Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Vibraatorid

Uudiskiri

Sugar Pop Bliss - Vibraator päraku jaoks

Rohkem kui lihtsalt vibraator: avasta piiritu anaalekstaas Sugar Pop Blissiga! See revolutsiooniline seksimänguasju ühendab luksusliku disaini ja erakordse funktsionaalsuse, et muuta teie intiimseid hetki veelgi intensiivsemaks.

Rohkem infot

3383/00

saadaval

    Rohkem infot

    Rohkem kui lihtsalt vibraator: avasta piiritu anaal ekstaas Sugar Pop Blissiga! See revolutsiooniline seksimänguasju ühendab luksusliku disaini ja erakordse funktsionaalsuse, et muuta teie intiimseid hetki veelgi intensiivsemaks.

     

    Võimas vibraator, nagu Sugar Pop Bliss, võib pärakule kasutades tekitada intensiivseid ja nauditavaid aistinguid. Vibraatori sügav ja võimas vibratsioon stimuleerib paljusid närvilõpmeid päraku ümbruses, mis võib põhjustada äärmuslikku erutust ja seksuaalset naudingut.

     

    Lisaks sellele võib Sugar Pop Bliss kasutamine päraku peal aidata ka keha anaalseksiks ette valmistada, lõdvestades sulgurlihaseid. Anaalvibraatori soojusfunktsioon võib seda kogemust suurendada. Soojus mõjub lihastele lõõgastavalt ja võib aidata pärakut kergemini avada ja lõdvestada. See võib muuta dildode sisestamise või anaalseksi oma partneriga lihtsamaks ja nauditavamaks.

     

    Mis teeb Sugar Pop Bliss nii eriliseks?

     

    MEO Sugar Pop Bliss eristub teistest vibraatoritest oma ainulaadsete omaduste ja kvaliteetsete materjalidega. Siin on mõned selle seksimänguasja silmapaistvad omadused, mis sobivad nii meestele kui ka naistele:

     

    Paindlik, tekstureeritud pea: erinevalt paljudest tavapärastest vibraatoritest on Sugar Pop Bliss eriti paindlik. See tähendab, et vibraatori pead saab hõlpsasti vajutada ja painutada, et tabada just õiget kohta. Lisaks on Sugar Pop Bliss pea lai ja tekstureeritud, et katta suuremat ala ja pakkuda rohkem stimulatsiooni.

     

    Mitu vibratsioonirežiimi: Sugar Pop Bliss pakub muljetavaldavat viisteist vibratsioonirežiimi, millest igaühel on mitu kiirust. See mitmekesisus võimaldab teil leida teie individuaalsetele vajadustele sobivaima seadistuse.

     

    Soojusfunktsioon: See funktsioon eristab Sugar Pop Bliss teistest sarnastest toodetest. Soojusfunktsioon võib pakkuda veelgi intensiivsemat ja nauditavamat kogemust ning toob teie naudingutesse täiendavat mitmekülgsust.

     

    Ergonoomiline disain: Sugar Pop Bliss istub mugavalt käes ja seda on lihtne kasutada. See tähendab, et saate täielikult keskenduda naudingule, muretsemata ebamugava käeasendi pärast.

     

    Kvaliteetsed materjalid: Sugar Pop Bliss on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis on meeldiva puudutusega ja kergesti puhastatav. Lisaks on vibraator veekindel, mis lisab paindlikkust kasutamisel ja puhastamisel.

     

    USB-laadimine: Erinevalt teistest seksimänguasjadest, mis vajavad patareisid, on Sugar Pop Bliss USB-laetav, mis muudab selle mugavaks ja keskkonnasõbralikuks.

     

    Sugar Pop Bliss on läbimõeldud disainiga ja mitmekülgne anaalvibraator, mis paistab silma oma võimega vastata erinevatele individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. Bliss pakub oma paindliku, tekstureeritud pea, mitme vibratsioonirežiimi, soojusfunktsiooni ja ergonoomilise disainiga võrratut kogemust.

     

    Kogege seksimänguasja, mis ei lähe kunagi moest välja ja pakub alati täpselt seda, mida te vajate: head seksi!

     

    Õige määrdeaine ja optimaalne hooldus:

     

    Veepõhine libestusaine Aquameo by MEO on ideaalne silikoonist valmistatud seksimänguasjade jaoks, kuna see ei ründa materjali. Pärast kasutamist saab vibraatorit puhastada VERYCLEAN spreiga. Lihtsalt pihustage toodet peale ja pühkige see ära, et vibraatorit ohutult ja tõhusalt puhastada. Mõlemad tooted on spetsiaalselt välja töötatud seksimänguasjade kasutamiseks ja on seetõttu suurepärane valik.

     

    Lisateave:

     

    • Võimas vibraator koos soojusfunktsiooniga
    • Mõõdud: Pikkus 22,4 cm, läbimõõt 5,4 cm
    • 10 vibratsioonirežiimi
    • 5 vibratsioonikiirust
    • IPX6 veekindel
    • Materjal: silikoon, ABS plastik
    • Laetav (USB)
    • Laadimisaeg 120 minutit
    • Tööaeg 70 minutit

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Absolut empfehlenswert

    Fantastisches Produkt! Es hat mein Liebesleben wirklich bereichert. Die Vielfalt der Funktionen und Einstellungen ermöglicht es mir, genau die Art von Stimulation zu bekommen, die ich gesucht habe.

      Kirjutage oma ülevaade

      Sugar Pop Bliss - Vibraator päraku jaoks

      Sugar Pop Bliss - Vibraator päraku jaoks

      Rohkem kui lihtsalt vibraator: avasta piiritu anaalekstaas Sugar Pop Blissiga! See revolutsiooniline seksimänguasju ühendab luksusliku disaini ja erakordse funktsionaalsuse, et muuta teie intiimseid hetki veelgi intensiivsemaks.

      Kirjutage oma ülevaade

      Ka teised kliendid ostsid:

      30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: