Alates 18

Järgnevad leheküljed on mõeldud ainult täiskasvanutele. Sisestades kinnitate, et olete vähemalt 18-aastane.

Analtopistikud

Uudiskiri

Butt plug Treener - Algajatele ja edasijõudnutele

Anaalseksi algajad? See siseringi nõuanne teeb alustamise lihtsaks! Meie anaalpistik "Trainer", mida pakume erinevates suurustes, pakub nii algajatele kui ka edasijõudnutele ainulaadset võimalust avastada või intensiivistada anaalseksi naudingut.

Rohkem infot

saadaval

    Rohkem infot

    Anaalseksi algajad? See siseringi nõuanne teeb alustamise lihtsaks! Meie anaalpistik "Trainer", mida pakume erinevates suurustes, pakub nii algajatele kui ka edasijõudnutele ainulaadset võimalust avastada või intensiivistada anaalseksi naudingut.

     

    Anaaltreening koos butt plug - me ütleme teile, kuidas see toimib:

     

    butt plug - tuntud ka kui anaalpistik või lihtsalt pistik - ei ole mitte ainult intiimne mänguasi, vaid ka kaunilt vormitud abivahend teie keha sensuaalseks uurimiseks. Meie anaalpistiku "treener" pakub nii algajatele kui ka edasijõudnutele ainulaadset võimalust avastada või intensiivistada anaalseksi naudingut. See on teie isiklik treener intiimseteks hetkedeks, ideaalne anaalseksiks ettevalmistamiseks või lihtsalt intensiivse täidluse tundmise nautimiseks.

     

    Paljud mehed ja naised harjutavad regulaarselt anaalpistikutreeningut, et venitada oma sulgurlihaseid, näiteks lihtsaks anaalühenduseks või anaalseksiks. Selle põnevalt kõlava termini taga ei peitu midagi muud kui sulgurlihase regulaarne venitamine eri suuruses anaalpistikutega. Sulgurlihas on lihas nagu iga teine ja seetõttu saab seda samamoodi treenida. Meie butt plug "Trainer" sobib eriti hästi lihtsaks ja lihtsaks anaalvenitamiseks, isegi algajatele. Anaalpistiku eriline kuju venitab sulgurlihast vähehaaval, kui seda sisestatakse.

     

    Alustage väikese anaalpistikutega, mis tungib teisse väga õrnalt, seejärel suurendage oma anaalset naudingut keskmise suurusega anaalpistikuga ja seejärel, "hästi treenituna", anduge maksimaalsele naudingule väga suure anaalpistikuga! Igal tagumispistikul on turvaline imemisalus - lihtsalt seadke see üles, istuge peale ja nautige rütmiliselt!

     

    Kuus põhjust, miks butt plug "Trainer" muudab teie esimese anaalseksi fantastiliseks kogemuseks!

     

    1. Õrn venitamine: Butt plug saab pärakut järk-järgult ja õrnalt venitada, nii et pärak on järgneval anaalseksil paindlikum ja vastuvõtlikum. See vähendab ebamugavustunde või isegi vigastuste ohtu.
    2. Sulgurlihase lõdvestamine: Butt plug kasutamine aitab lõdvestada päraku sulgurlihast, mis on oluline mugavamaks tungimiseks anaalseksi ajal.
    3. Tunnetusega harjumine: Eriti algajatel võib butt plug kasutamine aidata neil harjuda anaalseksi tunnetusega. See võib aidata muuta anaalseksi vähem hirmutavaks või ebamugavaks.
    4. Määrimise parandamine: Põrsapistiku kasutamine koos meie Aquameo libestusainega niisutab pärakut täiendavalt, mis võib parandada määrimist hilisema anaalvahekorra ajal.
    5. Tundlikkuse suurendamine: Pepupistiku kasutamine võib suurendada tundlikkust anaalpiirkonnas ja valmistada kasutajat ette sensuaalsemaks kogemuseks anaalvahekorra ajal.
    6. Vaimne ettevalmistus: Psühholoogilisest vaatenurgast võib tagumiktopsi kasutamine aidata anaalseksiks vaimselt valmistuda, vähendada ärevust ja suurendada ootusi.

     

    Kõik need eelised lihtsustavad anaalseksi alustamist ning muudavad kogu kogemuse nauditavamaks ja rahuldust pakkuvamaks.

     

    Mehed ja naised vannuvad selle mänguasja peale: see butt plug on iga anaalseksisõbra jaoks hädavajalik!

     

    Miks on butt plug "Trainer" nii populaarne meeste ja naiste seas? Sest see ei ole mitte ainult ettevalmistus anaalseksiks, vaid suurendab ka täiuslikkuse ja intensiivsuse tunnet, mida paljud otsivad tagumispistiku kasutamisel. Tänu oma erilisele disainile - tulbikukujuline pea õrnaks sisestamiseks ja turvaline alus, mis kaitseb sügavale tungimise eest - on see ideaalne tagumispistik nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

     

    Kuna iga keha on ainulaadne, pakume "Trainer" kolmes erinevas suuruses:

     

    • Suurus S: pikkus 58 mm, läbimõõt 28 mm
    • Suurus M: pikkus 72 mm, läbimõõt 35 mm
    • Suurus L: pikkus 90 mm, läbimõõt 44 mm

    Sensatsiooniline komplekti pakkumine:

     

    Soovitatav on osta butt plug "Trainer" 3-st komplektis, et teil oleks alati käepärast õige suurus oma edasiminekuks. Individuaalselt maksaksite nende fantastiliste tagumispistikute eest oluliselt rohkem. Kuid meil on teie jaoks midagi väga erilist: Hankige nüüd 3-st komplektist koosnev komplekt löömatud hinnaga. See tähendab uskumatut kokkuhoidu üle 30%! Kasutage seda võitmatut pakkumist ja kogege maksimaalset lõbu iga kolme suurusega!

     

    Oled sa siis algaja või proff, nende kolme Extremeo seeria tagumikuplokiga oled sa ideaalselt varustatud. Kvaliteetsest, ftalaadivabast silikoonist valmistatud "Trainer" tagab turvalise ja nauditava kogemuse. Suurendage oma intiimset naudingut ja tehke "Trainer" oma isiklikuks anaalseksi treeneriks.

     

    Extremeo pepupistikute puhastamine ja kasutamine:

     

    Lihtne kasutada: pepupistiku sisestamine pärakusse võib olla ilus ja nauditav kogemus - eriti kui sa tead, kuidas seda õigesti teha. Soovitame meie populaarset Extremeo spreid, mis muudab tagumispistiku pärakusse sisestamise lihtsamaks. Lühike pihustus lõdvestab sulgurlihast. See muudab tagumispistiku sisestamise eriti õrnaks naudinguks.

     

    Õige libestusaine ja meie Lube Shooter: Õige libestusaine võib teha kogu vahet. Silikoonist toodete, näiteks Extremeo butt plug'i puhul tuleks vältida silikoonipõhiste määrdeainete kasutamist, kuna need võivad materjali kahjustada. Selle asemel soovitame veepõhiseid libestusaineid, nagu meie Aquameo või Alphamale Aqua. Need pakuvad meeldivat tunnet ja on ohutud silikoonist tagumikupillidega kasutamiseks. Lube Shooter või libestusaine aplikaator optimeerib kogemust anaalseksimänguasjade, näiteks tagumispistikutega. See võimaldab libestusaine sügavamat ja ühtlasemat jaotumist anaalkanalis, mis muudab tagumispistiku sisestamise mugavamaks ja turvalisemaks. Kuna pärak ei tooda ise libestusainet, vähendab piisav libestusainega varustamine hõõrdumist ja vigastuste ohtu. Lisaks võimaldab Lube Shooter puhas ja täpne pealekandmine ilma määrdeaine raiskamiseta.

     

    Puhastamine: Teie Extremeo tagumispistikut tuleb pärast iga kasutamist põhjalikult puhastada. Enamiku mustuse saab hõlpsasti eemaldada sooja vee ja maheda seebiga. Põhjalikuks ja hügieeniliseks puhastamiseks soovitame ka meie VERYCLEAN sprei. Kiire pihustus tagab, et butt plug on alati valmis järgmiseks seikluseks.

     

    Täiendavad üksikasjad:

     

    • butt plug Extremeo - Trainer - tagumispistik algajatele ja edasijõudnutele
    • Extremeo pepupistikud on ekspertide poolt välja töötatud anaalipistikud.
    • Extremeo ® on MEO Saksamaa registreeritud kaubamärk.
    • Materjal: Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis ei sisalda ftalaate.
    • Kasutage tagumispistikut ainult koos veepõhiste libestitega, nagu Alphamale Aqua või Aquameo ja meie Lube Shooter.
    • Soovitame selle tagumispistiku jaoks meie toodet Extremeo: See sprei töötab ilma tundlikkuse kaotamiseta, vähendab sulgurlihase valulikku tundlikkust ja aitab saavutada pidurdamatut seksuaalset ekstaasi.

    See võib teid samuti huvitada:

    KLIENTIDE HINNANGUD

    Hindamine 

    Consigliati, hanno anche la ventosa

    Alla mia ragazza sono talmente piaciuti i plug con la forma un po' conica che non potevamo non provare anche questi. Sono di buona fattura, scatola anonima e robusta, e sono confezionati singolarmente. Nulla da dire sulla qualità dei materiali costruttivi, e sono anche abbastanza morbidi e piegabili. Una cosa che li ce li ha fatti preferire rispetto ad altri è la presenza della ventosa sul fondo, secondo me molto utile. Riguardo alla pulizia, è molto facile in quanto il silicone non è poroso e quindi non rimangono odori etc.

      Hindamine 

      Complet pour varier plaisirs

      Kit complet. Content de pouvoir tester différents diamètres de ce modèle. De qualité, lisse sans imperfection.

        Hindamine 

        Un "MUST HAVE".

        Prodotto di ottima qualità, acquistatelo: non ve ne pentirete!

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Perfecto para principiantes

        Muy buen material, un tacto muy suave, se desliza a la perfección para darte un placer que enseguida se te quedará pequeño y querrás probar con los hermanos mayores de la familia MEO Butt Plug Trainer.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Perfect sizes

        This "Butt Plug Trainer" is great in every way. The size, firmness, and suction cup strength. Not to big or too small. Definitely fills me up and leaves me with a smile on my face. You can't go wrong with this toy!

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        So nice and filling

        So nice and filling for a beginner like me

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Toller Buttplug und intensives Feeling

        Sehr schnelle Lieferung. Habe auch alle drei gleich ausprobiert: den kleineren zum permanenten Tragen und den mittleren für mehr Spaß beim Sex mit meinem Partner. Aber auch den größten habe ich schon mal mit Begeisterung beim "normalen" spazieren gehen getragen und genoss den intensiven Druck. Die Größen S und M sind gut für Anfänger geeignet, beim größten sollte man schon etwas Erfahrung bei der Nutzung von Buttplugs haben.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        lekker

        ze voelen lekker aan ook al is de grootste nog niet van toepassing....blijven oefenen

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Angenehmes tragegefühl

        ich liebe es einfach das Ding in mir zu haben. Trage ihn öfter den ganzen Tag und die ganze Nacht weil es einfach ein angenehmes tragegefühl ist. Jetzt gerade benutze ich ihn auch. Bin rund um begeistert und werde mir noch weitere Analplugs zulegen.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Hammer Produkt

        Die Größen sind echt gut. Danke Meo. Hab gleich von Anfang a den mittlere lange tragen können. Nach ein bisschen Übung ist auch der große Analplug gut machbar und ist auch sehr angenehm.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.
        Hindamine 

        Super

        Die beiden größeren Plugs gefallen mir am besten, der kleinste ist mir persönlich doch zu klein. Aber für Anfänger bestimmt eine gute Sache.
        Die Analplugs sind geruchsneutral und gut verarbeitet. Kann man lange im Alltag tragen, sind nicht sichtbar und 100 % diskret.

        • 1 1-st kliendist leidis selle arvustuse kasulikuks.

        Kirjutage oma ülevaade

        Butt plug Treener - Algajatele ja edasijõudnutele

        Butt plug Treener - Algajatele ja edasijõudnutele

        Anaalseksi algajad? See siseringi nõuanne teeb alustamise lihtsaks! Meie anaalpistik "Trainer", mida pakume erinevates suurustes, pakub nii algajatele kui ka edasijõudnutele ainulaadset võimalust avastada või intensiivistada anaalseksi naudingut.

        Kirjutage oma ülevaade

        Ka teised kliendid ostsid:

        30 muud samasse kategooriasse kuuluvad esemed: