'est un véritable plaisir de la porter pendant des heures.

            Hindamine 

            Unbelievably Comfortable!

            I bought this mask with some skepticism, but I was pleasantly surprised. The material is so soft and stretchy, it doesn't itch or chafe, even after extended wear. It's breathable, and the way it hugs the contours of my face feels almost like a second skin. Highly recommend!

              Kirjutage oma ülevaade

              Roosa fetišimask - silmade avadega spandex mask

              Roosa fetišimask - silmade avadega spandex mask

              Avasta enda naiselik külg meheks selle roosa spandexist fetišimaskiga, millel on silmade avad. See fetišimask pakub sulle anonüümse seksi ajal mitmeid eeliseid, mis nii erutavad kui ka absoluutselt täidavad sind:.

              Kirjutage oma ülevaade

              Ka teised kliendid ostsid:

              16 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: